Луковицы и клубни цветов в Броварах

-25%
Каллы Микс фото
код: 211010
3 шт в упаковке
56
322 46 грн. 429 95 грн.
-20%
Амариллис Микс фото
код: 201065
3 шт в упаковке
143
1,119 96 грн. 1,399 95 грн.
Заканчивается
Показать больше продуктов

Видео-инструкция посадки

Лучшие акции сезона

Отзывы, Луковицы и клубни цветов в Броварах

Оставить отзыв
Рейтинг: 4.9/5 668 голоса

Сегодня получила свой заказ. Все упаковано идеально, луковицы хорошего качества. Приятно была удивлена. Огромное спасибо.

ответить на отзыв

Минулого року замовила цибулини тюльпанів, крокусів, підсніжників, мускарі. Цього року отримала феєричне цвітіння рослинок.
Кожне моє замовлення радує - чи це саджанці, чи інвентар, добрива та засоби захисту рослин.
Магазину - роцвітання, покупцям - приємних вражень, емоцій.

ответить на отзыв

Дуже гарний магазин всім рекомендую тільки робіть замовлення коли термін квітів тобто питайте в менеджера коли травень то глоксиню не слід брати бо вона найкраще адабт ється в березні тюльпани в квітні лілії в травні якщо замовити в сезон то дуже гарні вирощуються мені не сподобалися бегонії на картинках дуже гарні а в реалії із шести принялися дві

ответить на отзыв

Все луковицы классные,Заказ только долго ждала,А так магазин рекомендую всем,Мне понравилось обслуживание,Лилейники тоже все принялись,Благодарю за Ваш труд,

ответить на отзыв

Це моє перше замовлення в цьому магазині.Замовляла і лілії і канни, кали, хосту , ялинку Коніка, гладіолуси і жоржину, ландиш рожевий, гортензію, і 3 кущика полуниці. Все прийшло гарно упаковано, все з корінцями, ніяких питань до посадкового матеріалу немає, у магазина тільки бачу 2 проблеми: перше, це дуже довго треба чекати свої квіти, ( замовлення від 24 травня, отримала 5 червня) ; друга, це те що, магазин сам приймає рішення у видаленні з вашого замовлення товарів , які можуть бути неналежної якості, не повідомляючи покупця про це, тобто як вийшло у мене, було ще 2 саджанці лаванди і туя, спочатку ці товари були в заказі, а вже через тиждень, як приходить повідомлення, що ваше замовлення відправлено , і Ви проглядаєте його, то на виході ви маєте мінус 3рослини, і вже додати нічого не можете на заміну. Для мене це проблема, так як я розраховувала на ці кущі лаванди ще й на центральну клумбу. А так ціни дійсно нижче ніж в інших магазинах, і якість гарна. Тож висновок один, у кого є можливість чекати , купувати можна. Все висадила, надіюсь прийметься.

ответить на отзыв

Покупаю здесь уже не первый год и пишу положительные отзывы.. Все проблемные вопросы по качеству решаю в рабочем порядке ...и дальше буду заказывать здесь потому что другие ИМагазины с которыми я сталкивалась в основном ещё хуже(((

ответить на отзыв

Заказывала много раз , бывали случаи пересортицы и качества не совсем то ( покупала со скидкой ),но всегда работала гарантия и делали возврат . Тюльпанами,лилиями, нарциссы.... любуются мои соседи и адрес просят!

ответить на отзыв

Получила посылочку в которой заказывала 4вида калл и глоксинию. Пришло всё в хорошем состоянии. Уже всё посадила, буду ждать цветения. Фотоотчёт пришлю. Спасибо.

ответить на отзыв

Отримав замовлення на Florium.ua цибулини калли зі знижкою до 50% в задоволеному стані .
Всі вже посаджені, чекаю процесу укореніненя , та згодом гарного цвітіння .
Ближче до осені побачимо результат, де і поділюсь фото цими неймовірними,чудовими квітами .
Замовляти на Florium.ua просто та доступно ,особливо в час зі знижками.
ДЯКУЮ Вам Florium.ua за чудові квіти

ответить на отзыв

Луковицы и клубни цветов по доступной цене в интернет-магазине “Флориум” с доставкой по Броварах.