Амариліси від Floralia

«КАТАЛОГ АМАРИЛІСІВ ВІД FLORALIA»


-5%
Амариліc Monte Carlo фото
код: 201072
1 шт в упаковці
10
284 95 грн. 299 95 грн.
Закінчується
-5%
Амариліc Chico фото
код: 201086
1 шт в упаковці
9
474 95 грн. 499 95 грн.
-5%
Амариліc Yellow Star фото
код: 201206
1 шт в упаковці
15
379 95 грн. 399 95 грн.
Закінчується
-5%
Амариліс Provence фото
код: 201270
1 шт в упаковці
3
370 45 грн. 389 95 грн.
Закінчується
Показати більше продуктів

Відгуки, Амариліси від Floralia

Залишити відгук
Рейтинг: 4.8/5 65 голоса

Дякую за чудові 'Monaco', 'Monte Carlo', 'Flamenco Queen', амариліси просто зачаровують своєю красою.

відповісти на відгук

Конечно могу порекомендовать интернет магазин флориумпосмотрите, какую луковицу мне прислали, какой цветок красивый вырос! И вообще без особого ухода да еще и под доступной цене.

відповісти на відгук

У меня есть Афродита и Амадеус белый. Оба красивые - один лучший выделить не могу. хочу заказать еще спайдеров - уж очень они необычные. Качество пока не разу не подводило на Флориме.

відповісти на відгук

Свои Амариллисы не особо различаю по сортам, правильным будет сказать, что по цветам больше) имею ввиду по цветовому окрасу. Ну и махровый отдельно у меня котируются. Но главное во всем этом, что что ы не купила - все цвете и радует меня!

відповісти на відгук

Довольна - очень довольна покупкой сорта Picotee . Дарила сестре на 30-летие. Сама вырастила и так рассчитала что подарила как раз на пике цветения) сестре цветок понравился, хотя она и не особо любитель, как я)

відповісти на відгук

В первых числах лет покупала сорт Эстелла) цвел, как на картинке, но как-то не догадалась сфотографировать как многие здес

відповісти на відгук

Мій перший замовлений амариліс у Флоріум Papilio, дуже цікавий різновид, мені сподобалося все. Рекомендую.

відповісти на відгук

Осталась очень довольна сортом Papilio. Луковица быстро пошла в рост, вымахал крепкий ствол и выдал 4 цветка! А какой окрас - это только нужно видеть) причем у себя на подоконнике!

відповісти на відгук

Цветок красивый, луковицы оказались не одноразовыми, а отлично расцвели и на второй раз главное уход, правильная высадка и своевременная подпитка.

відповісти на відгук

Як замовити цибулини амарилісів від Floralia поштою

У будь-який, навіть найбільш віддалений куточок країни, де є поштове відділення, саджанці доставляються в максимально стислі терміни. При відвантаженні посадковий матеріал упаковується найретельнішим чином. Коріння не пересихають, ростові пагони не деформуються, цілісність молодих рослин не страждає при транспортуванні. Оплата послуг з доставки мінімальна, в деяких випадках, наприклад, при оптовій закупівлі, і зовсім відсутня.

Як ми працюємо:

  • Пропонуємо вам купити цибулини амарилісів від Floralia недорого

  • Без передплати

  • Доставляємо замовлення післяплатою

  • Доставляємо поштою (Нова Пошта, Укрпошта)

Якщо товар розпроданий

Весь посадковий матеріал можна придбати за умови наявності його на нашому складі в момент оформлення замовлення. У міру просування сезону деякі саджанці будуть розпродані. Для перевірки доступності конкретного сорту в поточному сезоні необхідно зателефонувати менеджеру. Якщо у вас не виходить оформити замовлення, будь ласка, також зв'яжіться з нами.

Спеціальні пропозиції від FLORIUM.UA

Час від часу ми будемо робити спеціальні пропозиції, які доступні тільки в певний період і за умови наявності запасів рослин

У наших силах прикрасити ваш сад

Замовити цибулини амарилісів від Floralia (Амариліси Німфа, Амариліси з Африки) в Україні (Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Львові) за доступною кожному ціною можна з каталогу видів і сортів інтернет магазину FLORIUM. Всі кущі від перевірених постачальників. Відправлена вам рослина має відмінну приживлюваність (за умови дотримання вами всіх рекомендацій та інструкцій, які опубліковані на сайті FLORIUM).