Квасоля спаржева Ольга

  • Квасоля спаржева Ольга описание

Квасоля спаржева Ольга

Ціна за упаковку:
К-ть в упаковці:2 гр
1
5,55 грн.
-10%
Ціна за 3 упаковки:
К-ть в упаковці:
2 гр
3
16,65 грн.
14,99 грн.
Артикул 723007
На складі:59
Розмір посадкового матеріалу:
Відгуки (0)
Главные характеристики
2 гр
Нідерланди
Недоступний
10-15 см
Зелені
5 см
45 см
25-30 см
Недоступний
Зона 7-8
Помірно волога
Помірний
Насіння
  • Детальний опис
  • Посадка
  • Відгуки (0)

Квасоля спаржева Ольга, 2 г

Виробник: СЦ Традиція

Ольга - сорт спаржевої квасолі середнього терміну дозрівання. Вегетаційний період 82 дня, від сходів до технічної стиглості. Квасоля кущова, кущ компактний висотою 40-50 см. Стручки зелені, діаметром 8-11 мм. Стручки довжиною 13-15 см. У їжу використовують як молоді боби (лопатки), так і дозріле насіння. Сорт стійкий до вилягання. Боби вирівняні, жовтого кольору, довжиною 10-12 см, без жорсткого пергаментного шару і волокна. Прекрасні смакові якості, з підвищеним вмістом цукру. Квасоля спаржева придатна для вживання в свіжому вигляді, консервації та заморозки. Квасоля теплолюбна рослина, але не виносить спеки. Насіння проростає при температурі 8-10 ° С. При 1 ° С морозу, рослини гинуть. Оптимальна температура для росту і розвитку рослин 18-24 ° С (середньомісячна температура). Під час цвітіння квасоля вимагає більше тепла, але при 30 ° С і вище урожай сильно знижується. Насіння висівають у відкритий грунт, коли температура ґрунту на глибині загортання насіння (5-7 см) досягне 10 ° С. Посів, проведіть гніздовим способом.

Насіння вже повністю підготовлене виробником до висіву і не вимагає додаткової обробки: замочування, пророщування та ін.

Купити насіння Квасоля спаржева Ольга та оформити доставку поштою по всій території України: Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь , Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.

Посів. Квасоля - теплолюбна рослина, але не переносить спеки. Насіння починає проростати при 8-10 ° С. При 1 ° С морозу рослини гинуть. Найбільш сприятлива для їх розвитку середньомісячна температура 18-24 ° С. Під час цвітіння квасолі потрібно більше тепла , але при 30 ° С і вище врожай сильно знижується. Квасолю сіють навесні, коли температура ґрунту на глибині загортання насіння (5-7 см) досягне приблизно 10 ° С. У південній смузі країни це буває після 10-15 квітня, а в північній - після 20-25 квітня. Посів роблять рядовим або гніздовим способом. Відстань між рядами 45-50 см, а між рослинами в ряду 8-10 см. При гніздовому посіві відстань між рядами близько 80 см для виткої квасолі і 50-60 см для кущової, а відстань між гніздами в ряду для виткої квасолі 50-60 см, а для кущової 25-30 см. У кожну ямку висівають по 6-7 насінин, закладаючи їх на глибину 5-7 см. Гніздовий спосіб вирощування квасолі має більше переваг, особливо для кущових форм .

Догляд. Основним в догляді за квасолею є розпушування ґрунту. Коренева система квасолі розміщується неглибоко і тому рихлити ґрунт слід обережно. Коли рослини досягнуть висоти 8-10 см, проводять перше розпушування на глибину 5-8 см. Вдруге розпушують через два тижні, також дрібно - на глибину 5-6 см. Одночасно з ним проводять підгортання рослин. Під час цвітіння і утворення лопаток розпушування протипоказані, так як квітки і молоді зав'язі дуже чутливі і при струсі пошкоджуються. При появі перших лопаток потрібно почати полив і продовжувати його регулярно протягом усього періоду плодоношення - один раз на тиждень, але невеликою поливною нормою.

Залишіть відгук про цей товар першими

Квасоля спаржева Ольга, 2 г

Виробник: СЦ Традиція

Ольга - сорт спаржевої квасолі середнього терміну дозрівання. Вегетаційний період 82 дня, від сходів до технічної стиглості. Квасоля кущова, кущ компактний висотою 40-50 см. Стручки зелені, діаметром 8-11 мм. Стручки довжиною 13-15 см. У їжу використовують як молоді боби (лопатки), так і дозріле насіння. Сорт стійкий до вилягання. Боби вирівняні, жовтого кольору, довжиною 10-12 см, без жорсткого пергаментного шару і волокна. Прекрасні смакові якості, з підвищеним вмістом цукру. Квасоля спаржева придатна для вживання в свіжому вигляді, консервації та заморозки. Квасоля теплолюбна рослина, але не виносить спеки. Насіння проростає при температурі 8-10 ° С. При 1 ° С морозу, рослини гинуть. Оптимальна температура для росту і розвитку рослин 18-24 ° С (середньомісячна температура). Під час цвітіння квасоля вимагає більше тепла, але при 30 ° С і вище урожай сильно знижується. Насіння висівають у відкритий грунт, коли температура ґрунту на глибині загортання насіння (5-7 см) досягне 10 ° С. Посів, проведіть гніздовим способом.

Насіння вже повністю підготовлене виробником до висіву і не вимагає додаткової обробки: замочування, пророщування та ін.

Купити насіння Квасоля спаржева Ольга та оформити доставку поштою по всій території України: Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь , Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.

Посів. Квасоля - теплолюбна рослина, але не переносить спеки. Насіння починає проростати при 8-10 ° С. При 1 ° С морозу рослини гинуть. Найбільш сприятлива для їх розвитку середньомісячна температура 18-24 ° С. Під час цвітіння квасолі потрібно більше тепла , але при 30 ° С і вище врожай сильно знижується. Квасолю сіють навесні, коли температура ґрунту на глибині загортання насіння (5-7 см) досягне приблизно 10 ° С. У південній смузі країни це буває після 10-15 квітня, а в північній - після 20-25 квітня. Посів роблять рядовим або гніздовим способом. Відстань між рядами 45-50 см, а між рослинами в ряду 8-10 см. При гніздовому посіві відстань між рядами близько 80 см для виткої квасолі і 50-60 см для кущової, а відстань між гніздами в ряду для виткої квасолі 50-60 см, а для кущової 25-30 см. У кожну ямку висівають по 6-7 насінин, закладаючи їх на глибину 5-7 см. Гніздовий спосіб вирощування квасолі має більше переваг, особливо для кущових форм .

Догляд. Основним в догляді за квасолею є розпушування ґрунту. Коренева система квасолі розміщується неглибоко і тому рихлити ґрунт слід обережно. Коли рослини досягнуть висоти 8-10 см, проводять перше розпушування на глибину 5-8 см. Вдруге розпушують через два тижні, також дрібно - на глибину 5-6 см. Одночасно з ним проводять підгортання рослин. Під час цвітіння і утворення лопаток розпушування протипоказані, так як квітки і молоді зав'язі дуже чутливі і при струсі пошкоджуються. При появі перших лопаток потрібно почати полив і продовжувати його регулярно протягом усього періоду плодоношення - один раз на тиждень, але невеликою поливною нормою.

Залишіть відгук про цей товар першими