Квасоля Палома

Квасоля Палома

Артикул: 723003 На складі: Нема в наявності Розмір посадкового матеріалу: Кількість в упаковці: 25 шт
Ціна за упаковку: 4 95 грн.
Гарантия от florium.ua
Мы предоставляем 100% гарантию на все растения купленные в нашем интернет магазине
Нажмите, что бы прочитать условия гарантии

Всі продукти з розділу "Насіння овочів" при оформленні окремим замовленням можемо відправити на протязі тижня з дня оформлення

  • Головні характеристики
  • Детальний опис
  • Посадка
  • Відгуки (1)
Кількість в упаковці 25 шт
Країна походження Нідерланди
Колір квітки/плоду Недоступний
Розмір квітки/плоду 10-15 см
Колір листків Зелені
Глибина посадки 5 см
Відстань 45 см
Висота рослини 25-30 см
Потреба в сонці Недоступний
Зона морозостійкості Зона 7-8
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Помірний
Тип продукту Насіння

Квасоля овочева Палома (зелена спаржева) - сорт для раннього і пізнього посіву, яка має широке коло використання (у свіжому вигляді, сушеному, замороженому і консервованому). Період дозрівання (від висіву бобів до збирання) становить 60-90 днів. Зростає цей сорт квасолі переважно на родючих, розпушених і зволожених грунтах. Має високу стійкість до різних захворювань. Довжина стручка - 11-13 см. Цей сорт має високу продуктивність (за сприятливих умов).

Купити насіння Квасоля овочева Палома (зелена спаржева) та оформити доставку поштою по всій території України: Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь , Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.

Посів. Квасоля - теплолюбна рослина, але не переносить спеки. Насіння починає проростати при 8-10 ° С. При 1 ° С морозу рослини гинуть. Найбільш сприятлива для їх розвитку середньомісячна температура 18-24 ° С. Під час цвітіння квасолі потрібно більше тепла , але при 30 ° С і вище врожай сильно знижується. Квасолю сіють навесні, коли температура ґрунту на глибині загортання насіння (5-7 см) досягне приблизно 10 ° С. У південній смузі країни це буває після 10-15 квітня, а в північній - після 20-25 квітня. Посів роблять рядовим або гніздовим способом. Відстань між рядами 45-50 см, а між рослинами в ряду 8-10 см. При гніздовому посіві відстань між рядами близько 80 см для виткої квасолі і 50-60 см для кущової, а відстань між гніздами в ряду для виткої квасолі 50-60 см, а для кущової 25-30 см. У кожну ямку висівають по 6-7 насінин, закладаючи їх на глибину 5-7 см. Гніздовий спосіб вирощування квасолі має більше переваг, особливо для кущових форм .

Догляд. Основним в догляді за квасолею є розпушування ґрунту. Коренева система квасолі розміщується неглибоко і тому рихлити ґрунт слід обережно. Коли рослини досягнуть висоти 8-10 см, проводять перше розпушування на глибину 5-8 см. Вдруге розпушують через два тижні, також дрібно - на глибину 5-6 см. Одночасно з ним проводять підгортання рослин. Під час цвітіння і утворення лопаток розпушування протипоказані, так як квітки і молоді зав'язі дуже чутливі і при струсі пошкоджуються. При появі перших лопаток потрібно почати полив і продовжувати його регулярно протягом усього періоду плодоношення - один раз на тиждень, але невеликою поливною нормою.

Чудова фасоля для заморожування,стручки невеликі(якщо їх вчасно зірвати),неволокнисті. Зимою вз'яв із морозилки,відварив,подав з соусом- обід готовий і корисний:)

відповісти на відгук

Квасоля овочева Палома (зелена спаржева) - сорт для раннього і пізнього посіву, яка має широке коло використання (у свіжому вигляді, сушеному, замороженому і консервованому). Період дозрівання (від висіву бобів до збирання) становить 60-90 днів. Зростає цей сорт квасолі переважно на родючих, розпушених і зволожених грунтах. Має високу стійкість до різних захворювань. Довжина стручка - 11-13 см. Цей сорт має високу продуктивність (за сприятливих умов).

Купити насіння Квасоля овочева Палома (зелена спаржева) та оформити доставку поштою по всій території України: Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь , Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.

Посів. Квасоля - теплолюбна рослина, але не переносить спеки. Насіння починає проростати при 8-10 ° С. При 1 ° С морозу рослини гинуть. Найбільш сприятлива для їх розвитку середньомісячна температура 18-24 ° С. Під час цвітіння квасолі потрібно більше тепла , але при 30 ° С і вище врожай сильно знижується. Квасолю сіють навесні, коли температура ґрунту на глибині загортання насіння (5-7 см) досягне приблизно 10 ° С. У південній смузі країни це буває після 10-15 квітня, а в північній - після 20-25 квітня. Посів роблять рядовим або гніздовим способом. Відстань між рядами 45-50 см, а між рослинами в ряду 8-10 см. При гніздовому посіві відстань між рядами близько 80 см для виткої квасолі і 50-60 см для кущової, а відстань між гніздами в ряду для виткої квасолі 50-60 см, а для кущової 25-30 см. У кожну ямку висівають по 6-7 насінин, закладаючи їх на глибину 5-7 см. Гніздовий спосіб вирощування квасолі має більше переваг, особливо для кущових форм .

Догляд. Основним в догляді за квасолею є розпушування ґрунту. Коренева система квасолі розміщується неглибоко і тому рихлити ґрунт слід обережно. Коли рослини досягнуть висоти 8-10 см, проводять перше розпушування на глибину 5-8 см. Вдруге розпушують через два тижні, також дрібно - на глибину 5-6 см. Одночасно з ним проводять підгортання рослин. Під час цвітіння і утворення лопаток розпушування протипоказані, так як квітки і молоді зав'язі дуже чутливі і при струсі пошкоджуються. При появі перших лопаток потрібно почати полив і продовжувати його регулярно протягом усього періоду плодоношення - один раз на тиждень, але невеликою поливною нормою.

Чудова фасоля для заморожування,стручки невеликі(якщо їх вчасно зірвати),неволокнисті. Зимою вз'яв із морозилки,відварив,подав з соусом- обід готовий і корисний:)

відповісти на відгук