Морква Червона Бояриня

  • Насіння овочів купить

Морква Червона Бояриня

Ціна за упаковку:
К-ть в упаковці:2 гр
1
6,95 грн.
-10%
Ціна за 3 упаковки:
К-ть в упаковці:
2 гр
3
20,85 грн.
18,77 грн.
Артикул 712022
На складі:66
Розмір посадкового матеріалу:
Відгуки (0)
Главные характеристики
2 гр
Нідерланди
Помаранчевий
15-20 см
Зелені
5 см
50 см
20 см
Зона 3-4
Помірно волога
Рідкий
Насіння
  • Детальний опис
  • Посадка
  • Відгуки (0)

Морква Червона Бояриня, 2г

Виробник: СЦ Традиція

Червона Бояриня - середньопізній високоврожайний сорт моркви. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 125-130 днів. Коренеплоди циліндричної форми, тупоконічні довжиною 20-22 см. Забарвлення плодів яскраво-оранжеве. Серцевина середнього розміру, темно-оранжева. Дає стабільний урожай навіть за несприятливих погодних умов. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді і для тривалого зберігання. Зберігається до нового врожаю, зберігаючи високі смакові якості. Насіння можна висівати під зиму. Рослина світлолюбна і холодостійка, молоді сіянці виносять температуру 3-4 ° С морозу. Оптимальна температура для формування коренеплодів - близько 20-22 ° С. Підзимовий посів проводять в кінці листопада-грудні, перед промерзанням грунту. Глибина загортання насіння 2-3 см. Витрата насіння 60 г на сотку. Весняний посів проводять якомога раніше, в перші дні польових робіт (в кінці лютого - березні). Підходить для будь-яких типів грунтів.

Насіння вже повністю підготовлене виробником до висіву і не вимагає додаткової обробки: замочування, пророщування та ін.

Купити насіння Морква Червона Бояриня та оформити доставку поштою по всій території України: Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь , Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.

Посів. Холодостійка і відносно посухостійка культура. Молоді сіянці виносять температуру 3-4 ° С морозу. Найкраща температура для формування коренеплодів - близько 20-22 ° С. При низьких температурах коренеплоди погано зафарбовуються. Найбільше вологи моркви необхідно при проростанні насіння і при зростанні коренеплодів. Надлишкова волога на початку вегетації затримує розвиток рослин, а в кінці - викликає розтріскування, викривлення і загнивання коренеплодів. Морква - світлолюбива культура. Затінення, особливо в молодому віці, є причиною витягування рослин і призводить до зниження врожаїв. Моркву вирощують підзимовим посівом і весняним. Ранньовесняний посів проводять якомога раніше - в лютому або на початку березня, в перші дні польових робіт. Норма висівання 60-80 г на сотку. Відстань між рядками 20-25 см. Глибина загортання 2-3 см. Посів роблять вручну, що забезпечує рівномірний розподіл насіння. Пізні весняні або, як їх називають, літні посіви моркви заслуговують особливої уваги. Їх врожай використовують у їжу в свіжому вигляді в основному взимку, бо ці коренеплоди дуже добре зберігаються. Посів проводять в кінці травня і в першій половині червня в достатньо вологий ґрунт.

Догляд. Морква сходить повільно, і в цей період може утворитися ґрунтова кірка внаслідок дощів або в результаті поливу. Ґрунтова кірка затримує появу сходів і в цьому випадку необхідне розпушування. Необхідність прополки або розпушування визначається конкретними умовами. Якщо є бур'яни, а особливо коли бур'яни ростуть між рослинами в ряду, обов'язково слід провести прополку. Перше розпушування проводять через 7-8 днів після появи сходів на глибину 6-8 см, а друге - через два тижні після першого. Наступні розпушування проводять у міру потреби, залежно від стану грунту і наявності бур'янів, але дещо глибше .

Залишіть відгук про цей товар першими

Морква Червона Бояриня, 2г

Виробник: СЦ Традиція

Червона Бояриня - середньопізній високоврожайний сорт моркви. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 125-130 днів. Коренеплоди циліндричної форми, тупоконічні довжиною 20-22 см. Забарвлення плодів яскраво-оранжеве. Серцевина середнього розміру, темно-оранжева. Дає стабільний урожай навіть за несприятливих погодних умов. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді і для тривалого зберігання. Зберігається до нового врожаю, зберігаючи високі смакові якості. Насіння можна висівати під зиму. Рослина світлолюбна і холодостійка, молоді сіянці виносять температуру 3-4 ° С морозу. Оптимальна температура для формування коренеплодів - близько 20-22 ° С. Підзимовий посів проводять в кінці листопада-грудні, перед промерзанням грунту. Глибина загортання насіння 2-3 см. Витрата насіння 60 г на сотку. Весняний посів проводять якомога раніше, в перші дні польових робіт (в кінці лютого - березні). Підходить для будь-яких типів грунтів.

Насіння вже повністю підготовлене виробником до висіву і не вимагає додаткової обробки: замочування, пророщування та ін.

Купити насіння Морква Червона Бояриня та оформити доставку поштою по всій території України: Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь , Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.

Посів. Холодостійка і відносно посухостійка культура. Молоді сіянці виносять температуру 3-4 ° С морозу. Найкраща температура для формування коренеплодів - близько 20-22 ° С. При низьких температурах коренеплоди погано зафарбовуються. Найбільше вологи моркви необхідно при проростанні насіння і при зростанні коренеплодів. Надлишкова волога на початку вегетації затримує розвиток рослин, а в кінці - викликає розтріскування, викривлення і загнивання коренеплодів. Морква - світлолюбива культура. Затінення, особливо в молодому віці, є причиною витягування рослин і призводить до зниження врожаїв. Моркву вирощують підзимовим посівом і весняним. Ранньовесняний посів проводять якомога раніше - в лютому або на початку березня, в перші дні польових робіт. Норма висівання 60-80 г на сотку. Відстань між рядками 20-25 см. Глибина загортання 2-3 см. Посів роблять вручну, що забезпечує рівномірний розподіл насіння. Пізні весняні або, як їх називають, літні посіви моркви заслуговують особливої уваги. Їх врожай використовують у їжу в свіжому вигляді в основному взимку, бо ці коренеплоди дуже добре зберігаються. Посів проводять в кінці травня і в першій половині червня в достатньо вологий ґрунт.

Догляд. Морква сходить повільно, і в цей період може утворитися ґрунтова кірка внаслідок дощів або в результаті поливу. Ґрунтова кірка затримує появу сходів і в цьому випадку необхідне розпушування. Необхідність прополки або розпушування визначається конкретними умовами. Якщо є бур'яни, а особливо коли бур'яни ростуть між рослинами в ряду, обов'язково слід провести прополку. Перше розпушування проводять через 7-8 днів після появи сходів на глибину 6-8 см, а друге - через два тижні після першого. Наступні розпушування проводять у міру потреби, залежно від стану грунту і наявності бур'янів, але дещо глибше .

Залишіть відгук про цей товар першими