Баклажан Анет F1

  • Баклажан Анет F1 фото
  • Баклажан Анет F1 смотреть

Баклажан Анет F1

Ціна за упаковку:
К-ть в упаковці:10 насінин
23,95 грн.
Артикул 704001
На складі:Нема в наявності
Розмір посадкового матеріалу:
Відгуки (3)
Главные характеристики
10 семян
Нідерланди
Фіолетовий
10-15 см
Зелені
5 см
20 см
30 см
Зона 9-10
Помірно волога
Помірний
Насіння
  • Детальний опис
  • Посадка
  • Відгуки (3)

Баклажан циліндричний Аннет F1, є ранньостиглим гібридним сортом, який має подовжену циліндричну форму. Доросла рослина має досить міцне стебло з красивим листовим покриттям. Цей сорт баклажана має властивість до регенерації, плодоносить на 60-70 добу після висаджування розсади, зрілі плоди важать в середньому 600-700 гр. Плоди мають блискучу гладку поверхню, забарвлені в темно-фіолетовий колір. Крім того, цей сорт відрізняється прекрасними смаковими якостями.

Купити насіння Баклажан циліндричний Аннет F1 та оформити доставку поштою по всій території України: Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь , Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.

Посів . Найсприятливішою температурою для росту і розвитку баклажанів є діапазон в межах між 20 ° С і 30 ° С. За цих теплових умов і 80-відсоткової ґрунтової вологості насіння проросте на 6-8 день після посіву, а при температурі 13-14 ° С лише на 18 -25-ий день. Якщо рослини знаходяться тривалий час при температурі 13-15 ° С, то вони поступово жовтіють і загнивають. Молоді сіянці особливо чутливі до зниження температури до 5-10 ° С. Температура 0,5 ° С нижче нуля згубно діє на баклажани. Насіння ранньостиглих сортів баклажанів висівають у кінці січня або початку лютого в теплому парнику. На початку березня, після утворення двох справжніх листків, сіянці пікірують у напівтеплий парник на відстані 10х10 см. Слід зауважувати, що коренева система баклажанів важко відновлюється, тому рекомендується пікірувати розсаду в глиняні горщики - так при пересадці на постійне місце краще збережеться коренева система рослин і вони легше приживуться. Насіння середньостиглих сортів баклажанів висівають приблизно в середині або в другій половині березня в напівтеплий парник. У парниках підтримують температуру в сонячні дні 18-20 ° С і 15-17 ° С в похмуру погоду і вночі. Повітря в парнику має бути сухим, а ґрунтова вологість - помірною. Висадка розсади. При визначенні строків висадки баклажанів слід враховувати їх високі вимоги до теплового режиму. Баклажани висаджують слідом за ранніми помідорами і перцем, при настанні стійкої теплої погоди. Розсада, винесена раніше терміну, зачахне до потепління. Ранньостиглі сорти баклажанів висаджують не раніше кінця квітня в південних районах країни і після 10-го травня - у північних. Середньостиглі сорти, які зазвичай вирощують з не пікіруваної розсади, зазвичай висаджують в першій декаді травня. Баклажани вирощують на гребенях. На ділянці нарізають борозни через кожні 70 см. Відстань між рослинами в рядку - 30-40 см.

Догляд. Перше розпушування проводять після приживання рослин, зазвичай після другого поливу, але потрібно пам'ятати, що баклажани повільно приживаються. Разом з першим розпушуванням ґрунту рослини підгортають. Пізніше, коли полив проводять раз на тиждень, після двох - трьох поливів ґрунт розпушують, але неглибоко, щоб не пошкодити коріння . Не можна засушувати рослини.

Минимальная температура прорастания семян 13—15°С. Но оптимальная температура - 20—25°С, при которой появляются всходы на 8—12 день. При температуре ниже 15°С. приостанавливается рост растения, баклажан желтеет и гибнет.

відповісти на відгук

Из всех, выращиваемых мною баклажанов , Анет самый урожайный. Он в ранние сроки вступает в период плодоношения и плодоносит до наступления холодов. Мы сушим его плоды ,предварительно порезав на крупные квадраты, в сушилки и используем зимой для приготовления баклажанной икры или рагу.

відповісти на відгук

Подскажите, пожалуйста, реальные сроки появления всходов при 20-25 град. Выращиваю баклажаны уже много лет - ну не бывает 5-8 дней !!! Минимум 7-8 дней можно достичь при предварительном замачивании, но ведь фирменные семена не замачивают, т.к. они обработаны.

Баклажан циліндричний Аннет F1, є ранньостиглим гібридним сортом, який має подовжену циліндричну форму. Доросла рослина має досить міцне стебло з красивим листовим покриттям. Цей сорт баклажана має властивість до регенерації, плодоносить на 60-70 добу після висаджування розсади, зрілі плоди важать в середньому 600-700 гр. Плоди мають блискучу гладку поверхню, забарвлені в темно-фіолетовий колір. Крім того, цей сорт відрізняється прекрасними смаковими якостями.

Купити насіння Баклажан циліндричний Аннет F1 та оформити доставку поштою по всій території України: Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь , Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.

Посів . Найсприятливішою температурою для росту і розвитку баклажанів є діапазон в межах між 20 ° С і 30 ° С. За цих теплових умов і 80-відсоткової ґрунтової вологості насіння проросте на 6-8 день після посіву, а при температурі 13-14 ° С лише на 18 -25-ий день. Якщо рослини знаходяться тривалий час при температурі 13-15 ° С, то вони поступово жовтіють і загнивають. Молоді сіянці особливо чутливі до зниження температури до 5-10 ° С. Температура 0,5 ° С нижче нуля згубно діє на баклажани. Насіння ранньостиглих сортів баклажанів висівають у кінці січня або початку лютого в теплому парнику. На початку березня, після утворення двох справжніх листків, сіянці пікірують у напівтеплий парник на відстані 10х10 см. Слід зауважувати, що коренева система баклажанів важко відновлюється, тому рекомендується пікірувати розсаду в глиняні горщики - так при пересадці на постійне місце краще збережеться коренева система рослин і вони легше приживуться. Насіння середньостиглих сортів баклажанів висівають приблизно в середині або в другій половині березня в напівтеплий парник. У парниках підтримують температуру в сонячні дні 18-20 ° С і 15-17 ° С в похмуру погоду і вночі. Повітря в парнику має бути сухим, а ґрунтова вологість - помірною. Висадка розсади. При визначенні строків висадки баклажанів слід враховувати їх високі вимоги до теплового режиму. Баклажани висаджують слідом за ранніми помідорами і перцем, при настанні стійкої теплої погоди. Розсада, винесена раніше терміну, зачахне до потепління. Ранньостиглі сорти баклажанів висаджують не раніше кінця квітня в південних районах країни і після 10-го травня - у північних. Середньостиглі сорти, які зазвичай вирощують з не пікіруваної розсади, зазвичай висаджують в першій декаді травня. Баклажани вирощують на гребенях. На ділянці нарізають борозни через кожні 70 см. Відстань між рослинами в рядку - 30-40 см.

Догляд. Перше розпушування проводять після приживання рослин, зазвичай після другого поливу, але потрібно пам'ятати, що баклажани повільно приживаються. Разом з першим розпушуванням ґрунту рослини підгортають. Пізніше, коли полив проводять раз на тиждень, після двох - трьох поливів ґрунт розпушують, але неглибоко, щоб не пошкодити коріння . Не можна засушувати рослини.

Минимальная температура прорастания семян 13—15°С. Но оптимальная температура - 20—25°С, при которой появляются всходы на 8—12 день. При температуре ниже 15°С. приостанавливается рост растения, баклажан желтеет и гибнет.

відповісти на відгук

Из всех, выращиваемых мною баклажанов , Анет самый урожайный. Он в ранние сроки вступает в период плодоношения и плодоносит до наступления холодов. Мы сушим его плоды ,предварительно порезав на крупные квадраты, в сушилки и используем зимой для приготовления баклажанной икры или рагу.

відповісти на відгук

Подскажите, пожалуйста, реальные сроки появления всходов при 20-25 град. Выращиваю баклажаны уже много лет - ну не бывает 5-8 дней !!! Минимум 7-8 дней можно достичь при предварительном замачивании, но ведь фирменные семена не замачивают, т.к. они обработаны.