Добрива для кімнатних рослин

Добрива для кімнатних рослин - це комплексне добриво містить комплекс найважливіших поживних речовин. На відміну від садових рослин, кімнатні потребують підгодівлі весь час. Випускається у вигляді висококонцентрованого розчину, гранул або паличок, що складаються з макроелементів, мікроелементів, амінокислот і вітамінів. Добриво призначене для підживлення всіх видів кімнатних рослин. Застосовується для кореневих і листових підгодівель, для гідропоніки. Завдяки чому рослини набувають стійкості до несприятливих умов, цвітіння ставати рясним, покращує якість квітів, підсилює яскравість квіткових відтінків і листків.

«КАТАЛОГ ДОБРИВ ДЛЯ КІМНАТНИХ РОСЛИН»


Показати більше продуктів

Відгуки, Добрива для кімнатних рослин

Залишити відгук
Рейтинг: 4.8/5 16 голоса

Да здесь можно закупиться на все! Нравится серия Флориум профи, но она не особо для комнатных. А вот для комнатных именно беру часто производителя чистый лист - не плохой состав, но тоже нужно быть внимательным) а вот для овощей и ягод доверяю больше флориум профи)

відповісти на відгук

Выбор хороший. Приятно, что есть разные ценовые категории на любой карман. Беру не особо дорогие, но они не бестолковые - результат есть, проявляется в продлении цветения, чистых листках, зеленом цвете и крепком стволе.

відповісти на відгук

Відмінне добриво Фертимікс, розводити бажано в половину менше ніж в інструкції

відповісти на відгук

Знала, куда "идти скупляться" за удобрением для моих домашних цветов и деревьев. На флориуме нашла все, что требуется. сделала заказ и получила через два дня. Скорость и сервис супер. Цены доступные, а качество на высоте. Рекомендую всем!

відповісти на відгук

Нравятся жидкие удобрения и еще палочки. Цены супер, флориум подбирает только лучших производителей и реально работающие удобрения.

відповісти на відгук

Брала жидкие удобрения для петуний и орхидей. Петунии благодаря удобрению пошли быстро в рост, а орхидеи ожили и перестали стоять на месте- расцвели, а одна даже деточку пустила - жду, когда моно будет отломить и пересадить)

відповісти на відгук

Добрива для кімнатних рослин: купити за доступною ціною

Хочете, щоб ваші квіти радували вас яскравими суцвіттями? Засмучують жовті листочки? Ну, звичайно ж, як і будь-якій живій істоті, нашим домашнім культурам потрібна допомога. Добрива для кімнатних рослин - незамінні в своєму роді. Вони потрібні для будь-якого підвиду і сорти квітки. Внесені в ґрунт мікроелементи дають силу кореням, підживлюють стебла і збільшують кількість суцвіть.

Як вибрати потрібне добриво

Сучасний ринок пропонує добрива для кімнатних квітів різного типу. Їх відрізняє між собою наявність тих чи інших компонентів. І підібрати відповідний варіант буває деколи складно. Тому спробуємо розібратися в питанні.

Існують рідкі і сухі підгодівлі. Перший варіант - це, частіше за все, спеціальні концентрати необхідних компонентів і солей. Вони розчиняються у воді або ж продаються вже в готовому вигляді. Продукція такого роду відмінно підходить для кореневої і стеблової системи. Вноситься вона, як в ґрунт, так і на листя. Купити добрива для кімнатних рослин даного типу ви можете в нашому інтернет магазині.

Сухі підживлення мають вигляд кристалів або невеликих гранул. Вони мають більш тверду структуру і розчиняються у великій кількості води. Завдяки вагомій концентрації мікроелементів в гранулах, така підгодівля кімнатних рослин досить економічна у використанні. Почитати відгуки та ознайомитися з фото, характеристиками, інформацією про посадку і догляд за рослиною покупець може в картці товару.

Якісна продукція для тих, хто любить домашній сад

Пропонуємо вам широкий асортимент товарів даного типу. У нас запропоновані продукти високої якості. Продаж товарів здійснюється за невисокими цінами, що дає можливість заощадити. Крім того, ви завжди можете замовити товари оптом, орієнтуючись на кількість існуючих рослин.

Ви можете купити садовий інвентар і добрива для кімнатних рослин в Києві або в будь-якому іншому місті України. Ми проводимо доставку поштовими перевізниками по всій країні.