Садовий інструмент

Садовий інструмент - це обов'язковий інвентар кожного садівника, квітникаря і городника. Хороші інструменти - це те, що визначає чи будете ви насолоджуватися роботою в улюбленому саду, або ж будете відчувати роздратування. Якісні інструменти повинні ефективно виконувати своє призначення, мати невелику вагу і достатню міцність. Інструмент зроблений з міцного матеріалу, який чимось нагадує пружину. Вам в допомогу лопатки, садовий розпушувач, граблі та ін. Приємні та зручні ручки лопаток і розпушувача будуть для вас комфортними.

«КАТАЛОГ САДОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ»


Сапа (GR0176) фото
код: 801302
1 штука в упаковці
2
259 95 грн.
Показати більше продуктів

Відгуки, Садовий інструмент

Залишити відгук
Рейтинг: 5/5 21 голоса

Получила сеялку еще не опробовала, но должна быть удобной. Покупала не одну сеялку, но из инвентаря все остальное уже есть. Большая часть куплена на Флориум юа.

відповісти на відгук

Доставка, отправка, оплата - здесь все налажено и знакома с процессом не первый год за это в интернет магазине Флориум и остаюсь постоянным клиентом уже вот второй год

відповісти на відгук

Получила все свои покупочки, очень довольна. Буду высаживать с понедельника все и новыми инструментами Качество, как и ожидалось, хорошее.

відповісти на відгук

Сняли небольшой домик с участком. все на дом закупали здесь, в том числе и инструмент. Акционные предложения, сервис и главное качество - все понравилось. Цветы тоже были прекрасные! Благодарю!

відповісти на відгук

Дякую магазину Florium.ua, подарунковий сертифікат став гарним подарунком на свято

відповісти на відгук

Хорошие скидки спасибо! Инвентарь весь уже у меня в гараже. Предварительно на почте осмотрела -все целое, новое с бирками и штрихкодами. Но пока в деле не опробовала.

відповісти на відгук

Качество как всегда хорошее, но в этот раз успела и по скидке заказать, так что вдвойне довольна. И даже плодосборник купила!

відповісти на відгук

Скидки приятные - заказала, получила. Хоть нормально доубираю в саду! Спасибо Флориуму и за посадочный материал - им тоже очень очень довольна!

відповісти на відгук

Из последних моих покупок в данной категории (цветы беру какие-то постоянно!) понравилась сажалка для луковичных -удобная вещь. Брала еще и сучкорезы и секаторы - все работает до сих пор.

відповісти на відгук

Хорошие цены на качественный инвентарь. Спасибо Флориуму за такой выбор!

відповісти на відгук

Садовий інструмент та інвентар. Купити в інтернет-магазині Флоріум поштою в Україні та Києві.

Садовий інвентар - це інструменти, які при правильному виборі служитимуть вам безвідмовно, і приноситимуть задоволення від використання протягом довгих років. Тому потрібно уважно до цього поставитися. В магазинах Києва у вас є можливість придбати садовий інвентар за прийнятними цінами. Перевага нашого інтернет магазину - не тільки ціна, але і якість. Ми займаємося продажем інвентарю, зробленого з надійних матеріалів, оснащеним зручними ручками. При його виготовленні використовувалися інноваційні технології та механізми. Садовий інструмент Гардена зробить роботу на ділянці простою, приємною, комфортною та ефективною.

Будь садівник знає про важливість регулярного підрізування. Його необхідно здійснювати не тільки для того, щоб рослина набула нову форму, але і для помітного збільшення врожайності саду, наприклад, у випадку з плодовими деревами. Отже, У кожного садівника повинні бути надійні і якісні ножиці для саду - один з найважливіших елементів садових інструментів, який зробить підрізування рослин простий і захоплюючою.

Лопата - універсальний інструмент. Її можна використовувати на рибалці, пікніку, в городі, і, звичайно ж, в саду. Цей садовий інструмент може мати заокруглені або пряму форму. Він стане вашим вірним помічником при посадці рослин їх пересадці, а також для вирівнювання або окреслення ділянки.

Садові рукавиці - незамінний атрибут кожного садівника. Вони зроблять вашу роботу безболісною, комфортною та ефективною. Рукавички захистять ваші руки від різних подряпин, пошкоджень, від попадання землі під нігті і шкіру. За допомогою рукавичок Флоріум ваші руки залишаться чистими, здоровими, в них руки не будуть потіти і пріти. Рукавиці мають цікавий дизайн - захисна гума виконана у формі красивих візерунків.

Садовий інструмент купити ви можете в інтернет магазині Флоріум оптом і в роздріб. Ми доставляємо матеріали з Голландії поштою в будь-яку точку України.

Каталог інтернет магазину Флоріум дозволяє садовий інвентар купити в Києві, дуже швидко і надійно. Наш магазин має дуже велику кількість прекрасних квітів, які обов'язково прийдуть Вам до смаку.

Доставка Садовий інструмент по всій Україні (Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь , Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.)