Часник Morado (озимий) (цибулини)

  • Часник Morado (озимий) фото
  • Часник Morado (озимий) купить онлайн
  • Часник Morado (озимий) почтой

Часник Morado (озимий) (цибулини)

Ціна за упаковку:
К-ть в упаковці:3 головки
44,95 грн.
Артикул 602106
На складі:Нема в наявності
Розмір посадкового матеріалу: 35/45
Відгуки (0)
Главные характеристики
3 головки
Нідерланди
35/45
Багатокольоровий
0-5 см
Сірі/серебристі/блакитні
5 см
15 cм
50-60 cм
Зона 3-4
Помірно волога
Рідкий
Цибулини та бульби
  • Детальний опис
  • Посадка
  • Відгуки (0)

Часник Morado - озимий (Allium sativum L., Creole Garlic 'Morado'). Новинка! «Морадо» - це один з кращих сортів озимого часнику. Він був виведений в Іспанії та належить до різноманіття "Morado de Cuenca". Він найбільше відомий під ім'ям: «Morado de Pedronera». Назва даного сорту звучить у перекладі як «Фіолетовий». І він дійсно виправдовує свою назву. Він має головки середнього розміру і сферичної форми. У кожній голівці налічується від 10 до 12 зубчиків, які щільно прилягають один до одного. Зубчики середнього розміру у формі півмісяця з фіолетово-коричневою або фіолетовою лускою. Зовнішні луски мало тоновані: білі або кольорові, з прожилками. М'якоть - жовтувато-білого кольору. Смак і аромат у цього сорту більш виражений, у порівнянні з іншими сортами. Гострота - помірна. Лежкість - хороша.

Темпи зростання - помірні. Даний сорт проростає через 40-70 днів після посадки, а терміни дозрівання - вагаються між середньо-пізніми і пізніми термінами. Його цикл розвитку становить близько 190 днів (при правильній посадці). Максимальна висота рослини - від 80 до 85 см. Товщини в стеблі близько 15 мм діаметром. Колір листя яскраво-зелений. Даний сорт підходить для посадок восени (підзимних посадок). Підготовка ґрунту для вирощування озимого часнику не відрізняється від підготовки грунту для вирощування ріпчастої цибулі. Для посадки на площі 110 кв. м витрачають в середньому 10-12 кг цибулин. Урожай даного сорту збирають тоді, коли листя жовтіє.

Часник Morado призначений для безпосереднього вживання та приготування страв. Даний сорт - найпопулярніший в Європейському Союзі.

Купити Бульби та цибулини Часник Morado (озимий) оформити доставку поштою по всій території України: & nbsp; Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці , Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь, Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.

Посадка. Чеснок лучше всего растет на участках с плодородной, нейтральной почвой. Лучшие предшественники – огурцы, кабачки, капуста. Нельзя размещать его второй раз на одно и то же место или высаживать после лука. Чеснок – светолюбивое растение. Поэтому место для посадки выбирают солнечное или полутень. Осенью почву обрабатывают на глубину около 30 см, удобряют органическими и минеральными удобрения (например, 200-400 кг перепревшего навоза и 4 кг суперфосфата на 100 м2). Озимый чеснок лучше всего выращивать в грядах высотой 15-20 см. Для посадки выбирают крупные зубки, которые отделяют от луковицы непосредственно перед посадкой. Их высаживают донцем вниз в бороздки на расстояние 10-15 см друг от друга. Глубина посадки - 5-8 см. Расстояние между бороздками – около 20 см. На площадь 100 м2 расходуют 10-12 кг луковиц. Урожайность озимого чеснока – 60-70 кг со 100 м2 .Оптимальный период для посадки озимого чеснока - вторая половина октября. Яровой чеснок сажаю ранней весной после оттаивания почвы. На площадь 100 м2 необходимо 7-9 кг луковиц. Полученный урожай составляет 50-60 кг со 100 м2 .

Уход. Основной уход за растениями сводится к рыхлению, прополке и поливу. При образовании и росте листового аппарата чеснок наибольше требователен к влаге. Цветочные стрелки нужно обязательно выламывать так, как расходуются питательные вещества на питание цветков и семян. Озимый чеснок созревает в июне – начале июля, а яровой – в середине июля. Чеснок готов к уборке, если его листья пожелтели. Чеснок убирают в сухую погоду. Растения выдергивают руками или подкапывают лопатой и оставляют для просушки на 4-5 дней (избегая попадания прямых солнечных лучей). Если чеснок будет сплетаться в венки, выжидают подсыхания листьев. После просушки обрезают корни и стебли, оставляя у луковиц шейку длиной 3-4 см. Здоровые луковицы укладывают в ящики слоем 15-20 см и хранят в сухом помещении.

Залишіть відгук про цей товар першими

Часник Morado - озимий (Allium sativum L., Creole Garlic 'Morado'). Новинка! «Морадо» - це один з кращих сортів озимого часнику. Він був виведений в Іспанії та належить до різноманіття "Morado de Cuenca". Він найбільше відомий під ім'ям: «Morado de Pedronera». Назва даного сорту звучить у перекладі як «Фіолетовий». І він дійсно виправдовує свою назву. Він має головки середнього розміру і сферичної форми. У кожній голівці налічується від 10 до 12 зубчиків, які щільно прилягають один до одного. Зубчики середнього розміру у формі півмісяця з фіолетово-коричневою або фіолетовою лускою. Зовнішні луски мало тоновані: білі або кольорові, з прожилками. М'якоть - жовтувато-білого кольору. Смак і аромат у цього сорту більш виражений, у порівнянні з іншими сортами. Гострота - помірна. Лежкість - хороша.

Темпи зростання - помірні. Даний сорт проростає через 40-70 днів після посадки, а терміни дозрівання - вагаються між середньо-пізніми і пізніми термінами. Його цикл розвитку становить близько 190 днів (при правильній посадці). Максимальна висота рослини - від 80 до 85 см. Товщини в стеблі близько 15 мм діаметром. Колір листя яскраво-зелений. Даний сорт підходить для посадок восени (підзимних посадок). Підготовка ґрунту для вирощування озимого часнику не відрізняється від підготовки грунту для вирощування ріпчастої цибулі. Для посадки на площі 110 кв. м витрачають в середньому 10-12 кг цибулин. Урожай даного сорту збирають тоді, коли листя жовтіє.

Часник Morado призначений для безпосереднього вживання та приготування страв. Даний сорт - найпопулярніший в Європейському Союзі.

Купити Бульби та цибулини Часник Morado (озимий) оформити доставку поштою по всій території України: & nbsp; Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці , Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь, Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.

Посадка. Чеснок лучше всего растет на участках с плодородной, нейтральной почвой. Лучшие предшественники – огурцы, кабачки, капуста. Нельзя размещать его второй раз на одно и то же место или высаживать после лука. Чеснок – светолюбивое растение. Поэтому место для посадки выбирают солнечное или полутень. Осенью почву обрабатывают на глубину около 30 см, удобряют органическими и минеральными удобрения (например, 200-400 кг перепревшего навоза и 4 кг суперфосфата на 100 м2). Озимый чеснок лучше всего выращивать в грядах высотой 15-20 см. Для посадки выбирают крупные зубки, которые отделяют от луковицы непосредственно перед посадкой. Их высаживают донцем вниз в бороздки на расстояние 10-15 см друг от друга. Глубина посадки - 5-8 см. Расстояние между бороздками – около 20 см. На площадь 100 м2 расходуют 10-12 кг луковиц. Урожайность озимого чеснока – 60-70 кг со 100 м2 .Оптимальный период для посадки озимого чеснока - вторая половина октября. Яровой чеснок сажаю ранней весной после оттаивания почвы. На площадь 100 м2 необходимо 7-9 кг луковиц. Полученный урожай составляет 50-60 кг со 100 м2 .

Уход. Основной уход за растениями сводится к рыхлению, прополке и поливу. При образовании и росте листового аппарата чеснок наибольше требователен к влаге. Цветочные стрелки нужно обязательно выламывать так, как расходуются питательные вещества на питание цветков и семян. Озимый чеснок созревает в июне – начале июля, а яровой – в середине июля. Чеснок готов к уборке, если его листья пожелтели. Чеснок убирают в сухую погоду. Растения выдергивают руками или подкапывают лопатой и оставляют для просушки на 4-5 дней (избегая попадания прямых солнечных лучей). Если чеснок будет сплетаться в венки, выжидают подсыхания листьев. После просушки обрезают корни и стебли, оставляя у луковиц шейку длиной 3-4 см. Здоровые луковицы укладывают в ящики слоем 15-20 см и хранят в сухом помещении.

Залишіть відгук про цей товар першими