Цибулини махрових гіацинтів

«КАТАЛОГ ЦИБУЛИН ГІАЦИНТІВ МАХРОВИХ»


Гіацинт Double Eros фото
код: 212003
1 шт в упаковці
16
54 95 грн.
Нема в наявності

Відгуки, Гіацинт махровий

Залишити відгук
Рейтинг: 5/5 37 голоса

Цвели красиво. Жаль, что это только весенние цветы. Такие хотелось бы дома видеть круглогодично) Флориуму отдельная благодарность за высокий уровень сервиса. Я получила приятные эмоции от покупкой на вашем сайте. И уже успела сделать вторую покупку и еще планирую в июле третью.

відповісти на відгук

У меня в этом году не было махровых, брала почему то больше классические сорта. Но потом очень пожалела и вот жду, когда можно будет купить, так как очень красивые были даже простые сорта, а что говорить об элитных тогда??? Флориуму спасибо за хорошие крепкие чистые луковицы!

відповісти на відгук

Я верю, что махровые гиацинты и, правда,- красавчики. Поэтому посадила их на ближней клумбе к террасе.

відповісти на відгук

Шикарны эти цветки - для меня Флорум открыл новые необыкновенные сорта, хотя любила и простые садовые гиацинты, но эти просто покорили!

відповісти на відгук

Махрові гіацинти просто красунчики. Замовляла такі вперше і просто влюбилася в цю красу. Спасибі Флоріум, що завжди можу довіритися вам у виборі квітів та якості.

відповісти на відгук

Махрові гіацинти замовляла тут вперше, коли зацвіли, то радості не було меж. Вони просто неймовірні. Спасибі інтернет-магазину за якісні цибулини.

відповісти на відгук

Отримала дуже гарні цибулини махрових гіацинтів із красивими стрілками, чекаю цвітіння. Відправлення було через Нову пошту. Чекаю нових видів!

відповісти на відгук

Гіацинт махровий: кращі сорти. Доставка цибулин махрового гіацинта поштою

Гіацинт (Hyacinthus) - багаторічна цибулинна рослина сімейства спаржевої. Родина виростання - Середземномор'я, Близький Схід, Північна Африка. Популярністю квітка зобов'язаний Голландії, де створено більшість сортів і різновидів, і яка є світовим постачальником сортових цибулин гіацинтів. Соковиті низові листки утворюють щільну цибулину, продовженням донця якої є квітучий стебло висотою 30 см. Листя і стебло відсихають, народжуючи нову велику цибулину, яка зацвіте в майбутньому році і кілька маленьких цибулинок (діток).

У культурі гіацинти класифікують тільки трьох видів, які є основою для селекції:

  • гіацинт східний (Hyacinthus orientalis);
  • гіацинт Литвинова (Hyacinthus litwinowii);
  • гіацинт Закаспійський (Hyacinthus transcaspicus).

Сорти гіацинтів поділяють за:

  • формою квітки (прості і махрові);
  • термінами цвітіння (ранні, середні та пізні);
  • забарвленням квіток:

- Білі («Carnegie», «White Pearl», «White Festival»);

- Сині («Delft Blue», «Blue Festival»);

- Бузкові («Blue Jacket, Kronos», «Ostara», «Peter Stuyvesant», «Amethyst»,);

- Рожеві («China Pink», «Pink Festival», «Anna Marie», «Splendid Cornelia»);

- Червоні («Jan Bos»);

- Бордові («Woodstock»);

- Жовті («City of Haarlem»);

- Помаранчеві («Gypsy Queen»);

- Чорні («Midnight Mystique»).

Гіацинт - традиційна прикраса класичних (формальних) садів і ландшафтних насаджень. Гіацинти починають цвітіння ранньою весною яскравими і дуже запашними квітами. Це універсальний квітка, яка з успіхом росте в саду і в домашніх умовах. Крім того, рослина прекрасно підходить для зрізання і ранньої вигонки. Квіти, вирощені в контейнерах і горщиках, на час цвітіння можна виставити на верандах, терасах, балконах. Особливо чудово виглядають махрові сорти, до яких відносяться гіацинт махровий розетта (ROSETTE), холліхок (HOLLYHOK) і double eros (DOUBLE EROS). Вирощування Грунт для рослини повинна бути нейтральною, добре дренованим, помірно вологої. Освітлення ділянки може бути яскравим, але краще, якщо рослина буде прикрито від прямих сонячних променів і захищене від сильного вітру.

Посадка

Влітку, після цвітіння, місяця через два, цибулини слід викопати, просушити, отбраковать хворі і зберігати до осені в провітрюваному приміщенні. Посадка гіацинтів у відкритий грунт проводиться в кінці вересня або початку жовтня, щоб до настання заморозків рослина встигла вкоренитися. Перед висаджуванням цибулини слід протягом півгодини витримати в розчині фунгіциду.

Догляд

Догляд за гіацинтами не складний. Прополка, розпушування грунту, полив в посушливий період і 2-3 підгодівлі комплексними мінеральними добривами в період вегетації - основні вимоги щодо агротехніки.

Розмноження

Розмножуються гіацинти насінням і цибулинами-дітками. Насіннєвий спосіб більш підходить для селекціонерів і вимагає певних знань і умов. Для квітникарів - любителів переважніше вегетативний спосіб розмноження, при якому однозначно зберігаються материнські ознаки.

Наш інтернет-магазин пропонує купити махрові гіацинти оптом. Сортовий асортимент представлено в каталозі магазина і на фото. У нас можна замовити і купити гіацинт простий і гіацинт махровий різних сортів і видів. Цибулини продаються за помірною та доступною ціною. Економлячи ваш час, отруїмо товар поштою по Україні або забезпечимо кур'єрську доставку в Києві. На сторінці магазину можна ознайомитися з відгуками тих, хто вже став нашим клієнтом. Ми гарантуємо якість і достовірність посадкового матеріалу.

Інтернет-магазин Флоріум пропонує на продаж  широкий асортимент цибулинні рослини відмінної якості за доступними цінами. Якщо для Вас якість рослин понад усе, то наш інтернет магазин саме те що Вам потрібно.