Саджанці гібридних хост

«КАТАЛОГ САДЖАНЦІВ ГІБРИДНИХ ХОСТ»


-15%
Хоста Antioch фото
код: 301076
1 шт в упаковці
7
80 71 грн. 94 95 грн.
-5%
Хоста Blue Angel фото
код: 301007
1 шт в упаковці
12
185 20 грн. 194 95 грн.
-20%
Хоста Pizzazz фото
код: 301013
1 шт в упаковці
13
78 36 грн. 97 95 грн.
-15%
Хоста So Sweet фото
код: 301028
1 шт в упаковці
10
80 71 грн. 94 95 грн.
-20%
Хоста Wide Brim фото
код: 301029
1 шт в упаковці
11
87 96 грн. 109 95 грн.
Показати більше продуктів

Відгуки, Хости Гібридні

Залишити відгук
Рейтинг: 4.9/5 38 голоса

Мої красені, кожен гарний по своєму. Придбані всі на Флоріум, за що вам і вдячна.

відповісти на відгук

У меня возле деревьев высажены гибридные сорта) смотрится шикарно, а уход минимальный. Спасибо!

відповісти на відгук

Очень понравились два сорта. Утренняя звезда (в позапрошлом году брала 3 саженца) и So Sweet - в прошлом году. В этом купила новые еще, но ничего пока сказать не могу, а вот прошлые все отлично пошли в рост и прижились.

відповісти на відгук

Эта разновидность часто цветет - мне это и нравится. Вообще не прихотливых многолетник - но выглядит очень красиво и гармонично вписывается на любую клумбу и сад.

відповісти на відгук

Обожаю Флориум за качественные цветы, акции и хорошее отношение к клиентам! Хосты отменные, взяла еще в этом году!

відповісти на відгук

Ось така красуня So Sweet виросла, спасибі велике. А наступного року буде ще більша і краща.

відповісти на відгук

Вот так растет, цветет, но, правда, не пахнет))) Но зато радует глаз своей насыщенной зеленью!

відповісти на відгук

Моя дорогоцінна Diana Remembered, саджанець замовлений восени. Рада, що зиму пережила, можна і на клумбу висаджувати, дякую.

відповісти на відгук

Раніше замовляла і маю вдома American Halo. Цьогоріч замовила саджанець Royal Standard. Спасибі магазину.

відповісти на відгук

Ось так красуня хоста First Frost зацвіла минулого року. Задоволена безмежно таким результатом. Пожалкувала, що тільки один такий саджанець замовила. Тому в цьому році дозамовила іще. Спасибі.

відповісти на відгук

Деякі сорти гібридних хост настільки відрізняються від звичних, що складно повірити в те, що ця рослина — подорожникова хоста. Проте вони широко поширені в ландшафтному дизайні та на дачних ділянках. Їх легко комбінувати з іншими квітами та гібридні хости відмінно підходять для унікального озеленення ділянки.

Гібридних хост вже виведено понад 2000 сортів. Рослина надзвичайно привертає увагу селекціонерів: велике насичене листя, невибагливість до пересадки та до догляду, тривалий період життя.

Опис виду "хоста гібридна", її сорти

Цей вид охоплює безліч інших. Тут і сині, і білі, карликові та гігантські екземпляри. Одна гібридна хоста може відрізнятися від іншої дуже сильно не тільки забарвленням листя, а й формою, розміром. Гібридні хости можуть рости в висоту від 10 см до 100 см. Сорт Wide Brim дуже схожий на класичний варіант, але має двоколірне листя. А ось Stiletto або Green Bag володіють тонким та незвичайним для цієї рослини листям. З незвичайних сортів зверніть увагу також на:

  • Mango Tango;
  • Amazone;
  • Abiqua Drinking Gourd;
  • Sorbet;
  • Marmalade On Toast.

Нині гібридні хости з хвилястими листами дуже популярні. Дуже модними вважаються сорти з "вафельною" фактурою листа, цей сорт, до речі, дуже добре пристосовується до нестачі світла, завдяки такій своїй особливості. Купити гібридну хосту рекомендується тим, хто бажає придбати рослину, яке легко переносить і півтінь, і спеку. Білі та жовті листи рослини складніше переносять прямі сонячні промені.

Всі гібридні хости відмінно переносять зиму. А влітку температура може сягати аж до +38 градусів і рослини також не отримають ніякого вагомого збитку. Але деякі сорти гірше переносять заморозки, тому їх вкривають на зиму, а ґрунт навколо мульчують.

Як садити гібридні хости

Улюблені місця цих рослин в природі — біля струмків, де збережена під деревами вологість і тінь. На ділянці квіти потрібно теж садити там, де періодично буває тінь. Особливо шкодить літня спека білим і жовтим видам. Навіть сонцелюбиві гібридні хости рекомендується висаджувати поруч з пишними багаторічниками, які могли б робити легке притінення в літні спекотні години. Можна піти дослідним шляхом і купити гібридні хости в невеликій кількості саджаючи їх на різних ділянках і подивитися які з них відчувають себе найкраще.

Хоч ця рослина вважається невибагливою, але для повноцінного розвитку все ж потрібно докласти певних зусиль. Садити гібридні хости краще в легкий суглинок з кислотністю нейтральною (pH 6,5-7,5). Ґрунт повинен бути повітропроникним, добре дренованим. Купляти гібридну хосту рекомендується в перевірених магазинах. Наш розплідник пропонує саджанці голландської якості.

Уникайте важких глинистих ґрунтів для посадки. Там погано проходить волога, яка так необхідна рослині. Але і до надмірно піщаного ґрунту рекомендують додавати глину, яка б утримувала вологу та органіку. Нею можна також мульчувати рослину після посадки.

Піщані ґрунти змушують гібридну хосту могутніше розвивати кореневу систему в пошуках води та поживних речовин. В цьому випадку гірше розвивається надземна частина. З глинистими ж ґрунтами відбувається навпаки. Тому важливий баланс.

Глибина і розмір посадкової ями повинна відповідати розміру саджанця. В середньому: від 30 до 60 см, глибина — від 25 до 35 см. Орієнтуватися треба на тип коренів рослини. Довгокореневищні вимагають ширшої ями, ніж гібридні хости з щільними компактними коріннями. У посадкову яму рекомендують додати 1/3 об'єму розкисленого торфу, компосту або перепрілого гною.

Догляд за хостою гібридною

Вирощувати цю квітку дуже легко. Базовий догляд складається з регулярного поливу без пересихання ґрунту, особливо в перший рік. Поливати краще під корінь, не потрапляючи на листя. Висаджені на сонячних ділянках кущі краще прикривати від сонця в годину пік. Дорослі хости вже не потребують такого ретельного догляду.

Мульчуйте ґрунт, це допоможе зберегти вологу і зменшує зростання. Якщо купити гібридну хосту в нашому інтернет магазині, то можете не турбуватись особливо про підгодівлі. Досить базової двічі на рік: у березні та в червні. Можна використовувати гранульоване комплексне добриво для декоративних культур.

Замовити поштою хосту гібридну

Ми пропонуємо купити гібридну хосту в нашому розпліднику за вигідною ціною. Ви можете зробити замовлення як оптовий, так і вроздріб. Ми працюємо з накладеним платежем. Це дає вам можливість без передоплати замовити товар поштою. На Укрпошті або Новій Пошті перевірте ваші саджанці й тільки після цього оплачуйте. Перед відправкою ми надійно пакуємо товар, до вас він прийде в найкоротші терміни, які ніяк не позначиться на стані рослини.

Весь посадковий матеріал з Голландії. У разі якщо гібридної хости немає в наявності або вам потрібна оптова закупівля — зв'яжіться з нами. Ми швидко повідомимо вам про наявність і надамо детальну консультацію.

Як замовити саджанці гібридних хост поштою

У будь-який, навіть найбільш віддалений куточок країни, де є поштове відділення, саджанці доставляються в максимально стислі терміни. При відвантаженні посадковий матеріал упаковується найретельнішим чином. Коріння не пересихають, ростові пагони не деформуються, цілісність молодих рослин не страждає при транспортуванні. Оплата послуг з доставки мінімальна, в деяких випадках, наприклад, при оптовій закупівлі, і зовсім відсутня.

Як ми працюємо:

  • Пропонуємо вам купити саджанці гібридних хост недорого

  • Без передплати

  • Доставляємо замовлення післяплатою

  • Доставляємо поштою (Нова Пошта, Укрпошта)

Якщо товар розпроданий

Весь посадковий матеріал можна придбати за умови наявності його на нашому складі в момент оформлення замовлення. У міру просування сезону деякі саджанці будуть розпродані. Для перевірки доступності конкретного сорту в поточному сезоні необхідно зателефонувати менеджеру. Якщо у вас не виходить оформити замовлення, будь ласка, також зв'яжіться з нами.

Спеціальні пропозиції від FLORIUM.UA

Час від часу ми будемо робити спеціальні пропозиції, які доступні тільки в певний період і за умови наявності запасів рослин

У наших силах прикрасити ваш сад

Замовити саджанці гібридних хост (Хости високорослі, Гігантські хости) в Україні (Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Львові) за доступною кожному ціною можна з каталогу видів і сортів інтернет магазину FLORIUM. Всі кущі від перевірених постачальників. Відправлена вам рослина має відмінну приживлюваність (за умови дотримання вами всіх рекомендацій та інструкцій, які опубліковані на сайті FLORIUM).