Мікси преміум тюльпанів

Показати більше продуктів

Відгуки, Мікси преміум тюльпанів

Залишити відгук
Рейтинг: 4.9/5 50 голоса

Замовляти у вас одне задоволення. Все досить швидко, надійно і якісно. Тюльпанів вибір величезний та й інших квітів теж. Мікси тюльпанів всі виросли, прекрасно цвіли.

відповісти на відгук

В миксах смотрятся еще выразительнее, подчеркивая красоту друг дружки и оттеняя окрас. Спасибо большое за таких красавцев! Очень эффектно смотрелись они весной.

відповісти на відгук

На клумбе красиво, но сложно удержаться и не порадовать себя этой красотой и в доме) мой букет премиальных - спасибо Магазину Флориум!

відповісти на відгук

Сорта просто необыкновенные. Стараюсь брать такие, которых у меня нет, но иногда докупаю и те, что брала в прошлом сезоне, когда вижу, что не хватает по плотности высадки) Разрастаются отлично - те, что у меня с 2018 года вообще уже в три раза увеличились. но надо в таком случае их рассаживать.

відповісти на відгук

Дуже зручно і вигідно замовляти одразу мікси тюльпанів, кілька різновидів у великій упаковці виходить дешевше, ніж окремо, особливо коли є ще й акціні ціни. Спасибі вам за таку можливість.

відповісти на відгук

Такі гарні мікси, аж очі розбігаються. Ледве обрала для себе кілька різновидів. Задоволена своїми вирощеними квітами. Вирішила, що замовлятиму більше. Вдячна надійному продавцю.

відповісти на відгук

Спасибі за чудові квіти, якісні цибулини, відмінне обслуговування і консультації. Тюльпани гарнющі.

відповісти на відгук

Тюльпаны в этом году меня порадовали, а все благодаря вашему магазину. Спасибо!

відповісти на відгук