OT лілії гібриди цибулини

OT лілії гібриди були отримані в результаті схрещування східних і трубчастих лілій. Це вдосконалені гібриди, так що тепер ви можете мати прекрасні рослини з підвищеною стійкістю до посухи та високою надійністю. Вони успадкували кращі характеристики обох своїх батьків. Крім того, змогли зберегти аромат і розмір східних лілій, але стали доступні в різноманітних колірних комбінаціях (в таких колірних поєднаннях, яких ніколи не бачили раніше)! Сильні рослини з більшою енергією вам обов'язково сподобаються. Всі наші рослини вирощені в Голландії.

«КАТАЛОГ ЦИБУЛИН ОТ ЛІЛІЙ»


-10%
Лілія Robina фото
код: 203357
1 шт в упаковці
11
44 96 грн. 49 95 грн.
Показати більше продуктів

Відгуки, OT гібриди

Залишити відгук
Рейтинг: 4.9/5 30 голоса

Вырастают высокими с очень большими и красивыми цветками! Купила по распродаже, когда узнала, что она идет, еще 20 луковиц - все как на подбор оказались, одна в одну. Постоянный клиент и каждый год балую себя элитными новинками по выгодным ценам!

відповісти на відгук

В прошлом году как огоньки были на клумбе! Отличались от всех) спасибо! В лили влюбилась и в этом году по распродаже накупила столько, что аж самой стало страшно, когда получила0 когда покупаешь, не щупая так не ощущается, когда их видишь и держишь)

відповісти на відгук

Спасибо, лилии отличные, сорта совпадают, все принялись и те, которые раньше выписывала радовали цветением в прошлом году. Пион принялся, бадан и дельфиниум красавчики. Спасибо!

відповісти на відгук

Ось такі лілії Zeba виросли із замовлених цибулин, цього разу вирішила замовити ще й Orange Space і Genzano.

відповісти на відгук

Флориум, спасибо вам за качественную доставку. лилии все подписаны, саженцы упакованы) удобрения целые, все дошло в сохранности!

відповісти на відгук

Не особо разбиралась в тонкостях разновидностей) луковицу покупала в апреле. Вот какой красивый цветочек вырос. Спасибо Магазину - никогда не подводили!

відповісти на відгук

Дякую Флоріум, замовляла велику упаковку цибулин ллії Lesotho. Всі цибулини гарно проросли, все добре. Ще трішки і розквітнуть.

відповісти на відгук

Замовила собі тут упаковку цибулин лілій мікс. Отримала всі 5 штук, ніяких ушкоджень чи гнилі не було, гарні цибулини, спасибі магазину.

відповісти на відгук

Замовляла собі таку лілію не тільки через те, як вона виглядає, але і через назву. Гарно квітне і радує око. Дякую за лілію Anastasia.

відповісти на відгук

ОТ лілії-гібриди (цибулини): їхня краса виняткова, а аромат п'янкий

Цибулини ОТ лілій гібридівЦибулини ОТ лілій-гібридів - найбільш затребувані. Вони випускають стрункі стебла із суцвіттями великих запашних квітів.

ОТ лілії-гібриди: опис

Лілії ОТ або Орієнпети (OT Lilies або Lilium Oriental Trumpet) сьогодні на вершині популярності. Це сучасна група лілій складної селекції, отриманих шляхом схрещування Східних (Oriental) і трубчастих (Trumpets) гібридів. У 1957р. в США було виведено перший сорт Black Beauty, згодом успіхів досягли селекціонери Канади, Японії, Нідерландів.

Як і в трубчастих гібридів, у них міцні, стійкі пагони і хороша витривалість. А екзотичні квіти мають форму східних лілій із солодким ароматом. Вони характеризуються різноманітністю колірних комбінацій, ніжним, вишуканим ароматом, гарною зимостійкістю і несприйнятливістю до хвороб. Небезпеку становлять шкідники (миші, лілейної жук).

Як виглядає квітка ОТ лілії?

Спрямовані в сторону або вгору великі квітки (до 25 см в діаметрі) мають чалмоподібну, лійкоподібну та чашоподібну форми.

Кольори варіюються від темно-бордового і рожевого, золотистого і вершково-білого. Холодні відтінки жовтого кольору роблять цю чудову лілію фаворитом серед флористів.

ОТ лілії: популярні гібриди

  • Anastasia (рожева квітка чалмоподібної форми);
  • Scheherezade (жовто-червона, чалмоподібна);
  • Formia (блискучі темно-червоні квітки, дивляться в сторони);
  • Friso (біло-рожева).

Розвінчання міфів: чи потрібно вам купити деревовидні лілії?

У мережі інтернет нерідко зустрічаються привабливі пропозиції, які супроводжуються барвистими фото: «купити деревовидні лілії». Садівники-аматори, заплативши чималі гроші за екзотичну новинку, згодом відчувають глибоке розчарування, тому що стають жертвами обману. Таких рослин не існує! Картинки оброблені у фотошопі або на них зображені мутанти, уражені фасціацією – хворобою, що деформує пагони. Причини мутації бувають різними:

  • брак світла, тепла, вологи;
  • вірусна інфекція;
  • надлишок пестицидів, але в результаті бічні пагони і квітконоси зростаються в одне стебло.

Якщо вам хочеться виростити лілії-гіганти, придбайте цибулини кардіокрінума (Cardiocrínum) - рослини з підродини Лілієподібних. Висота стебла - у середньому 2 м, діаметр біля основи - близько 5 см. Листя має серцеподібну форму, що послужило назвою роду.

Сьогодні у вас є величезний вибір красивих рослин. Часто ви навіть не знаєте, яку з них обрати. Але ми наполегливо рекомендуємо купити ОТ лілії для посадки вдома. Всього три-п'ять квіток зможуть зробити куточок відпочинку неповторним зовні і запаморочать голову.

Купівля цибулин лілій в Україні

Можливо, найкраще в нашому посадковому матеріалі - це хороше співвідношення ціни і якості, яке ми пропонуємо. Тому ви можете насолоджуватися красивими квітами у своєму саду навіть при скромному бюджеті.

Весь посадковий матеріал ретельно відбирається нашими фахівцями і перевіряється як за зовнішнім виглядом, так і за розміром. А потім доставляється вам. Ось чому ви отримуєте здорові і великі цибулини лілій з Голландії, які, як ми знаємо, будуть радувати вас довгий час.

Можливо, дивно замовляти рослини в інтернет-магазині, а не вибирати їх у садовому центрі або на базарі. Адже вони живі істоти! Не хвилюйтесь. Замовлення рослин через інтернет дійсно має свої переваги. Ви вибираєте рослини в зручне для вас час, а отримуєте їх до сезону посадки. Тому позбавте себе від зайвого клопоту з пошуку потрібного сорту в садовому центрі і замовте свої цибулини прямо у фахівців FLORIUM.

Посадка ОТ лілій-гібридів після покупки

 Цибулини ОТ лілій-гібридів висаджуються у два періоди: навесні (квітень-травень) і восени (з вересня). Проте, весняна посадка успішніша, бо на той час є більше пропозицій.

  • Сонячне місце найкраще підходить для посадки.
  • Квітконіс може стати занадто високим і тонким, якщо він не отримує принаймні вісім годин сонячного світла в день.
  • Найкраща посадка великих цибулини на відстані від 20 до 25 см і групами по три-п'ять цибулин.
  • Розміщуйте біля входів і проходів, щоб максимально милуватися їх винятковим цвітінням і ароматом, який особливо стійкий у літні вечори.
  • Лілії добре ростуть при посадці в добре дренованому гумусному ґрунті, глибиною від 10 до 15 см.
  • Вони не схвалюють вапняні, важкі ґрунти.
  • Комплексні мінеральні добрива з 5% азоту, 10% фосфору і 10% калію забезпечують рослини поживними речовинами, необхідними для утворення великих квітів і сильних стебел.
  • Підживлення вносять шляхом розсіювання 100 г добрив на кожен 1 квадратний метр саду рівномірно по поверхні ґрунту.

Ви можете поєднувати ОТ лілії-гібриди з низькорослими багаторічниками, тому що вони цінують, щоб їх ноги знаходилися в тіні.

На терасі ви можете розташувати розкішний горщик з ліліями.

  • Важливим є дренажний отвір (щоб надлишкова вода могла стікати)!
  • Цибулини абсолютно не терплять заболочування.
  • Сприятливим є дренажний шар у нижній частині горщика, який не дозволяє цибулі бути занадто вологою.
  • Щоб запобігти кореневій гнилі, занурте цибулини протягом п'яти хвилин в багатофункціональний фунгіцид (10 г на 1 л води).
  • Лілії розкішно грають у групах. Висаджуйте їх на 15 см в глибину і на 10 см один від одного,
  • Цибулини в горщиках повинні зимувати в приміщенні.
  • Щорічно рекомендується пересаджувати, щоб сприяти цвітінню і вегетативному росту.
  • Кімнатні лілії потрібно поливати набагато частіше, ніж ті, що в саду.

Лілії ОТ гібриди: зимостійкість

Ці прекрасні рослини витривалі в зонах 4-9. Тому не хвилюйтеся. Суворі зими (-34 ° С) вони стійко переносять.

Як ОТ лілії-гібриди замовити поштою

У будь-який, навіть найвіддаленіший куточок країни, де є поштове відділення, цибулини ОТ лілій-гібридів ​​доставляються в максимально стислі терміни. При розвантаженні посадковий матеріал упаковується найбезпечнішим чином. Коріння не пересихає, ростові пагони не деформуються, цибулина не пошкоджується при транспортуванні. Оплата доставки - мінімальна, у деяких випадках, наприклад, при оптовій закупівлі, і зовсім відсутня.

Як ми працюємо:

  • Пропонуємо вам купити цибулини лілій недорого
  • Без передоплати
  • Доставляємо замовлення накладним платежем
  • Доставляємо поштою (Нова Пошта, Укрпошта)

Якщо товар розпроданий

Весь посадковий матеріал можна придбати за умови наявності його на нашому складі в момент оформлення замовлення. У міру просування сезону деякі цибулини можуть бути розпродані. Для перевірки доступності конкретного сорту в поточному сезоні необхідно зателефонувати менеджеру. Якщо у вас не виходить оформити замовлення, будь ласка, також зв'яжіться з нами. 

Спеціальні пропозиції від FLORIUM.UA

Час від часу ми будемо робити спеціальні пропозиції, які доступні тільки в певний період і за умови наявності запасів рослин.

У наших силах прикрасити ваш сад

Замовити цибулини ОТ лілій-гібридів в Києві за доступною кожному ціною можна з каталогу видів і сортів інтернет-магазину FLORIUM.UA (Азіатські лілії, Мортагон лілії) Весь посадковий матеріал - від перевірених постачальників. Надіслана вам рослина має відмінну приживлюваність (за умови дотримання всіх рекомендацій та інструкцій, які опубліковані на сайті FLORIUM.UA).

Для нас дуже важливі ваші відгуки, проаналізувавши які ми стараємося усунути недоліки і підвищити ефективність роботи.

Щоб прикрасити незвичайними квітами ОТ ліліями-гібридами свій сад, варто тільки зателефонувати нашому менеджеру.