АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ СЕЗОНУ ВЕСНА 2024

-25%
Лілія Brindisi фото
код: 203114
1 шт в упаковці
6
33 71 грн. 44 95 грн.
-25%
Лілія Tisento фото
код: 203376
1 шт в упаковці
4
37 46 грн. 49 95 грн.
-25%
Кали Мікс фото
код: 211010
3 шт в упаковці
56
322 46 грн. 429 95 грн.
-25%
Флокс Mix фото
код: 332005
3 шт в упаковці
23
172 46 грн. 229 95 грн.
-35%
Хостa Мікс фото
код: 301003
3 шт в упаковці
61
194 97 грн. 299 95 грн.
Показати більше продуктів

Відгуки, АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Залишити відгук
Рейтинг: 4.9/5 283 голоса

Брала в червні лілії по знижках: посадковий матеріал великий, вже з стеблом, прийшов швидко, в гарному стані. Зараз доганяють ті, що висаджені восени. Зацвітуть - додам фото! До цього брала у Флоріумі тюльпани, плодові кущі, все цвіте та вже плодоносить. і головне, відповідає заявленим фото. Ви найкращі, дуже дякую!

відповісти на відгук

Сегодня расцвел Гименокаллис.Заказ делала весной.пользуюсь интернет магазином Флориум давно Огромное Вам спасибо !

відповісти на відгук

Доброго дня! Вже на протязі трьох років замовляю рослини в Вашому магазині. Завжди задоволена результатом! З Вами приємно мати справу, Ви найкращі! Хотілося б попросити, щоб Ви добавили в асортимент насіннячко, або саджанці птілотуса і вербаскума. Про птілотус мрію вже другий рік, але найближче, де можна купити, це У Польщі і дуже дорого. Дякую, за Вашу працю!

відповісти на відгук

Це вже моє друге замовлення, прийшли чудові лілії,дуже гарний посадочний матеріал,всі живі та з добре розвиненими пагонами ще й по прекрасній ціні. Цибулини гладіолусів теж харошої якості. Дякую.

відповісти на відгук

усі цибулини і саджанці що брала, навіть ті що по акції - найвищої якості. Все прийнялося чудово. Декоративні кущі, які приходили в контейнерах були з бутонами і квіточками - і хоч були сумніви, що будуть ослаблені - прийнялися і почуваються прекрасно )))

відповісти на відгук

Замовляла лілії, гладіолуси і хости.Вже всі рослини прийнялися.Прийшли в ідеальному стані .Довіра на вищому рівні.

відповісти на відгук

Дякую за красу. Швидкість космічна) якість неперевершена! ціна підступна. пакування іж занадто......Останні весняні відквітували - назріває вибух лілй)

відповісти на відгук

Являюсь постоянным клиентом Флориума с ноября 2020. Очень довольна сотрудничеством, поэтому рекомендую всем любителям и ценителям Флоры.

відповісти на відгук

Доброго дня. Замовляла 8 шт хости. Сім гарні з пагонами, а ось восьма Blue Mouse Ears запріла без росточка, і вона звісно не прийнялась, на жаль.
В цілому задоволена, ті що прийнялися вже пішли в рост.

відповісти на відгук

Рослини з каталогу магазину «Флоріум» для досвідчених і починаючих садівників

Кожен, хто має свій сад, погодиться, що це саме те місце, де відпочиває душа, де можна дати волю фантазії і проявити дизайнерські таланти. Створюючи свою оранжерею, недосвідчений садівник-любитель для початку повинен ознайомитися з різними методиками, застосовуваними досвідченими професіоналами. Будь-який вісник городника і садівника дозволить отримати необхідні знання. Телебачення також розкриває ряд секретів (наприклад, спеціальні рубрики в ранковій програмі на телеканалі Інтер).

Про зручність онлайн-покупок в Інтернет Магазині Флоріум.

Визначившись з напрямком своєї діяльності, починаючий садівник замислюється про те, де вигідніше і зручніше купити садовий інвентар і чи варто замовляти саджанці та насіння поштою? Сьогодні існує сучасний спосіб покупки товарів в інтернет-магазині. На сторінках сайту інтернет-магазину «Флоріум» можна переглянути цікавий вам каталог і вибрати все необхідне для того, щоб ваша оранжерея радувала око взимку і влітку.Наша робота здійснюється в нерозривному зв'язку з живою природою, з любов'ю до неї, адже навіть назва магазину пов'язана з квітами, покровителькою яких була древньоіталійська богиня квітів Флора.

Наша компанія має широкий асортимент сортових, породистих, якісних рослин, як однорічних, так і багаторічних.

Подивившись каталог весна 2024, ви знайдете, крім простих квітів, і розділ «ексклюзивні цибулини», що дозволить привнести індивідуальність в оформлення ландшафту. Загляньте і в каталог осінь 2022, там також додані цікаві новинки. Якщо ж ви раптом чогось не знайшли на сторінках нашого сайту, то просто оформіть замовлення в спеціальному розділі, і ми знайдемо для вас навіть лотус.

Вибирайте «Флоріум» - не пошкодуєте!

Багато хто, замовляючи товари поштою, часто сумніваються в їхній якості. Наша компанія може дати 100% гарантії, що ви отримаєте непрострочену, високоякісну продукцію.

Протягом кількох років існує партнерська програма із зарубіжними селекціонерами, це дозволяє постійно оновлювати асортимент магазину знову виведеними сортами рослин. Саджанці та квіти купуються на великих аукціонах в Голландії.

Наш інтернет-магазин є найнадійнішим на ринку подібних онлайн-ресурсів України.Наші ціни принесуть вам задоволення, так як собівартість продукції значно нижче за рахунок того, що ми не витрачаємося на рекламу в друкованих виданнях. Тому що жодна газета або журнал з надрукованим зображенням квітки не передасть всієї повноти фарб, яку можна побачити у фотогалереї на нашому сайті.

Компанія регулярно проводить різні акції, постійним клієнтам і оптовим покупцям надаються знижки. Завдяки цьому наші покупці, купивши рослини за низькими цінами, зможуть збагатити не тільки свій сад породистими саджанцями, а й облаштувати сільський городик. І це далеко не всі переваги «Флоріум». На сайті інтернет-магазину представлена велика кількість пізнавальних статей, які допоможуть клієнтам у виборі рослин і познайомлять з технологією догляду - в який час висаджувати, чи повинно потрапляти на них сонце, наскільки необхідний рясний полив.

Доставка товарів поштою в Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ,