Аґрус Високий Замок (саджанці)

Аґрус Високий Замок (саджанці)

Артикул: 409001
10
1 рослина. в упаковці
Розмір: 40 см
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 29 95 грн.
Термін відправки: протягом 2-3 днів

Переваги даного сорту

  • Тривалий плодоношення
  • Вологолюбивий
  • Профілактичній від гіпертонію
Аґрус Високий Замок (саджанці)
29 95 грн.

Опис (Аґрус Високий Замок)

Аґрус Високий Замок
Високий замок - це багаторічний чагарник, який відрізняється стабільною, щорічною високою врожайністю і розкішними великими плодами. Має хорошу стійкість до борошнистої роси. Непогано переносить затінення, а також буде плодоносити на частково затінених територіях. Кущ слаборослий. Пагони у агрусу прямі, середньої товщини. Має одиночні і подвійні шипи, які розташовані перпендикулярно до втечі.
Ягоди у цієї рослини округло-овальні, темно-червоного забарвлення. Середня маса великої ягоди становить 6,4 г, середньої - 4,1 м. Шкірочка даного сорти агрусу має середню товщину, без опушення. Соковита м'якоть стиглих плодів з зеленувато-коричневим відтінком. Смак кисло-солодкий, приємний і ароматний.
Вегетаційний період у даного агрусу починається досить рано, з цієї причини садять його в ранні терміни, як навесні, так і восени. Ягоди агрусу є дієтичним продуктом, рекомендується як і дітям,так і людям похилого віку. Вони незамінні при гіповітамінозах, а також при нестачі в організмі фосфору, заліза, міді. Регулярне вживання цих ягід запобігає розвиток навіть деяких ракових захворювань.

Купити Розсада та саджанці Аґрус Високий Замок та оформити доставку поштою по всій території України: Севастополь, Суми, Сімферополь , Вінниця, Рівне, Івано-Франківськ, Чернігів, Луганськ, Хмельницький, Чернівці, Черкаси, Житомир та інші міста України.

Продовжити читання →

Характеристики (Аґрус Високий Замок)

Кількість в упаковці 1 рослина
Розмір посадкового матеріалу 40 см
Колір квітки/плоду Багатокольоровий
Глибина посадки 10 см
Відстань 50 см
Висота рослини 40-60 см
Колір листків Зелені
Тип продукту Саджанець (ВКС)
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Рідкий
Розмір квітки/плоду 0-5 см
Країна походження Україна
Зона морозостійкості Зона 3-4
Запах Так
Період цвітіння старт червень
Період цвітіння кінець червень

Посадка (Аґрус Високий Замок)

Посадка. Агрус обираэ відкриті сонячні місця, захищені від вітру. Підійдуть місця під кронами дерев. Грунт - родючий, добре дренований. Посадкову яму готують розміром 0,5 × 0,5 × 0,5 м. Яму заповнюють наполовину землесуміші з садової землі, компосту або перегною, далі ставлять саджанець і засипають землею. Коренева шийка повинна бути заглиблена на 5 см. Слабкі гілки видаляють. Після посадки рослину поливають і мульчують грунт. Період посадки - весна або осінь.


Догляд. Агрус - вологолюбна рослина, проте не переносить застою води. У посуху поливають рясно. Підживлюють щорічно навесні комплексними мінеральними або органічними добривами. До цвітіння агрусу, під кожен кущ підсипають деревну золу. Грунт рихлять після кожної підгодівлі. На зиму рослини підгортають. Агрус потребує щорічної обрізки (восени або навесні). Пагони вкорочують, залишивши тільки 4-5 бруньок на гілці. Вертикально зростаючі пагони також рекомендується видаляти. На одному місці агрус росте до 20 років.

Продовжити читання →

Відгуки 10 (Аґрус Високий Замок)

Додати відгук
Алина,

Все крыжовники подвержены заболеванию мучнистой росы. Если у кого-то действительно растёт этот сорт, лучше бы написали сильно ли он колючий, для меня, например, это более актуальный вопрос

відповісти на відгук
Ника,

Странно, 10 лет крыжовник растет, а я и не знала, что мучнистой росой может поражаться. У меня никогда такого не было. Может потому, что мы, когда деревья обрабатываем медным купоросом весной, и крыжовник заодно.

відповісти на відгук
Светлана,

Милга, написано все верно. Устойчивость к какой-либо болезни не дает 100% гарантии, что растение не заболеет. Для крыжовника важны погодные условия: если лето дождливое и очень дождливое, то есть большая вероятность, что кусты могут быть поражен мучнистой росой. Их нужно систематически осматривать. Это живое создание природы со своими требованиями и особенностями для полноценного роста и плодоношения. Они хотят есть (т.е. нуждаются в подкормках), пить,размножаться, плодоносить. Они болеют и если им не оказать своевременную помощь -умирают.

відповісти на відгук
МИЛГА,

ну вот - опять я на распутье: один пишет поражается, а другой нет

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 409001
    1 рослина. в упаковці
    Розмір: 40 см

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 29 95 грн.