Барбарис Rosetta (саджанці)

Барбарис Rosetta (саджанці)

Артикул: 501005
6
1 шт. в упаковці
Розмір: P9
Зробіть Ваш вибір
1 уп. 189 95 грн. -10% 170 96 грн. ЗНИЖКА 19 грн
2 уп. 189 95 грн. -15% 162 42 грн. ЗНИЖКА 28 грн
4 уп. 189 95 грн. -20% 153 87 грн. ЗНИЖКА 36 грн
6 уп. 189 95 грн. -25% 145 33 грн. ЗНИЖКА 45 грн
Термін відправки: 7 - 10 днів

Переваги даного сорту

  • Листя змінює колір
  • Акуратний компактний кущ
  • Можна використовувати для живої огорожі
Барбарис Rosetta (саджанці)
189 95 грн. 170 96 грн.

Опис (Барбарис Rosetta)

Барбарис Rosetta
Поширений вид середньорослого сорта. Чагарник кулястої форми, що не високий, виростає у висоту не більше 1.5 метра. Гілки даної рослини витончені, тонкі, вигнуті до землі мають дрібні, гострі, одиночні колючки, довжиною до 3 см. Молоді листки барбарису Rosetta цілокраї яскраво-пурпурового забарвлення, з рожево-сірими і мармуровими бронзово-червоними розводами. Дорослі листя червоно-пурпурового і темно-рожевого забарвлення, з сіруватими плямами і бризками. Ступінь забарвлення аркуша залежатиме від освітленості місця, на якому посаджений чагарник. Якщо рослина в тіні, то декоративно-листяна форма барбарису втрачає забарвлення.
Чарівні жовті квіти з коричневою обробкою, зібрані в невеликі кисті або одиночні. Розпускаються вони в кінці травня. Ягоди даної рослини червоного забарвлення достигають у другій половині вересня, переживши осінню гру помаранчевих фарб, жовте листя залишається зимувати. Даний сорт морозостійкий, відмінно зимує і без укриття при невеликому сніговому покриві. Пагони можуть трохи підмерзати, але після весняної обрізки вони відновлюються сповна. Щорічно потрібно видаляти слабкі, погано розвинені пагони, а старі кущі проріджувати тільки навесні. Для живоплотів обрізку роблять через два роки після посадки. При цьому обрізають до 2/3 надземної частини. Далі обрізку проводять 2 рази на рік: перший раз - на початку червня, другий раз - у першій половині серпня.
Плодоношення у даної рослини рясне, щорічне. До грунтів невимоглива, найкраще росте на світлому, сонячному місці. Важливо тільки правильно підготувати субстрат. Він повинен бути одночасно і поживний і легкий. В основному додають торф, дернову землю, перегній. Але в цілому має велике значення сам грунт на ділянці.У кислий грунт потрібно підсипати золу або вапно. При додаванні суперфосфату рослина виростить здоровою, більш міцною і стане набагато краще переносити зиму. Підгодовувати барбарис можна тільки на другий рік після посадки. Для цього підійде азотне добриво, 20-30 гр. на одну рослину, розбавляють в 10 літрах води і виливають у пристовбурні кола. Після цього добриво вводять 1 раз на 3-4 роки.
Необхідно проводити регулярну прополку, полив і розпушування грунту. Поливають дану рослину один раз на тиждень, в посушливий період частіше і рясніше. Для боротьби з бур'янами розпушують грунт на глибину не більше 3 см. Щорічно потрібно видаляти слабкі, погано розвинені пагони, а старі кущі проріджувати тільки навесні. Для живоплотів обрізку роблять через два роки після посадки. При цьому обрізають до 2/3 надземної частини. Далі обрізку проводять 2 рази на рік: перший раз - на початку червня, другий раз - у першій половині серпня. Даний сорт морозостійкий, відмінно зимує і без укриття при невеликому сніговому покриві. Пагони можуть трохи підмерзати, але після весняної обрізки вони відновлюються сповна. Плодоношення у даної рослини рясне, щорічне.

Купити Троянди та кущі Барбарис Rosetta та оформити доставку поштою по всій території України: Севастополь, Суми, Сімферополь , Вінниця, Рівне, Івано-Франківськ, Чернігів, Луганськ, Хмельницький, Чернівці, Черкаси, Житомир та інші міста України.

Продовжити читання →

Характеристики (Барбарис Rosetta)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу P9
Колір квітки/плоду Жовтий
Глибина посадки 10 см
Відстань 50 см
Висота рослини 120-150 см
Колір листків Красные/фиолетовые
Тип продукту Саджанець (ВКС)
Вологість землі Суха
Умови поливу Рідкий
Розмір квітки/плоду 0-5 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 5-6
Період цвітіння старт травень
Період цвітіння кінець квітень

Посадка (Барбарис Rosetta)

Посадка. Барбарис може з успіхом рости як на сонці, так і в півтіні. Розмір посадкової ями - 50 × 50 см, глибина - 40 см. Час для посадки весна або осінь. Відстань між рослинами барбарису або іншими деревами - близько 1,5 метра.

Догляд. Барбарис - невибаглива рослина. Він стійкий до засух, вітрам і морозам. Молоді рослини взимку потребують укриття. Обрізку в листопадних барбарис проводять навесні, а у вічнозелених - відразу після цвітіння.

Продовжити читання →

Відгуки 6 (Барбарис Rosetta)

Додати відгук
Анжелика,

Очень красивое растение. Достаточно декоративные листочки. Я думаю что кустик этого барбариса гармонично впишет На клумбе со светлой зеленью. А тем боле что растение легко в уходе.

відповісти на відгук
Сергій,

Сорт Rosetta относится к роду Барбарис Тунберга. Листопадный вид барбариса. Неприхотлив в выращивании, хорошо поддается стрижке, засухоустойчив, зимостоек, но в первый год после посадки, молодые растения лучше укрыть на зиму.

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 501005
    1 шт. в упаковці
    Розмір: P9

    Зробіть Ваш вибір
    1 уп. 189 95 грн. -10% 170 96 грн. ЗНИЖКА 19 грн
    2 уп. 189 95 грн. -15% 162 42 грн. ЗНИЖКА 28 грн
    4 уп. 189 95 грн. -20% 153 87 грн. ЗНИЖКА 36 грн
    6 уп. 189 95 грн. -25% 145 33 грн. ЗНИЖКА 45 грн