Бруннера Jack Frost (саджанці)

Бруннера Jack Frost (саджанці)

Артикул: 337022
12
1 шт. в упаковці
Розмір: кореневище
Зробіть Ваш вибір
1 уп. 299 95 грн. -15% 254 96 грн. ЗНИЖКА 45 грн
2 уп. 299 95 грн. -20% 242 21 грн. ЗНИЖКА 58 грн
4 уп. 299 95 грн. -25% 229 46 грн. ЗНИЖКА 70 грн
6 уп. 299 95 грн. -30% 216 72 грн. ЗНИЖКА 83 грн
Термін відправки: 4 - 5 днів

Переваги даного сорту

  • Великі щільні листки
  • Ніжно-блакитні квітки
  • Добре росте в тіні
Бруннера Jack Frost (саджанці)
299 95 грн. 254 96 грн.

Опис (Бруннера Jack Frost)

Бруннера Jack Frost являє собою розлогий кущ з серцеподібним, великим, сріблястого кольору з зеленими прожилками листям. Головною гідністю і є його листя, завдяки незвичайному забарвленню. Це невибаглива, прекрасна багаторічна рослина, практично не вимагає ніякого догляду. Доросла рослина виростає до 30 сантиметрів у висоту. Стебла її шершаво-опушені, облистнені. Квітки до 0,7 см в діаметрі, які зібрані у верхівкове, волотисте-щитковидне суцвіття, темно-блакитного кольору з білою цяткою в центрі. Зовні квітки схожі на незабутки, тільки незабуток з жовтим "глазком".
  Цвітіння даної рослини починається в кінці квітня - початок травня і триває близько місяця. А тривалою, теплою осінню можливо повторне цвітіння. Віддає перевагу Бруннера Jack Frost ранковому сонцю і півтіні у другій половині дня. Любить легкі живильні, добре зволожені грунти. Бруннера Jack Frost багато років буде головною прикрасою вашого саду. Дана рослина не володіє характерним ароматом.

Бруннера Jack Frost - купити саджанці багаторічників поштою

Пропонуємо вам купити багаторічники від перевірених постачальників недорого. Якщо ви хочете отримати ефект моментального квітника, то беріть більше саджанців, ніж вказано в схемі. І розміщуйте їх в щільних посадках. Доставляємо багаторічники післяплатою поштою (Нова Пошта, Укрпошта). Ми завжди будемо робити все можливе, щоб відправити рослини в установлені терміни. Працюємо без передоплати.

Продовжити читання →

Характеристики (Бруннера Jack Frost)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу кореневище
Колір квітки/плоду Синій
Глибина посадки 5 см
Відстань 25 см
Висота рослини 30-50 см
Колір листків Багатокольорові
Тип продукту Кореневище (ОКС)
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Рідкий
Розмір квітки/плоду 0-5 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 3-4
Період цвітіння старт червень
Період цвітіння кінець травень

Посадка (Бруннера Jack Frost)

Посадка. Бруннера - займає одне з перших місць серед усіх садових рослин по своїй невибагливості. Ідеальне місце для бруннер, це сонце в ранкові години і тінь опівдні і ввечері. Але і в повній тіні бруннери ростуть, тільки їх листки сильно витягуються. На сонячних ділянках, листки в'януть і втрачають декоративність. Якщо забезпечити їй регулярний полив, то можна підтримати декоративність кущів. Не підходять для вирощування бруннер кам'янисті сонячні сади і піщані ґрунти, які швидко пересихають. Грунт весь час повинен перебувати у вологому стані. Ідеально підходять глинисті грунти з вмістом гумусу. Але не рекомендуємо садити бруннери в занадто родючі грунти, так як будуть активно рости тільки листя на шкоду цвітінню. Відмінний варіант для посадки бруннери північна сторона будинку. Садити бруннеру можна ранньою весною, до появи листків і навесні. Глибина посадки кореневищ 2-3 см. Протягом двох-трьох тижнів посадки щодня поливайте. Вкорінюються рослини швидко, і вже навесні рясно цвітуть.

Догляд. Бруннери володіють високою морозостійкістю (навіть морози в мінус 30 їй не шкодять) і невибагливістю. Якщо відвести їй тінисте вологе місце в саду, то вона буде радувати вас рясним цвітінням і ошатним листям до 15 років (без пересадки). Бруннера крупнолистна протягом усього сезону утворює нові листки, завдяки чому її кущі прикрашають сад від весни до перших заморозків. Але є види, листя яких після цвітіння в'януть. Надземну частину у таких рослин рекомендуємо зрізати, а в кінці літа вони знову відросте. Бруннер зимують без листя. Якщо висадити Бруннер в півтінь у вологу глинистий грунт, то протягом року не доведеться їх поливати. Поливати їх потрібно тільки в спеку і засуху. Підгодівлі і розпушування Бруннери не потребують. Їх густа, поверхнева коренева система перешкоджає росту бур'янів.

Продовжити читання →

Відгуки 12 (Бруннера Jack Frost)

Додати відгук
ольга,

Декоративный многолетник. Бруннера начинает цвести с мая месяца небольшими, нежными, лазурными цветками , которые находятся в верхушечных соцветиях. Кустик невысокий, раскидистый ценится за свои серебристые листья ,издали кажется,что они покрыты инеем. Если ее посадить в тени ,то ее декоративность сохраняется весь сезон, может осенью повторно зацвести.

відповісти на відгук
Елена,

Для сорта бруннеры 'Jack Frost' необходимо правильно выбирать место посадки. Если она будет расти на открытом солнце, то листья ее будут почти совсем белые и только прожилки будут зеленовато-голубые.. Если же ее посадить правильно - чтобы солнце попадало на нее только утром и не очень долго, то Jack Frost будет иметь ту великолепную яркую окраску, какой она и должна быть.

відповісти на відгук
Елена,

Бруннеру можно размножать делонием корневищ в конце лета и семенами (возможен даже самосев). Укоренившиеся в течение осени деленки, зацветают уже на следующий год.

відповісти на відгук
Елена,

Бруннера не переносит жары и сухости, но и в полной тени тоже чувствует себя не очень хорошо, обенно пестролистные сорта, такие как представленная здесь бруннера Jack Frost, теряют декоративность листьев.

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 337022
    1 шт. в упаковці
    Розмір: кореневище

    Зробіть Ваш вибір
    1 уп. 299 95 грн. -15% 254 96 грн. ЗНИЖКА 45 грн
    2 уп. 299 95 грн. -20% 242 21 грн. ЗНИЖКА 58 грн
    4 уп. 299 95 грн. -25% 229 46 грн. ЗНИЖКА 70 грн
    6 уп. 299 95 грн. -30% 216 72 грн. ЗНИЖКА 83 грн