Гіацинт Miss Saigon (цибулини)

Гіацинт Miss Saigon (цибулини)

Артикул: 212006
29
2 шт. в упаковці
Розмір: 15/16
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 54 95 грн.
Термін відправки: 2-3 дні
Переваги даного сорту
  • Щільні суцвіття з великою кількістю квіток
  • Морозостійкий
  • Сильний приємний запах
Гіацинт Miss Saigon (цибулини)
54 95 грн.

Опис (Гіацинт Miss Saigon)

Гіацинти MissSaigon
Гіацинти це дуже красиві квіти, їх не можна поєднувати з якимись іншими. Але так як вони поділяються на підвиди, з них також можна вибрати щось більш відповідне для себе. Радимо звернути вашу увагу на такий різновид гіацинта як Miss Saigon. Ця рослина має неповторний колір і незрівнянний аромат. Висаджувати цибулини необхідно в період від початку до кінця осені. При правильному догляді за ним він порадує вас не тільки своїм кольором, але і висотою, яка в середньому близько 30 см.

Гіацинт Miss Saigon - купити цибулини поштою

Замовте цибулини в зручний для вас час. Вони будуть доставлені в підходящий час для посадки. Ми веземо цибулини квітів з Голландії. Пакуємо в дихаючі упаковки. Ви отримаєте посадковий матеріал високої якості недорого. Працюємо без передоплати. Доставляємо післяплатою поштою (Нова Пошта, Укрпошта).

Продовжити читання →

Характеристики (Гіацинт Miss Saigon)

Кількість в упаковці 2 шт
Розмір посадкового матеріалу 15/16
Колір квітки/плоду Фіолетовий
Глибина посадки 5 см
Відстань 10 см
Висота рослини 20-30 cм
Потреба в сонці Сонце
Колір листків Зелені
Тип продукту Цибулини та бульби
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Помірний
Розмір квітки/плоду 0-5 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 3-4
Запах Так
Підходить на зріз Так
Період цвітіння старт квітень
Період цвітіння кінець березень

Посадка (Гіацинт Miss Saigon)

Посадка. Гіацинти можна висаджувати як у відкритий ґрунт, так і в контейнери. У відкритому ґрунті вони воліють рости на родючих, добре дренованих ґрунтах, але не кислих. Місце для посадки вибирають сонячне або легку тінь, захищене від вітру. Перед посадкою вносять органічні і мінеральні добрива. Цибулини висаджують у вересні-початку жовтня. Глибина посадки, залежно від розміру цибулини, повинна становити 10-15 см, відстань між цибулинами - 15-20 см. Врахуйте, що великі цибулини призначені для вигонки, а цибулини середнього розміру - для вирощування у відкритому ґрунті. Гіацинти, які вирощені з цибулин середнього розміру, більш стійкі до несприятливих погодних умов. При посадці в контейнери, гіацинтам потрібно забезпечити хороший дренаж. Контейнери повинні мати дренажні отвори, на дно поміщають шар дренажу. Землесуміш готують з дернової, компостної землі, піску або торфу. Ємності підбирають так, щоб цибулині було «тісно» тобто діаметр горщика беруть на декілька сантиметрів більше, ніж розмір цибулини. Гіацинти надають найбільший інтерес для зимової вигонки. Цибулини вибирають великі і здорові (більше 5 см в діаметрі), їх висаджують у горщики або спеціальні ємності для гіацинтів. Для проростання цибулин потрібно прохолодне і темне місце. Після появи листя, гіацинти переносять в прохолодне тінисте приміщення, після появи суцвіття - у світле приміщення. Після цвітіння, цибулини висаджують у відкритий ґрунт.

Догляд. Цибулини гіацинтів можна залишити зимувати в землі, але краще викопати після відцвітання і зберігати до осінньої посадки. Після цвітіння, суцвіття гіацинтів зрізують, а листя залишають. Листя будуть «живити» цибулину. Після засихання листків, на початку літа, цибулини викопують, сушать і зберігають у торфі або тирсі в сухому приміщенні. Без викопування, на одному місці можуть рости до 3 років. Поливати гіацинти потрібно в період активного росту, приблизно 2 рази на тиждень. Гіацинти не переносять зайвої вологи. Не можна допускати також пересихання ґгрунту. Горшкові гіацинти потребують регулярних підгодівлі.

Продовжити читання →

Відгуки 28 (Гіацинт Miss Saigon)

Додати відгук
Елена,

А если и попадается что-нибудь подпорченное, что, к стати бывает ОЧЕНЬ редко, то магазин Флориум 100% все это компенсирует.

відповісти на відгук
Елена,

Здесь и луковицы гораздо крупнее, чем в других магазинах, и ассортимент товаров на много разнообразнее, и всегда много интересных и даже редких новинок.

відповісти на відгук
Елена,

Я уже несколько лет делаю покупки в этом магазине - причем немаленькие закзы. Прктически все, что растет в моем саду - все отсюда!

відповісти на відгук
Елена,

А на счет качества посадочного материала в магазине Флориум, то подтверждаю слова Анжелики. Качество превосходное.

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 212006
    2 шт. в упаковці
    Розмір: 15/16

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 54 95 грн.