Гібіскус сирійский Duc de Brabant (саджанці)

Гібіскус сирійский Duc de Brabant (саджанці)

Артикул: 505006
12
1 шт. в упаковці
Розмір: P9
Зробіть Ваш вибір
1 уп. 229 95 грн. -10% 206 96 грн. ЗНИЖКА 23 грн
2 уп. 229 95 грн. -15% 196 61 грн. ЗНИЖКА 33 грн
4 уп. 229 95 грн. -20% 186 26 грн. ЗНИЖКА 44 грн
6 уп. 229 95 грн. -25% 175 92 грн. ЗНИЖКА 54 грн
Термін відправки: кінець березня - травень
Переваги даного сорту
  • Яскраві квітки до 12 см в діаметрі
  • Декоративне листя
  • Добре росте на сонці
Гібіскус сирійский Duc de Brabant (саджанці)
229 95 грн. 206 96 грн.

Опис (Гібіскус сирійский Duc de Brabant)

Гібіскус сирійський Duc de Brabant (Hibiscus syriacus 'Duc de Brabant'). Ви закохаєтесь в цю рослину з першого погляду! Дуже ефектні, повністю махрові пурпурно-червоні квітки цвітуть протягом усього літа. Назва сорту звучить у перекладі як «Герцог де Брабант».

Гібіскус сірійський або троянда Шарона - красивоквітучий листопадний чагарник. Він заслуговує більшої уваги завдяки рясному цвітінню влітку. Досить високорослий сорт. Він виростає у висоту від 1,5 до 2,5 м і такої ж ширини. Він добре виглядає як в одиночних посадках, так і в групі з живоплоту. Може вирощуватися в міських умовах. Квітки середнього розміру, до 5-6 см в діаметрі. Вони з'являються на пагонах поточного року. Листя привабливе, яйцевидної форми, трилопастна, з зубчастими краями. Її колір - яскраво-зелений або темно-зелений. Листя розташовані по черзі.

Duc de Brabant дуже добре адаптується, але воліє повне сонце. Він росте переважно на родючих, добре дренованих, в слабокислих або лужних грунтах. На бідних і погано зволожених грунтах дуже погано цвіте. Дорослі рослини не люблять торф. Морозостійкість висока: ця рослина витримує зниження температури до -29 ° С. Для створення живоплоту саджанці висаджують на відстань 1,5 м один від одного. Період цвітіння: липень-вересень.

Увага! У молодому віці ця рослина може постраждати від заморозків, вимерзати в холодні зими, а в тривалу посуху страждають бутони (опадають).

Гібіскус сирійский Duc de Brabant - купити саджанці поштою

Замовте саджанці кущів недорого, не виходячи з дому! Здійснюємо доставку через кур'єрську компанію Нова Пошта. Це гарантує швидку доставку і високу якість послуг. Існує також можливість оплатити замовлення післяплатою Укрпоштою. Ми працюємо без передоплати і Ви оплачуєте товар тільки після того як отримали посилку.

Продовжити читання →

Характеристики (Гібіскус сирійский Duc de Brabant)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу P9
Колір квітки/плоду Рожевий
Глибина посадки 20 см
Відстань 100 cм
Висота рослини 150 см
Колір листків Зелені
Тип продукту Контейнер P9
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Рідкий
Розмір квітки/плоду 0-5 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 5-6
Запах Так
Період цвітіння старт вересень
Період цвітіння кінець серпень

Посадка (Гібіскус сирійский Duc de Brabant)

Посадка. Місце для посадки вибирають сонячне, захищене від вітру. Грунт підходить будь-який, але добре дренованй. Період посадки - квітень-травень. Посадочна яма повинна бути більше кореневої грудки саджанця в два рази. Після посадки, грунт мульчують.

 Догляд. Гібіскуси не особливо вимогливі рослини. Їх поливають регулярно. Стежать, щоб земля була постійно вологою. Гібіскуси можуть переносити посуху, але при недостатній волозі рослини слабшають і скидають бутони. Зимостійкі, але на зиму потребують укриття. Не потребує сильної обрізки: видаляють застарілі гілки і дуже довгі.

Продовжити читання →

Відгуки 12 (Гібіскус сирійский Duc de Brabant)

Додати відгук
Ника,

Этот сорт похож на розу. Гибискусы так и называют, китайская роза. Цветки махровые. В высоту может вырасти до двух метров. У него не такие крупные цветы как у других сортов, зато он длительнее цветет.

відповісти на відгук
Светлана,

Побеги начинают зеленеть довольно поздно. Продолжительная засуха может привести к опадению бутонов. Старые и слабые побеги необходимо обрезать у основания, близко к почве.

відповісти на відгук
вера,

Первый раз гибискусы увидела в Крыму. И все! "Заболела" этой красотой! Теперь изящные кустики выстроились в ряд за розами. Вверху цветут разноцветные гибискусы, а чуть ниже - нежные розы. Сочетание прекрасное и друг другу не мешают.

відповісти на відгук
Валентина,

В прошлом году получила из Флориума сорт Ardens, очень довольна качеством саженца! Теперь без сомнений заказываю еще и этот сорт. Люблю сирийские гибискусы, так как их можно формировать не только кустом, но и экзотическим деревцем: я оставляю в нижней части куста 3-6 самых сильных пагона и, пока они не одревеснели, аккуратно, не очень туго, сплетаю косичкой. На желаемой высоте косичку закрепляю, чтобы не расплеталась. Даю расти только свободной верхушке. Все боковые пагоны на "косичке" удаляю. Одревеснеет "косичка" - пагоны перестанут расти. В итоге получается оригинальное деревце с красивой, пышной, цветущей шапкой. Попробуйте! Ну а от Флориума жду еще новых сортов!

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 505006
    1 шт. в упаковці
    Розмір: P9

    Зробіть Ваш вибір
    1 уп. 229 95 грн. -10% 206 96 грн. ЗНИЖКА 23 грн
    2 уп. 229 95 грн. -15% 196 61 грн. ЗНИЖКА 33 грн
    4 уп. 229 95 грн. -20% 186 26 грн. ЗНИЖКА 44 грн
    6 уп. 229 95 грн. -25% 175 92 грн. ЗНИЖКА 54 грн