Гібіскус сирійский Speciosus (саджанці)

Гібіскус сирійский Speciosus (саджанці)

Артикул: 505003
14
1 шт. в упаковці
Розмір: 20-30 см
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 149 95 грн.
Термін відправки: протягом 2-3 днів
Переваги даного сорту
  • Яскраві квітки до 12 см в діаметрі
  • Декоративне листя
  • Добре росте на сонці
Гібіскус сирійский Speciosus (саджанці)
149 95 грн.

Опис (Гібіскус сирійский Speciosus)

Гібіскус сирійський Speciosus (Hibiscus syriacus 'Speciosus'). Дуже популярний сорт. Інша назва: Hibiscus syriacus 'La Veuve'. Екзотична краса цієї рослини притягує погляди! Цей садовий гібіскус вас порадує великими, повністю махровими квітками вершково-білого кольору з рум'янцем і з темним бордово-червоним центром. Ця рослина ідеально підходить для створення саду в тропічному стилі або живоплоту.

Гібіскус сірійський або троянда Шарона - красивоквітучий листопадний чагарник. Він заслуговує більшої уваги завдяки рясному цвітінню влітку. Він є вихідцем з країн Східної Азії і обов'язковим компонентом кожного літнього саду. Досить високорослий сорт. Він виростає у висоту від 1,5 до 3 м і такої ж ширини. Він добре виглядає як в одиночних посадках, так і в групі з живоплоту. Може вирощуватися в міських умовах. Квітки великого розміру, пазухи, одиночні, з'являються на пагонах поточного року. Їх форма - дзвоникоподібна. Їх розмір- 6-8 см в діаметрі. Листя привабливе, ромбовидно-овальне або трьохкутне, трилопастне, з зубчастими краями. Її колір - темно-зелений. Листя розташовані по черзі.

Даний сорт дуже добре адаптується, але воліє повне сонце. Він росте переважно на родючих, добре дренованих грунтах із слабокислою або лужною реакцією. На бідних і погано зволожених грунтах дуже погано цвіте. Ця рослина утворює красивий і щільний кущ сам по собі, якщо він вирощується в доброму грунті. Морозостійкість висока: ця рослина витримує зниження температури до -29 ° С. Для створення живоплоту саджанці висаджують на відстань 1,5 м один від одного. Період цвітіння: липень-вересень.

Увага! У молодому віці ця рослина може постраждати від заморозків, вимерзати в холодні зими, а в тривалу посуху страждають бутони (опадають).

Гібіскус сирійский Speciosus - купити саджанці поштою

Замовте саджанці кущів недорого, не виходячи з дому! Здійснюємо доставку через кур'єрську компанію Нова Пошта. Це гарантує швидку доставку і високу якість послуг. Існує також можливість оплатити замовлення післяплатою Укрпоштою. Ми працюємо без передоплати і Ви оплачуєте товар тільки після того як отримали посилку.

Продовжити читання →

Характеристики (Гібіскус сирійский Speciosus)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу 20-30 см
Колір квітки/плоду Багатокольоровий
Глибина посадки 20 см
Відстань 100 cм
Висота рослини 150 см
Колір листків Зелені
Тип продукту Саджанець (ВКС)
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Рідкий
Розмір квітки/плоду 0-5 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 5-6
Запах Так
Період цвітіння старт вересень
Період цвітіння кінець серпень

Посадка (Гібіскус сирійский Speciosus)

Посадка. Місце для посадки вибирають сонячне, захищене від вітру. Грунт підходить будь-який, але добре дренованй. Період посадки - квітень-травень. Посадочна яма повинна бути більше кореневої грудки саджанця в два рази. Після посадки, грунт мульчують.

 Догляд. Гібіскуси не особливо вимогливі рослини. Їх поливають регулярно. Стежать, щоб земля була постійно вологою. Гібіскуси можуть переносити посуху, але при недостатній волозі рослини слабшають і скидають бутони. Зимостійкі, але на зиму потребують укриття. Не потребує сильної обрізки: видаляють застарілі гілки і дуже довгі.

Продовжити читання →

Відгуки 14 (Гібіскус сирійский Speciosus)

Додати відгук
Ника,

Замечательный сорт с красивыми цветками белого цвета, с бордовой серединкой. Цветки гибискуса кажутся такими экзотическими и шелковистыми. Рядом с ними можно помечтать о море, солнце, и отдыхе.

відповісти на відгук
ксена,

очень красивый гибискус , заказывала во Флориуме 2 года назад.Саженец пришел с хорошей корневой системой и тремя хорошо развитыми побегами.За первый сезон вымахал до 1,2м, наросло много новых побегов.Куст начал цветение в конце лета и до заморозков.Побеги буквально облеплены махровыми цветочками.На зиму желательно укрывать.Без укрытия при -18 немного подмерз, но за лето восстановился.Садить лучше на хорошо освещенном месте в хорошо дренированую почву, без застоя влаги, желательно выбрать безветренное место.

відповісти на відгук
Юлия,

Это растение я заказывала у Вас года 2 назад, прекрасно прижилось, цвело и завязало семена. Семена без периода покоя, уже проросли. На зиму куст не обрезаю, укрываю лутрасилом и окучиваю корни землей. Вредителей не замечала.

відповісти на відгук
Yucca,

Досить компактний кущ. Зацвів зразу ж після висадки. Квіти махрові повні зберігались до заморозків. Має темно зелені листочки які досить красиво виділяють його з поміж інших рослин. Можна формувати як кущем так і деревом.

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 505003
    1 шт. в упаковці
    Розмір: 20-30 см

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 149 95 грн.