Іберіс Weisser Zwerg (саджанці)

Іберіс Weisser Zwerg (саджанці)

Артикул: 303030
8
1 шт. в упаковці
Розмір: P9
Зробіть Ваш вибір
1 уп. 96 95 грн. -10% 87 26 грн. ЗНИЖКА 10 грн
2 уп. 96 95 грн. -15% 82 90 грн. ЗНИЖКА 14 грн
4 уп. 96 95 грн. -20% 78 53 грн. ЗНИЖКА 18 грн
6 уп. 96 95 грн. -25% 74 17 грн. ЗНИЖКА 23 грн
Термін відправки: Після 15 квітня

Переваги даного сорту

  • Красиве зонтиковидне суцвіття
  • Красиве одиночне листя
  • Швидко заповнює ділянки
Іберіс Weisser Zwerg (саджанці)
96 95 грн. 87 26 грн.

Опис (Іберіс Weisser Zwerg)

Іберис Weisser Zwerg являє собою невеликий вічнозелений чагарник.

Зовнішній вигляд

Висота дорослої рослини досягає близько 30 сантиметрів. Стебла гладкі, розгалужені. Листки подовжені, ланцетоподібні, темно-зеленого кольору. Квітки цієї рослини численні, прості, дрібні, білого кольору, які зібрані в щитовидні або зонтикоподібні суцвіття. Цвітіння даної рослини рясне, яке припадає на травень-липень, можливе повторне цвітіння в кінці літа. Віддає перевагу Іберис Weisser Zwerg відкритому місці розташування, сонце або напівтінь.

Дана рослина невибаглива, але любить, рости на водонепроникних, пухких, поживних, некислих ґрунтах. Не переносить застою води. Досить холодостійка і посухостійка рослина. Широко використовуються не тільки в альпінаріях, кам'янистих садах, але і в низьких міксбордерах і групових посадках. Стане прекрасним доповненням і додасть родзинку будь-якому саду. На одному місці без пересадки може рости до 5-6 років.

Відвідайте наш садовий інтернет магазин щоб замовити більше саджанців.

Іберіс Weisser Zwerg - купити саджанці багаторічників поштою

Пропонуємо вам купити багаторічники від перевірених постачальників недорого. Якщо ви хочете отримати ефект моментального квітника, то беріть більше саджанців, ніж вказано в схемі. І розміщуйте їх в щільних посадках. Доставляємо багаторічники післяплатою поштою (Нова Пошта, Укрпошта). Ми завжди будемо робити все можливе, щоб відправити рослини в установлені терміни. Працюємо без передоплати.

Продовжити читання →

Характеристики (Іберіс Weisser Zwerg)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу P9
Колір квітки/плоду Білий, бежевий, кремовий
Глибина посадки 5 см
Відстань 25 см
Висота рослини 20-30 cм
Колір листків Зелені
Тип продукту Контейнер P9
Вологість землі Суха
Умови поливу Рідкий
Розмір квітки/плоду 0-5 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 5-6
Запах Так
Період цвітіння старт травень
Період цвітіння кінець травень

Посадка (Іберіс Weisser Zwerg)

Вічнозелений іберіс сорту Weisser Zwerg - одна з найпопулярніших рослин для рокарія. Трав'янистий карликовий кущ, що росте в висоту до 30 см, створює рослинний килим діаметром до 1 м. Шкірясте темно-зелене листя не опадає взимку. Основна прикраса Вайсер Цверг влітку - білі, асиметрично структуровані квіти (дві зовнішніх пелюстки довші інших), зібрані в грона-парасольки. Цвітіння відбувається в травні-липні, іноді повторюється восени.

Місце посадки. Складно уявити рокарій або альпінарій без квітучого килима іберіса. Крім того, трав'янистий багаторічник зазвичай висаджують біля стін, доріжок або сходів, а також як бордюр для клумби. Він цінується за декоративні кремові квіти, густоту куща і невелику висоту.

Також іберіс Weisser Zwerg служить як ґрунтопокривна рослина - для заповнення пустот на клумбах. Через звисаючі густі та квітучі пагони його часто використовують в якості підвісної контейнерної трави на сонячних балконах або терасах.

Час посадки. Саджанці іберіса висаджують на клумбу, як тільки проходить загроза поворотних весняних заморозків. Посів насінням можна проводити як навесні, так і восени.

Посадка. Посадкові ямки повинні бути такої глибини та ширини, щоб без проблем вміщали кореневий ком саджанця (5-7 см). При цьому потрібно стежити, щоб iberis Weisser Zwerg залишився на тій же глибині, на якій ріс в розпліднику. Якщо передбачається висадка ряду рослин, між ними дотримуються інтервалу 25-30 см.

Для поліпшення дренажу на дно підготовленої ями можна насипати кілька сантиметрів гравію або змішати його з садовою землею.

Догляд. Для рясного цвітіння іберіс щовесни підгодовують. Йому підходять добрива, призначені для квітучих рослин, розчинні у воді або гранульовані багатокомпонентні мінеральні суміші. Розсипчасту підгодівлю змішують з верхнім шаром субстрату.

Іберіс морозостійкий. Він добре переносить зимові місяці, але в холодні та безсніжні зими краще укрити кущі листям, шаром соломи або агроволокном.

Влітку, після того, як квіти іберісу відцвітуть, варто обрізати пагони приблизно на 1/3 довжини. Завдяки цьому трав'янистий кущ добре загусне і збереже форму рослинного килима. Старі рослини, які потребують омолодження і стимуляція для утворення молодих пагонів, підрізають сильніше, приблизно 10 см над землею.

Продовжити читання →

Відгуки 8 (Іберіс Weisser Zwerg)

Додати відгук
Алина,

Иберис - это незаменимое растение для альпийской горки. Но и в качестве окаймления цветника выглядит очень привлекательно.

відповісти на відгук
Еленка,

Очень люблю это растение за обильное цветение. Размножается легко и щедро. У меня растет повсюду: как вдоль бордюра, так и на альпийской горке. Рекомендую приобрести!

відповісти на відгук
Елена,

Иберис можно выращивать в горшке.Веточки ибериса,которые соприкасаются с землей,хорошо укореняются.Или вы сами можете ветку пришпилить к земле и присыпать это место грунтом.Желательно полить.После укоренения отделяете ветку от материнского растения и смело садите в горшок.Осенью горшки прикапываю в грунт,так они зимуют до весны.Весной откапываю.Растения в горшках требуют частые подкормки и поливы.

відповісти на відгук
Оксана,

Во время цветения сплошь покрыто цветами, как будто белый ковер положили. Растение неприхотливо, быстро разрастается, вечнозеленое.

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 303030
    1 шт. в упаковці
    Розмір: P9

    Зробіть Ваш вибір
    1 уп. 96 95 грн. -10% 87 26 грн. ЗНИЖКА 10 грн
    2 уп. 96 95 грн. -15% 82 90 грн. ЗНИЖКА 14 грн
    4 уп. 96 95 грн. -20% 78 53 грн. ЗНИЖКА 18 грн
    6 уп. 96 95 грн. -25% 74 17 грн. ЗНИЖКА 23 грн