Ірис George (цибулини)

Ірис George (цибулини)

Артикул: 209015
14
5 цибулин. в упаковці
Розмір: 5/6
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 23 95 грн.
Термін відправки:
Після 20 вересня

Старт продажів: 1 липня

Переваги даного сорту

  • Великі різнокольорові квітки
  • Солодкий аромат
  • Відмінно виглядає в зрізі
Ірис George (цибулини)
23 95 грн.

Опис (Ірис George)

Ірис George (Ірис Георгій) Новинка! Насичено-фіолетові квітки цього ірису вас порадують на початку весни! Справжній королівський колір. Видатний новий гібрид. Він розквітає відразу після танення снігу і за короткий період зможе задекорувати ділянку. Крім того, він швидко розмножується в саду. 

Ірідодіктіум або ірис – багаторічна весняноквітуча цибулинна рослина. Рослина – карлик. Його висота близько 12 см, а разом з листками – до 50 см. Цвіте рано навесні, наприкінці березня (якщо весна рання) – в квітні. Квітки поодинокі, пофарбовані у відтінки фіолетового і бузкового кольору, а також - жовтого, коричневого, білого кольору. Розмір квітки – близько 8 см в діаметрі. Оцвітина шестилисточкова. Квітки виділяють приємний аромат. Листки чотирикутні, довгі, тонкі, темно-зеленого кольору. Після цвітіння вони сильно витягуються. Плід – коробочка з дрібним округлим насінням. Цибулина яйцеподібна, довгаста, до 4 см в довжину.

Батьківщиною ірідодіктіумів є Середня і Мала Азія. У природних умовах вони ростуть на сонячних гірських схилах. Виходячи з цього, висаджувати в саду іриси потрібно на самих сонячних ділянках. У весняний час їм потрібна прохолода і багато вологи (але не застою води), влітку - багато тепла (спеки), взимку – рясний сніговий покрив.

Щоб створити цим рослинам умови наближені до природних умов, їх потрібно висаджувати тільки в легкі, піщані грунти, без застою вологи. Якщо у вашому саду грунти глинисті, важкі, то від цих рослин вам краще відмовитися. Обов'язкова умова – хороший дренаж. Зробити грунт ідеальним можна і самому. Приміром, зробити альпійську гірку з відповідним грунтом або підняті клумби. Щоб домогтися більш виразного ефекту, висаджувати ірідодіктіуми потрібно групами по кілька штук в кожній, і досить густо. Підходять для кам'янистих садів, рокаріїв, міксбордерів, а також для вигонки. Увага: цибулини ірису поставляються в перфорованому «дихаючому» пакетику з етикеткою.

 

Ірис George - купити цибулини поштою

Замовте цибулини в зручний для вас час. Вони будуть доставлені в підходящий час для посадки. Ми веземо цибулини квітів з Голландії. Пакуємо в дихаючі упаковки. Ви отримаєте посадковий матеріал високої якості недорого. Працюємо без передоплати. Доставляємо післяплатою поштою (Нова Пошта, Укрпошта).

Продовжити читання →

Характеристики (Ірис George)

Кількість в упаковці 5
Розмір посадкового матеріалу 5/6
Колір квітки/плоду Фіолетовий
Глибина посадки 5 см
Відстань 10 см
Висота рослини 10-15 см
Колір листків Зелені
Тип продукту Цибулини та бульби
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Помірний
Розмір квітки/плоду 5-10 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 3-4
Період цвітіння старт квітень
Період цвітіння кінець травень

Посадка (Ірис George)

Посадка. Голландські іриси - цибулинні багаторічні рослини з екзотичними і елегантними квітами. Ростуть на вологих родючих грунтах. Цибулинки висаджують на глибину 8-10 см, відстані - 13 см один від одного. Після посадки, грунт мульчують. Іриси можуть також вирощуватися в контейнері. Час посадки - весна.


Догляд. Дуже витривалі. Грунт повинен бути вологим протягом усього періоду вегетації. Рекомендується пересаджувати кожні 3 роки. Після цвітіння, листя обрізають до 15 см. Іриси ідеальні для зрізання. Їх можна вирощувати як однорічні рослини, щорічно викопуючи цибулини.

 

Продовжити читання →

Відгуки 14 (Ірис George)

Додати відгук
Тата,

Покупка была сделана в Флориуме по картинке. Понятия не имела, что за растение. Большое спасибо. Когда увидела цветущие ирисы малютки в марте восторгу не было придела. Сейчас, благодаря Флориуму имею разные сорта и любуюсь их цветением.

відповісти на відгук
Владимир,

...что просто невозможно передать восторг словами!) Нужно просто видеть и сажать ирисы в своем саду,ведь такие цветы просто должны расти у каждого!)

відповісти на відгук
Владимир,

...настроение каждому проходившему, кто на них пустить мимолётный взгляд) Они как будто изысканные бабочки) Настолько обаятельны и нежны в своей изящной простоте, ...

відповісти на відгук
Владимир,

Лично мне очень нравится, этот ирис поможет Вашему весеннему саду заиграть новыми пёстрыми красками!) Которые могут поднять...

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 209015
    5 цибулин. в упаковці
    Розмір: 5/6

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 23 95 грн.