Ірис Siberica Cape Cod Boys (кореневища)

Ірис Siberica Cape Cod Boys (кореневища)

Артикул: 329260
3
1 шт. в упаковці
Розмір: P9
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 69 95 грн.
Термін відправки: Доставка 2-3 дні

Переваги даного сорту

  • Великі контрастні квіти
  • Тривале цвітіння
  • Лінійні листки
Ірис Siberica Cape Cod Boys (кореневища)
69 95 грн.

Опис (Ірис Siberica Cape Cod Boys)

Сибірський ірис - найніжніша рослина, що дарує відсвіжну прохолоду на початку літа. Siberica Cape Cod Boys - багаторічна рослина, яку потрібно висаджувати на сонці та час від часу дбати про її красу. Попри всю свою граційність, сорт абсолютно невибагливий. Він здатний виживати без поливів, легко переносить холод і володіє міцним імунітетом. З таким ірисом впорається навіть початківець садівник. Лише зрідка Siberica Cape Cod Boys необхідно проріджувати або пересаджувати. На зиму довгі плоскі листки, немов ножі, які прагнуть вгору, обрізають під корінь для зимівлі.

Зовнішній вигляд

Навесні ірис Siberica Cape Cod Boys повертає свою красу, випускаючи перше листя вже в березні-квітні. В кінці травня на рослині з'являється квітконос, а в червні на ньому розкриваються ніжні пуп'янки синьо-фіолетового кольору. Вони складаються з невеликих верхніх (стайл) і нижніх (фол) пелюсток. Стайл досить короткі, хвилясті, що поєднують в собі блакитні та бузкові відтінки. Вони ростуть вгору, створюючи кучеряву шапку. Фоли трохи більш насичені й темніші. Їх виділяє жовтий сигнал, який розпливається до середини пелюстки.

  • Висота рослини: 70 см

  • Період цвітіння: липень-серпень

  • Діаметр квітки: до 14 см

  • Забарвлення: синьо-фіолетове

Аромат в ірису Siberica Cape Cod Boys легкий, солодкий. Тривалість цвітіння залежить від погодних умов. Розкриваються бутони хвилеподібно, стаючи відмінним подарунком для ділянок і зрізаних букетів.

Купити саджанці квітів оптом можна в нашому інтернет магазині.

Ірис Siberica Cape Cod Boys - купити саджанці багаторічників поштою

Пропонуємо вам купити багаторічники від перевірених постачальників недорого. Якщо ви хочете отримати ефект моментального квітника, то беріть більше саджанців, ніж вказано в схемі. І розміщуйте їх в щільних посадках. Доставляємо багаторічники післяплатою поштою (Нова Пошта, Укрпошта). Ми завжди будемо робити все можливе, щоб відправити рослини в установлені терміни. Працюємо без передоплати.

Продовжити читання →

Характеристики (Ірис Siberica Cape Cod Boys)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу P9
Колір квітки/плоду Синій
Глибина посадки 5 см
Відстань 30 см
Висота рослини 70 см
Потреба в сонці Сонце, Напівтінь
Колір листків Зелені
Тип продукту Контейнер P9
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Помірний
Розмір квітки/плоду 10-15 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 3-4
Запах Так
Підходить на зріз Так
Період цвітіння старт липень
Період цвітіння кінець липень

Посадка (Ірис Siberica Cape Cod Boys)

Посадка. Іриси сибірські - багаторічні рослини, здатні цвісти десятки років. Сибірські іриси цвітуть в липні, упродовж місяця. Місце для посадки відведіть сонячне, оскільки рясного цвітіння можна чекати тільки на відкритих ділянках. На відміну від німецьких ірисів, сибірські іриси до ґрунту не пред'являють особливих вимог і можуть рости навіть на вологих ділянках з високим рівнем ґрунтових вод, тобто на вологих ґрунтах. Ґрунт повинен бути родючий, помірно вологий, вільний від бур'янів. Найкраще - легкі суглинки, багаті перегноєм. Важлива вимога сибірських ірисів: слабокислий ґрунт, тому в нього не можна вводити вапно. Перед посадкою потрібно глибоко перекопати ґрунт і заправити його компостом, що добре розклався або перегноєм. При посадці заглиблюйте кореневище приблизно на 5-7 см. У цьому відмінність сибірських ірисів від ірисів з групи бородатих, кореневище яких повзе по поверхні. Відстань між посадковими лунками в залежності від розміру ділянок - 30-50 см. Після посадки, рослини добре полийте і замульчуйте. Найбільш рясно цвітуть великі кущі, що розрослися. З віком цвітіння слабшає, а середина куща поступово відмирає. При розподілі кущів старі, відмерлі частини кореневищ видаляють.

Догляд. Поливати посаджені рослини часто потрібно поки вони не рушать в зростання. Укорінені та дорослі кущі можна поливати рідше, проте в посуху полив обов'язковий. Краще поливати нечасто, але рясно, промочуючи ґрунт на всю глибину залягання коренів. При утворенні квітконосів або після цвітіння підгодуйте іриси, фосфорно-калійним добривом. Восени листя сибірських ірисів втрачає привабливий зовнішній вигляд. Тому, після настання заморозків старе листя зріжте на висоту 15 см. На зиму кущі ірисів рекомендуємо замульчувати. Мульчування добре дозрілим перегноєм або компостом, шаром приблизно 2 см, навесні та після цвітіння може замінити мінеральні підгодівлі. На одному місці без розподілу кущі можуть рости до 5-10 років. Сибірські іриси відрізняються рясним і регулярним цвітінням, а також високою стійкістю до захворювань. Єдине що може розчарувати вас це те, що квітки сибірських ірисів не пахнуть. Іриси сибірські мають чудовий вигляд в групових посадках, уздовж садових доріжок, на альпійських гірках і, звичайно ж, біля берега водойми. До того ж іриси сибірські чудово стоять у зрізку.

У нашому інтернет магазині можна купити іриси сибірські.

Продовжити читання →

Відгуки 3 (Ірис Siberica Cape Cod Boys)

Додати відгук
Наталка,

Зацвів через рік після посадки. Дуже гарна округла форма пелюсток. Рекомендую до покупки!

відповісти на відгук
Олеся,

З цією спекою не встигла зафіксувати красу свого придбання.... Така краса! В мене поєдналися з аліумами, шавлією.

відповісти на відгук
Олеся,

Никогда не видела такую красоту! Спасибо, что пишете сразу как ухаживать, заказала, что б попробовать завести эту необыкновенную прелесть

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 329260
    1 шт. в упаковці
    Розмір: P9

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 69 95 грн.