Камяна троянда Rotkopf (саджанці)

Камяна троянда Rotkopf (саджанці)

Артикул: 339004
13
1 шт. в упаковці
Розмір: P7
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 34 95 грн.
Термін відправки: протягом 2-3 днів

Переваги даного сорту

  • Щільне декоративне листя
  • Витримує посуху
  • Добре виглядає в альпінарії
Камяна троянда Rotkopf (саджанці)
34 95 грн.

Опис (Камяна троянда Rotkopf)

Камяна троянда Rotkopf - листки сидячі, зібрані в щільні розетки нагадують квітку троянди. Розетки біля камяної троянди, товсті, м'ясисті, вічнозелені, покриті дрібними шорсткими волосками. Висота дорослої розетки 5-10 см. Діаметр розетки дорослої рослини досягає до 10 - 15 см. Форма листя довгаста, яйцеподібна з загостреним кінчиком. Забарвлення – червоне з зеленим центром. Влітку, молодило викидає довгі квітконоси, які закінчуються яскравим суцвіттям. Саме цвітіння незвичайно гарне. Кожну весну розетка дає молоде «потомство», маленькі трояндочки. 

Краще всього висаджувати на альпійських гірках, у групах від 3 до 10 штук. Ідеальна рослина для вирощування в горщиках і садових контейнерах. Виростити молодило в саду дуже легко. Надайте йому сонячне і кам'янисте місце. Завдяки товстим, м'ясистим листкам ( здатні накопичувати воду) воно обходиться без води тривалий час. Воліє рости на кам'янистих грунтах. Якщо висаджуєте в звичайний грунт, подбайте про хороший дренаж. Не виносить застою води. Перезволоження грунту, часто стає причиною загибелі рослин. Доглядати за молодилом простіше простого. До грунту невимоглива, хоча любить рідкі добрива (мінеральні та органічні). Рослина морозостійка і посухостійка. Любить багато світла, в тіні втрачає декоративність. Не забувайте використовувати дренаж при посадці. Так як в природі кам'яні троянди ростуть серед каменів, створіть їм схожі умови в саду. Висаджуйте їх в альпінаріях або рокарії. Віддає перевагу добре освітленій ділянці, але допускає часткове затінення.

 

Купити Багаторічники Камяна троянда Rotkopf та оформити доставку поштою по всій території України: Севастополь, Суми, Сімферополь , Вінниця, Рівне, Івано-Франківськ, Чернігів, Луганськ, Хмельницький, Чернівці, Черкаси, Житомир та інші міста України.

Продовжити читання →

Характеристики (Камяна троянда Rotkopf)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу P7
Колір квітки/плоду Багатокольоровий
Глибина посадки 5 см
Відстань 10 см
Висота рослини 10 см
Колір листків Багатокольорові
Тип продукту Контейнер P7
Вологість землі Суха
Умови поливу Рідкий
Розмір квітки/плоду 0-5 см
Країна походження Україна
Зона морозостійкості Зона 5-6
Період цвітіння старт вересень
Період цвітіння кінець липень

Посадка (Камяна троянда Rotkopf)

Посадка. Кам'яна троянда має здатність виживати в екстримальних умовах. Вона може рости як на сонці, так і в тіні, як на глинистих грунтах, так і на піщаних, кам'янистих. На ділянках, покритих цими рослинами, бур'янам вже місця не буде. Висаджувати кам'яну троянду можна з початку весни і до перших заморозків. Оптимальна відстань між рослинами - близько 10 см. Після посадки рекомендується полити. Кам'яна троянда - ідеальна для вирощування в контейнерах.

Догляд. Навряд чи знайдеться ще одне таке творіння природи, як молодило,рослина в якій ідеально поєдналися  вишукана краса, дивовижна невибагливість і спартанська витривалість. Кам'яна троянда дуже легко вкорінюється, може рости без поливу, абсолютно не вимоглива до грунтів, легко переносить як високі, так і низькі температури. Не переносить вологу. Декоративність кам'яної троянди зберігається протягом круглого року.

Продовжити читання →

Відгуки 12 (Камяна троянда Rotkopf)

Додати відгук
Елена,

Хочу предупредить, что, хоть каменная роза и очень засухоустойчива, но злоупотреблять этим все-таки не стоит. Полив, хоть и редкий нужен.

відповісти на відгук
Елена,

Сорт Rotkopf декоративен сам по себе, но еще лучше он смотрится в композиции с другими сортами каменной розы.

відповісти на відгук
Елена,

Детки, которые были на растении при получении заказа хорошо подросли. Некотрые из них я даже отсадила. Наросло еще много деток. Так что разростается довольно быстро.

відповісти на відгук
Елена,

У сорта Rotkopf очень красивая окраска - точно как на фотографиях на этой странице сайта. Цветения, правда не было, но я и не расстроилась по этому поводу.

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 339004
    1 шт. в упаковці
    Розмір: P7

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 34 95 грн.