Крокус Sativus (Шафран) (цибулини)

Крокус Sativus (Шафран) (цибулини)

Артикул: 214028
41
5 шт. в упаковці
Розмір: 8/9
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 44 95 грн.
Термін відправки: 2-3 дні

Переваги даного сорту

  • З нього роблять найдорожчу в світі спецію
  • Яскраві квіти з контрастним центром
  • Приємний аромат
Крокус Sativus (Шафран) (цибулини)
44 95 грн.

Опис (Крокус Sativus (Шафран))

Крокус Sativus, цибулини (Crocus sativus, Saffron Crocus). Новинка! Крокус посівний або шафран посівний, або крокус садовий вирощується як особливо цінна спеція. Найдорожча спеція в світі. Виростите свій власний шафран в саду, і використовуйте його в домашній кулінарії! Ми рідко думаємо про цибулинних, як про їстівні рослини, але це ефектна осінньоквітуча рослина є приправою для багатьох страв із Середземномор'я та Азії.

Зовнішній вигляд

Кожна бузково-фіолетова квітка виробляє три червоних рильця, які використовуються для ароматизації і фарбування їжі з римських часів. Може бути, тому що сонце настільки низько в небі після осіннього рівнодення, цей крокус яскраво світиться в ландшафті. Квітки з'являються в період з вересня по листопад, і навіть січень (в залежності від кліматичних умов) на стеблах заввишки 7-12 см. Вони мають ті ж вишукані бокаловидні квіти, як і їх весняноквітучі «кузени». Квітки шестипелюсткові, спрямовані вгору. Цвітіння триває близько трьох тижнів. Листки, схожі на траву, можуть з'явитися або з квітами або незабаром після того, як вони з'являються. Іноді потрібно чекати до наступної весни. У будь-якому випадку, листкизберігаються протягом 8-12 тижнів, а потім засихають і зникають, не залишаючи ніяких слідів нижче бульбоцибулини. Тому слід відзначати місця, де посаджені крокуси, щоб їх знайти в землі.

Осінньоквітучий крокус Sativus найкраще росте в сонячному, захищеному місці. Цей незвичайний осеннецветущие крокус ідеально підходить для створення світлих плям в сонячному кустарниковом бордюрі між листяними чагарниками. Часто найраніший пізньоцвіт. Незабаром після посадки утворює великі колонії. Вирощують цей в родючих, але добре дренованих грунтах. Глибина посадки становить 8 см, відстань бульб при посадці - 12 см.

У нас ви зможете придбати цибулини з Голландії нарцисів за доступною ціною.

Крокус Sativus (Шафран) - купити цибулини поштою

Замовте цибулини в зручний для вас час. Вони будуть доставлені в підходящий час для посадки. Ми веземо цибулини квітів з Голландії. Пакуємо в дихаючі упаковки. Ви отримаєте посадковий матеріал високої якості недорого. Працюємо без передоплати. Доставляємо післяплатою поштою (Нова Пошта, Укрпошта).

Продовжити читання →

Характеристики (Крокус Sativus (Шафран))

Кількість в упаковці 5 шт
Розмір посадкового матеріалу 8/9
Колір квітки/плоду Фіолетовий
Глибина посадки 5 см
Відстань 10 см
Висота рослини 7-12 см
Потреба в сонці Сонце
Колір листків Зелені
Тип продукту Цибулини та бульби
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Помірний
Розмір квітки/плоду 0-5 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 3-4
Запах Так
Період цвітіння старт вересень
Період цвітіння кінець жовтень

Посадка (Крокус Sativus (Шафран))

Посадка. Ґрунти для посадки можуть бути будь-якими, але обов'язково вони повинні бути дренованими. Крокуси не ростуть на кислих ґрунтах. Місце для посадки вибирають сонячне або напівтінь. Крокуси гарно виглядають групами в бордюрах, на кам'янистих гірках, на газонах. З них можна створювати химерні візерунки. Цибулинки крокусів висаджують в серпні-вересні. Ґрунт для посадки готують заздалегідь. Його рихлять на глибину до 30 см, потім вносять компост. Оскільки цибулинні рослини занадто чутливі до вологи, їх можна висадити в пісок. Для цього викопайте лунку з плоским дном і розміром, наприклад, 5 см завширшки і 30 см в довжину. Потім висипте по всьому периметру тонкий шар піску, заввишки не більше 2 см. Зверху на піску помістіть цибулинки, загостреними кінцями вгору. Потім акуратно засипте лунку землею, що не утрамбовуючи її. Глибина посадки повинна бути рівною двом висотам цибулини. Відстань при посадці між цибулинами - від 3 до 10 см.

Догляд. Крокуси невимогливі у догляді. Їх не потрібно поливати. Їм вистачає вологи в ґрунті після танення снігу. Крокусам протипоказаний свіжий гній. Кожні 4-5 років «гнізда» крокусів потрібно ділити. При необхідності, квітучі крокуси можна пересаджувати (з грудкою землі).

Продовжити читання →

Відгуки 38 (Крокус Sativus (Шафран))

Додати відгук
Серафима,

Спасибі, шафран виріс гарний, дуже подобаються ці квіти.

відповісти на відгук
Елена,

Подскажите, можно ли выращивать крокусы не в открытом грунте, а в горшках, в квартире?

відповісти на відгук
Флоріум Інтернет-магазин,

Доброго дня, в теорії можна вирощувати в горщиках, але ми рекомендуємо вирощувати їх у відкритому грунті, так як цвітіння в цьому випадку буде в рази краще!

Наталья,

Цветы докупала в 2019, так как когда их мало, то они теряются. а вот когда много - то совсем другой эффект. Беру не ради специй. а рады красоты. Со своей задачей данный сорт полностью справляется! Спасибо магазину!

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 214028
    5 шт. в упаковці
    Розмір: 8/9

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 44 95 грн.