Крокус Tricolor (цибулини)

Крокус Tricolor (цибулини)

Артикул: 214032
29
5 шт. в упаковці
Розмір: 5/6
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 49 95 грн.
Термін відправки: 2-3 дні
Переваги даного сорту
  • Витончені мініатюрні квітки
  • Швидко розмножується
  • Відмінно виглядає на клумбі
Крокус Tricolor (цибулини)
49 95 грн.

Опис (Крокус Tricolor)

Крокус Tricolor, цибулини (Crocus sieberi 'Tricolor'). Новинка! Весняноквітуча рослина. Істинний екзотичний крокус, чия зовнішність чудова.

Зовнішній вигляд

Бузково-блакитні пелюстки підсвічуються біля основи широкою смугою золотисто-жовтого і білого кольору. Рильця яскраво-помаранчеві. Квітки ефектно контрастують з темно-коричневими стеблами. Якщо зовнішньої краси недостатньо, то ця рослина також ароматна. Окремі квітки є інтригуючими, як орхідеї. Посаджений в групі, крокус 'Триколор' виробляє такий же ефект, як зачаровуюча суміш Крокуси мікс, але все відразу. Вперше побачивши цю рослину, Ви закохаєтесь в нього назавжди!

Крокус Tricolor (Триколор) починає цвісти рано, як і всі дикі крокуси, в лютому-березні. І, якщо висадіть його восени цього року, то він буде вітати вас на початку весни чудовими фарбами. Цю рослину часто називають "Сніговий Крокус" зі зрозумілих причин. Він добре цвіте до пробудження голландських гібридів. Тому ви можете милуватися тривалим цвітінням крокусів, якщо висадите їх обох. Цей крокус ідеально підходить для створення яскравих плям в сонячному чагарниковому бордюрі між листяними чагарниками. Він вимагає весняного сонця, щоб накопичити достатню кількість їжі та до осені утворити нову квітку. Після того, як листя дозріло, тінь не є проблемою для рослини, так що вибирайте компаньйонів для крокусу ретельно.

Вирощують цей вид в піщаних, помірно родючих, але добре дренованих ґрунтах. Глибина посадки становить 8 см, відстань бульб при посадці - 12 см. Щільність посадки: близько 45 бульбоцибулин на 1 кв.м. Рослина морозостійка: не вимагає укриття на зиму. Не можна висаджувати рослини на газоні, оскільки під час косіння трави рослина може залишитися без листя. Цього не можна допускати, тому що тоді крокуси слабо ростуть і вмирають. Розмножувати поділом розрослися гнізд бульбоцибулин в осінній період. Цей крокус є лауреатом премії Award of Garden Merit from the Royal Horticultural Society.

У нас ви зможете придбати цибулини з Голландії нарцисів за доступною ціною.

Крокус Tricolor - купити цибулини поштою

Купити Бульби та цибулини Крокус Tricolor та оформити доставку поштою по всій території України: Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь , Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.

Продовжити читання →

Характеристики (Крокус Tricolor)

Кількість в упаковці 5 шт
Розмір посадкового матеріалу 5/6
Колір квітки/плоду Багатокольоровий
Глибина посадки 10 см
Відстань 10 см
Висота рослини 7-10 см
Потреба в сонці Сонце
Колір листків Зелені
Тип продукту Цибулини та бульби
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Помірний
Розмір квітки/плоду 0-5 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 3-4
Період цвітіння старт лютий
Період цвітіння кінець березень

Посадка (Крокус Tricolor)

Посадка. Ґрунти для посадки можуть бути будь-якими, але обов'язково вони повинні бути дренованими. Крокуси не ростуть на кислих ґрунтах. Місце для посадки вибирають сонячне або напівтінь. Крокуси гарно виглядають групами в бордюрах, на кам'янистих гірках, на газонах. З них можна створювати химерні візерунки. Цибулинки крокусів висаджують в серпні-вересні. Ґрунт для посадки готують заздалегідь. Його рихлять на глибину до 30 см, потім вносять компост. Оскільки цибулинні рослини занадто чутливі до вологи, їх можна висадити в пісок. Для цього викопайте лунку з плоским дном і розміром, наприклад, 5 см завширшки і 30 см в довжину. Потім висипте по всьому периметру тонкий шар піску, заввишки не більше 2 см. Зверху на піску помістіть цибулинки, загостреними кінцями вгору. Потім акуратно засипте лунку землею, що не утрамбовуючи її. Глибина посадки повинна бути рівною двом висотам цибулини. Відстань при посадці між цибулинами - від 3 до 10 см.

Догляд. Крокуси невимогливі у догляді. Їх не потрібно поливати. Їм вистачає вологи в ґрунті після танення снігу. Крокусам протипоказаний свіжий гній. Кожні 4-5 років «гнізда» крокусів потрібно ділити. При необхідності, квітучі крокуси можна пересаджувати (з грудкою землі).

Продовжити читання →

Відгуки 26 (Крокус Tricolor)

Додати відгук
Анна,

Крокуси фантастичні! Дякую Флоріуму за чудовий подарунок!

відповісти на відгук
Лілія,

Красивий колір, але були дуже маленькі висота 5 см
Сподіваюся на наступний рік наберуться сили і підростуть

відповісти на відгук
Наталья ,

Очень удивил и порадовал именно этот сорт крокусов. Взошли и расцвели абсолютно все луковички. Получился целый букет на клумбе)

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 214032
    5 шт. в упаковці
    Розмір: 5/6

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 49 95 грн.