Лофант Summer Love (саджанці)

Лофант Summer Love (саджанці)

Артикул: 304007
6
1 рослина. в упаковці
Розмір: I
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 29 95 грн.
Термін відправки: протягом 2-3 днів
Переваги даного сорту
  • Яскраві колосовидні суцвіття
  • Міцні квітконоси
  • Хороший медонос
Лофант Summer Love (саджанці)
29 95 грн.

Опис (Лофант Summer Love)

Лофант After Eight є красивою ароматною і медоносною рослиною, яка має цілющі властивості и відноситься до сімейства губоцвітих. За кількістю нектару дана рослина не поступається квітучим липам і акаціям. Зацвітає Лофант After Eight раніше липи, і має Лофант Summer Love раніше липи, і період цвітіння триває більше двох місяців.

Лофант надає веревагу рости на добре освітлених, теплих місцях, також його можна культивувати навіть під палючим сонцем. Дана рослина досить добре розвивається і на бідних грунтах, проте не переносить погано дренованих ділянок - на таких лофант швидше загине. Тому, якщо вибирати між сухими і дуже вологими ділянками, то краще віддати перевагу сухим ділянкам. Також велику небезпеку для рослини представляють і талі води. Таким чином, садити лофант найкраще на легких дренованих ділянках.
Добре розмножується не тільки насінням, а й вегетативно. насіння даної рослини садять в травні у відкритий грунт. Для виростання потрібна температура не нижче +20 градусів. Також важливо знати, що сіянці лофанта дуже ніжні і дуже повільно розвиваються. При посадці насіння даної рослини в закритий грунт,зможуть зацвісти до кінця літа, тому для раннього цвітіння рекомендується вирощувати дану рослину через розсаду.

У перший рік посіву насіння, дозріває в кінці вересня, а в наступні роки на два-три тижні раніше. Починаючи з другого року вирощування лофанта, можна отримати по два врожаї. Перший раз рослину зрізають на висоті 35-40см від землі, а вдруге, восени після збору насіння, на висоті 12-15 см від землі. Після обрізки грядку засипають перегноєм.
У цвіті Лофант витримує не люті заморозки і не великий тимчасовий сніговий покрив. Вирощування лофант Summer Love нескладне і доступно кожному, навіть самому недосвідченому початківцю-садівникові. Надалі догляд за рослиною зводиться до регулярного поливу і підтримання грунту в пухкому і вільному від бур'янів стані.
Лофант - це відмінний матеріал для створення яскравих колірних плям у міксбордерах. Рослина володіє прекрасним ароматом, відмінно підійде для зрізання. Лофант Summer Love прикрасить Вашу ділянку, надавши йому неймовірний екзотичний вид. А також цілющі властивості даної рослини визнані наукою.

Продовжити читання →

Характеристики (Лофант Summer Love)

Кількість в упаковці 1 рослина
Розмір посадкового матеріалу I
Колір квітки/плоду Рожевий
Глибина посадки 5 см
Відстань 25 cм
Висота рослини 70-80 см
Потреба в сонці Недоступний
Колір листків Зелені
Тип продукту Саджанець (ВКС)
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Рідкий
Розмір квітки/плоду 0-5 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 5-6
Запах Так
Підходить на зріз Так
Період цвітіння старт вересень
Період цвітіння кінець липень

Посадка (Лофант Summer Love)

Посадка. Рослина надає перевагу сонячним ділянкам або півтіні. Лофант рослина невибаглива, росте на будь-яких ґрунтах. Але не підходять йому кислі, заболочені і піщані ґрунти, знижується якість цвітіння. Садити лофант можна навесні і восени. Відстань між кущами має бути не менше 25 см, а міжряддя 50-70 см. Перед посадкою ділянку потрібно ретельно розпушити або перекопати на глибину 1-2 багнетів лопати. Внести в ґрунт перегній, компост або пісок залежно від структури ґрунту. Видаліть бур'яни і їх коріння. Після перекопування це зробити набагато легше. Ретельно виберіть всі корінці, особливо таких злісних бур'янів, як пирій і снить. Якщо хоч найменша їхня частина залишиться в ґрунті, то вони швидко розростуться по всій клумбі. Горщики з придбаними рослинами розставте на клумбі в потрібних місцях. Після викопайте лунки, таких розмірів, щоб навколо кореневої грудки залишилося простір шириною в долоню. Обережно витягніть рослини з горщика, по краях трошки розпушіть ком з коріннями, пошкоджені корені обріжте. Опустіть рослину в ямку, засипте в порожнечі землі і злегка ущільніть її. Глибина посадки повинна залишатися тією ж, на якій рослина росла в горщику. Посаджені рослини рясно полийте.

Догляд. Молоді рослини після посадки потребують поливів. Регулярно поливати рослини потрібно до тих пір, поки не відростуть нові корені і почнуть інтенсивно рости листки і пагони. Після цього, якщо багаторічники посаджені в хорошому місці, вони практично не потребують догляду. Поливати їх потрібно тільки під час посухи. Не захоплюйтеся щоденними поливами, так як це тільки шкодить рослинам. Навесні, коли почнеться період активного росту, рослини, підгодуйте органікою. Замульчуйте кущі товстим шаром компосту або сухого перегною. Лофант добре переносить посуху, але на хороший полив і регулярні підгодівлі реагує рясним цвітінням і хорошим приростом. Відцвілі стебла потрібно періодично зрізати, щоб стимулювати утворення нових квітучих гілок. На одному місці Лофант може рости до 6 років, потім вимагає оновлення. Рослина зимостійка, але все ж вимагає укриття в морозні зими.

Продовжити читання →

Відгуки 6 (Лофант Summer Love)

Додати відгук
Светлана,

Многолетнее засухоустойчивое растение. Не привередливое и не требует к себе особого внимания:очень любит тепло и поэтому предпочитает самые солнечные места,будет хорошо расти и на бедных почвах. Растет на одном месте довольно долго - до 5лет. Практически не болеет и не повреждается вредителями. Для тех, кто приобретет этот сорт лофанта забот он не принесет.

відповісти на відгук
Валентина,

Этот сорт лофанта оправдывает свое название (в переводе - Летняя любовь). Особено красиво смотрится, когда куст уже достаточно разросшийся.

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 304007
    1 рослина. в упаковці
    Розмір: I

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 29 95 грн.