Магнолія Суланжа (саджанці)

Магнолія Суланжа (саджанці)

Артикул: 516003
41
1 шт. в упаковці
Розмір: P9
Зробіть Ваш вибір
1 уп. 299 95 грн. -10% 269 96 грн. ЗНИЖКА 30 грн
Термін відправки: 7 - 10 днів

Переваги даного сорту

  • Пишне листя
  • Рясне цвітіння
  • Висока декоративність
Магнолія Суланжа (саджанці)
299 95 грн. 269 96 грн.

Опис (Магнолія Суланжа)

Магнолія Суланжа
Прекрасна, витривала, ароматна рослина. Зростає невеликим, густим, щільним деревцем, від 3 до 5 метрів у висоту. Цю рослину ще називають чашоподібною магнолією, деревом тюльпана, а також магнолією гібридною. Відноситься даний вид до середньо морозостійкого сорту, переносить зниження температури до -20 С °. До зими необхідно нижню частину стовбура утеплювати соломою і хвоєю. Особливо цього потребують молоді дерева. Листя магнолії Суланжа великі, оберненояйцеподібноі форми. Зацвітає рослина ще до появи листя, а може бути і разом з їх розпусканням. Великі квіти в діаметрі 15-20 см всередині білі, зовні їх забарвлення то рожеве, то червоне, то пурпурове або біле з рожевими смугами, дуже ароматні.
Дана рослина теплолюбива. Місце для посадки потрібно вибирати сонячне, можна злегка затінене, але обов'язково захищене від вітру. До грунтів не вимоглива. Але найбільше віддає перевагу кислим грунтам з насиченою органікою. Головне, щоб він був пухким, родючим, гумусовим, рівномірно зволоженим і з хорошим дренажем. Також необхідно проводити підгодівлю магнолії.
Вирощувати магнолію Суланжа не так вже й складно. Проте варто дотримуватись деяких правил агротехніки. Дана рослина не сприймає засолені і вапняні грунти. Вона досить вологолюбна, і про це треба завжди пам'ятати, не виносить застою води. Поливати, мульчувати, а також захищати від вітрів необхідно обов'язково. Незважаючи на те, що магнолія морозостійка, верхівки пагонів можуть підмерзати. У цьому випадку потрібно проводити весняну обрізку, уражені гілки знову відновляться в цей же сезон.
Розмножують магнолію Суланжа відводками, насінням, а також укоріненням напівздеревілих живців. Сіянці даної рослини зацвітуть на 6-7 рік. Висаджувати їх потрібно у напівтінистих місцях, підгодовувати добривами (мінеральними або органічними), рихлити пристовбурні кола, приблизно на глибину близько 20 см, а також мульчувати торфом.
 Слід ще знати, що дана рослина має лікувальні властивості. Приймаючи препарати, у складі яких присутні листя магнолії, можна знизити тиск, зменшити серцебиття, а також позбутися болю в серці.

Магнолія Суланжа - купити саджанці поштою

Так, саджанці дерев можна відправити по всій Україні. Ми гарантуємо, що ви будете задоволені покупкою. У випадку з рослинами велике значення має спосіб їх упаковки і доставки. Ми пакуємо дерева таким чином, щоб транспортувати на далекі відстані і запобігти пошкодженню. Працюємо без передплати і доставляємо післяплатою поштою (відповідно до тарифів Нової Пошти, Укрпошти).

Продовжити читання →

Характеристики (Магнолія Суланжа)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу P9
Колір квітки/плоду Багатокольоровий
Глибина посадки 15 см
Відстань 100 cм
Висота рослини 250 см
Колір листків Зелені
Тип продукту Контейнер P9
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Рідкий
Розмір квітки/плоду 5-10 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 5-6
Запах Так
Період цвітіння старт квітень
Період цвітіння кінець травень

Посадка (Магнолія Суланжа)

Посадка. Для посадки саджанців вибирають світле або напівтінисте місце, захищене від вітру і протягів. Краще - якщо воно буде біля стіни, зверненої на південь. Грунт може бути будь-який, але бажано родючий (слід уникати вапняної і засолення грунтів). Посадку проводять в квітні. Посадкову яму готують розміром 1 × 1 × 1 м. На дно насипають живильну суміш з торфу, піску і дерну, узятих у співвідношенні 2:0,5:1).

Догляд. Магнолії не переносять пересадки, зимостійкі. Але стовбур молодих рослин на зиму бажано обмотати мішковиною в 1-2 шари. Навесні грунт мульчують.

Продовжити читання →

Відгуки 37 (Магнолія Суланжа)

Додати відгук
Lyudik,

Прошлый год купила в Вашем интернет-магазине. Очень довольна качеством посадочного материала, который получила. Хорошая упаковка помогла при пересылке не повредить ни одного ростка. Магнолия хорошо уже укоренилась. Жду когда зацветёт моя красавица!

відповісти на відгук
надя,

Обожаю магнолии! Кто не был,очень советую ранней весной поехать в Киевский ботанический сад.Красота просто неописуемая!

відповісти на відгук
Оксана,

Я покупала магнолию Суланжа себе как подарок на ДР несколько лет назад, ещё тогда за нее просили 160 грн. Так что сейчас это не очень дорого. Цветет она бесподобно и пахнет приятно,место необходимо выбрать защищенное от ветра, первые два года я её укрывала на зиму.

відповісти на відгук
Viki,

Очень нежная магнолия! Хочется прикоснуться к этим чудесным бархатным лепесткам! Жду с нетерпением свой заказ!!!

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 516003
    1 шт. в упаковці
    Розмір: P9

    Зробіть Ваш вибір
    1 уп. 299 95 грн. -10% 269 96 грн. ЗНИЖКА 30 грн