Магнолія Yellow (саджанці)

Магнолія Yellow (саджанці)

Артикул: 516004
10
1 рослина. в упаковці
Розмір: 200 см
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 179 95 грн.
Термін відправки: протягом 2-3 днів

Переваги даного сорту

  • Пишне листя
  • Рясне цвітіння
  • Висока декоративність
Магнолія Yellow (саджанці)
179 95 грн.

Опис (Магнолія Yellow)

Магнолія Yellow(Магнолія Єллоу)
Чарівність і краса декоративного чагарника Магнолії Yellow цінувалася ще з давніх часів. Лише в садах імператора можна було побачити її цвітіння. Прекрасні, величезні квітки світло-жовтого забарвлення, які розпускаються раніше листя, важко було не помітити, а ще складніше залишитися до них байдужим. Пріцветніковий листя магнолії товсті, м'ясисті. Чагарник або дерево виростає у висоту від 5 до 8 метрів. Ширина рослини 3,5 - 4 метри. Вишукана крона, прикрашена таким багатством, сама буде прикрасою в будь-який час року. Ця рослина займає провідне місце під час цвітіння по декоративних якостях, підкоряючи своєю ніжністю, чистотою і гармонією. Ідеально виглядатиме в парках і садах. Цвітіння даної рослини досить тривалий: з квітня по травень.
Вирощувати магнолію Yellow не так вже й складно. Проте варто дотримуватись деяких правил агротехніки. Дана рослина не сприймає засолений і вапняний грунт. Вона досить вологолюбна, і про це треба завжди пам'ятати. Поливати, мульчувати, а також захищати від вітрів необхідно обов'язково. Магнолія Yellow морозостійка, але верхівки пагонів можуть підмерзати. У цьому випадку потрібно проводити весняну обрізку, уражені гілки знову відновляться в цей же сезон.
Розмножувати магнолію можна насінням, щепленням і відведенням, а також деякий вид і живцями. Місце для посадки потрібно вибирати сонячне, можна злегка затінене, але обов'язково захищене від вітру. До грунтів дана рослина не вимоглива. Це може бути і лужний, і кислотнтий, і нейтральний грунт. Головне, щоб вона була пухка, родюча, гумусова рівномірно зволожена і з хорошим дренажем. Також необхідно проводити підгодівлю магнолії. Слід ще знати, що дана рослина має лікувальні властивості. Приймаючи препарати, у складі яких присутні листя магнолії, можна знизити тиск, зменшити серцебиття, а також позбутися болю в серці.

Купити Троянди та кущі Магнолія Yellow(Магнолія Єллоу) та оформити доставку поштою по всій території України: Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь , Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.

Продовжити читання →

Характеристики (Магнолія Yellow)

Кількість в упаковці 1 рослина
Розмір посадкового матеріалу 200 см
Колір квітки/плоду Жовтий
Глибина посадки 15 см
Відстань 100 cм
Висота рослини 250 см
Колір листків Зелені
Тип продукту Саджанець (ВКС)
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Рідкий
Розмір квітки/плоду 5-10 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 5-6
Запах Так
Період цвітіння старт червень
Період цвітіння кінець травень

Посадка (Магнолія Yellow)

Посадка. Для посадки саджанців вибирають світле або напівтінисте місце, захищене від вітру і протягів. Краще - якщо воно буде біля стіни, зверненої на південь. Грунт може бути будь-який, але бажано родючий (слід уникати вапняної і засолення грунтів). Посадку проводять в квітні. Посадкову яму готують розміром 1 × 1 × 1 м. На дно насипають живильну суміш з торфу, піску і дерну, узятих у співвідношенні 2:0,5:1).

Догляд. Магнолії не переносять пересадки, зимостійкі. Але стовбур молодих рослин на зиму бажано обмотати мішковиною в 1-2 шари. Навесні грунт мульчують.

Продовжити читання →

Відгуки 10 (Магнолія Yellow)

Додати відгук
Ліана,

Маю три магнолїї.всі вже більше 3-5 років. Не можу сказати що вибаглива,але чутливі до морозу,особливо коли мало снігу.можуть під мерзоти,що на цвітіння відбивається. Підживлення потребують з весни і до осені.купую спеціальні для магнолїї. Дана жовта магнолїя росте дуже швидко.вже 2,5 м за три роки.рожева повільніше.

відповісти на відгук
Оксана,

Могу сказать, что магнолия прекрасно растет в Северо-Восточном регионе Украины, но необходимо посадить ее в защищенном от ветра и солнечном месте, также нужно сделать хороший дренаж и в первые годы все-таки укрывать растение.
Цветение у нее бесподобное, желтой я еще не видела у нас больше розовые и белые цветут.

відповісти на відгук
Ника,

Так "Флориум" В закладке посадка указал, что магнолия зимостойка. Можно укрыть мешковиной или спабондом. Да, очень красивое растение. Но, к сожалению, на все денежек, пока, не хватает.

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 516004
    1 рослина. в упаковці
    Розмір: 200 см

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 179 95 грн.