Мальва Blacknight (саджанці)

Мальва Blacknight (саджанці)

Артикул: 305001
18
1 рослина. в упаковці
Розмір: І
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 24 95 грн.
Термін відправки: протягом 2-3 днів
Переваги даного сорту
  • Величезні квітки-грамофони
  • Міцні потужні стебла
  • Добре росте на сонячних ділянках
Мальва Blacknight (саджанці)
24 95 грн.

Опис (Мальва Blacknight)

Штокрози Blacknight є квітучим багаторічником родом з Азії, який використовується в садівництві як двохрічна рослина.Вона може досягати розмірів до двох метрів у висоту, тому відмінно підходить для створення високого акценту на клумбах, чудово виглядає біля огорожі, як задній план для багаторівневих композицій.
Для гарного цвітіння і розвитку,мальві необхідна сонячна ділянка з пухким, родючим, і, найголовніше, водопроникним грунтом. Застійні води, вогкість, мальва не переносить. Ділянка, де вона росте, по можливості повинна бути добре захищеною від сильних вітрів, які здатні повалити високі стебла рослини. Мальва не любить, щоб її пересаджували з місця на місце, так як у неї дуже довгий корінь і велика ймовірність пошкодити його при викопуванні. Тому, в кінці квітня або на початку травня, насіння висівають відразу на постійне місце, за схемою розташування 50х50 см. закладають насіння на 2 - 3 сантиметри глибиною. Приблизно через два тижні у неї з'являються сходи. Спочатку вони розвиваються дуже повільно і, для того щоб запобігти заглушення паростків мальви бур'янами, їй необхідна прополка.

Для кращого розвитку даної рослини і відмінного цвітіння восени першого року або навесні другого необхідно підживити перегноєм з розрахунку 3-4 кг на кв. метр. У суху погоду мальві необхідний хороший полив, але головне не перестаратися - дану рослину не можна заливати. Штокроза є теплолюбною рослиною, і тривалість її вегетаційного періоду залежить від погоди. Цвітіння цієї рослини при теплій погоді може тривати до кінця осені. Розмножується мальва насінням. Насіння висівають у травні на грядки, а після появи декількох листочків, пересаджують на її постійне місце. Це робиться, як правило, в липні. На зиму дану рослину необхідно прикривати. Найчастіше рослина страждає від іржі. Також можливе ураження борошнистої і плямистою росою. Штокроза є прекрасним медоносом, а її квіти приваблюють в сад джмелів і бджіл.

Купити Багаторічники Мальва Blacknight та оформити доставку поштою по всій території України: Севастополь, Суми, Сімферополь , Вінниця, Рівне, Івано-Франківськ, Чернігів, Луганськ, Хмельницький, Чернівці, Черкаси, Житомир та інші міста України.

Продовжити читання →

Характеристики (Мальва Blacknight)

Кількість в упаковці 1 рослина
Розмір посадкового матеріалу І
Колір квітки/плоду Недоступний
Глибина посадки 5 см
Відстань 25 см
Висота рослини 50-60 см
Потреба в сонці Недоступний
Колір листків Зелені
Тип продукту Саджанець (ВКС)
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Помірний
Розмір квітки/плоду Недоступний
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 5-6
Підходить на зріз Так
Період цвітіння старт серпень
Період цвітіння кінець червень

Посадка (Мальва Blacknight)

Посадка. Для вирощування мальви підходить будь-який садовий грунт і сонячне, захищене від вітру місце. Відстань між рослинами 45-60 см. Кращий період для посадки на постійне місце - серпень-вересень. Дуже ефектно виглядає мальва проти будинку або вздовж паркану.

Догляд. Мальва - тепло-і світлолюбна, морозостійка рослина. У суху погоду вимагає поливу. Не любить перезволоження. Погано переносить пересадку. Рослини краще підв'язувати. Оскільки, мальва - дворічник, після цвітіння вона гине. Тому її насіння краще зібрати і висіяти в червні в тінистому місці. У вересні розсаду можна пересадити на потрібне місце, а на зиму - укрити. Рослини, які ви отримаєте від нас, будуть цвісти в перший рік після посадки.

Продовжити читання →

Відгуки 18 (Мальва Blacknight)

Додати відгук
Еленка,

В выращивании очень неприхотлива!!! Предпочитает солнечные места. Любит полив, но старайтесь, чтобы вода не попадала на листья: во избежание появления бурых пятен на листьях - ржавчины.

відповісти на відгук
Еленка,

В народной медицине мальва широко применяется благодаря своей растительной слизи, которая обладает обволакивающими, отхаркивающими и противоспалительными свойствами. Из семян мальвы и корня первоцвета можно приготовить лечебный чай.

відповісти на відгук
Еленка,

Особенной, трогательной любовью люблю цветы, напоминающие о детстве...Это пионы, флоксы и, конечно же, мальва...Несмотря на то, что в моем цветнике много новинок, старожилам всегда найдется место. Этот сорт любим за цвет. В реале он не черный, но, безусловно, очень темный!

відповісти на відгук
Злата,

"Темная ночь" действительно темная и по строению цветка напоминает мальвы моего детства, из которых мы делали кукол. В одном флаконе необычная расцветка и ретро шарм.
Здорово!

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 305001
    1 рослина. в упаковці
    Розмір: І

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 24 95 грн.