Монарда Cambridge Scarlet (саджанці)

Монарда Cambridge Scarlet (саджанці)

Артикул: 306004
17
1 шт. в упаковці
Розмір: кореневище
Зробіть Ваш вибір
1 уп. 82 95 грн. -10% 74 66 грн. ЗНИЖКА 8 грн
2 уп. 82 95 грн. -15% 70 92 грн. ЗНИЖКА 12 грн
4 уп. 82 95 грн. -20% 67 20 грн. ЗНИЖКА 16 грн
6 уп. 82 95 грн. -25% 63 46 грн. ЗНИЖКА 19 грн
Термін відправки: кінець березня - травень

Переваги даного сорту

  • Густі суцвіття
  • Чотирьохгранні декоративні стебла
  • Морозостійкий
Монарда Cambridge Scarlet (саджанці)
82 95 грн. 74 66 грн.

Опис (Монарда Cambridge Scarlet)

Монарда Cambridge Scarlet прекрасна трав'яниста багаторічна рослина. Головна і важлива умова при вирощуванні монарди - це вологий водопроникний грунт. Дану рослину можна садити на повному сонці (в умовах північної і середньої Європи, але не південніше) або в півтіні. На повному сонці дана рослина дає відмінну зелень і добре розростається вшир, а в півтіні яскравіше і довше цвіте. Для тривалого цвітіння монарди Cambridge Scarlet необхідно видаляти відцвілі квіти. Якщо вона росте на повному сонці, особливо важливі вологоутримуючі властивості грунту для відмінного розвитку рослини. Склад грунту не такий важливий для монарди, так як вона буде рости на важких глинистих грунтах, хоча любить багатий перегноєм і гумусом грунт.

Мульчуйте цю рослину органікою (листовим перегноєм і садовим компостом) навесні на прогрітий і вологий грунт, а також восени. У періоди, коли немає дощів, рослину необхідно поливати. Обрізку торішньої зелені рослини, під корінь роблять у теплих регіонах навесні, а в більш холодних, де монарді необхідне зимове укриття, зелень потрібно обрізати тільки пізньої осені, а потім утеплити розетку рослини на зиму шаром сухого листя і ялиновим гіллям.
При належному догляді дана рослина добре розростається, тому ділити її плантації необхідно кожні три-чотири роки навесні, коли на ній з'являється перша зелень. Для розподілу даної рослини необхідно просто обкопати лопатою територію по периметру, яку Ви хочете залишити за монардой, розрізавши кореневища. Розмноження насінням використовується тільки з видовими рослинами. Насіння даної рослини треба сіяти відразу після збору, а посадки містити в прохолодних умовах.

Монарда є досить стійкою до садових шкідників і хвороб рослиною. У
суху жарку погоду на ній часто видно несправжньоборошнисту росу, яка не завдає їй шкоди, але псує зовнішній вигляд даної рослини. Для профілактики захворювань необхідно підтримувати грунт у вологому стані (за допомогою мульчування і поливів), а також у розрідженості посадок, яка забезпечує потрібну циркуляцію повітря навколо стебел рослини. Інші хвороби і шкідники цієї рослини - це грибкова іржа, зрідка - вірус тютюнової мозаїки, довгоносик (зазвичай піддається на легких грунтах). Сама ж монарда відлякує безліч шкідників,які живуть у грунті, завдяки вмісту ефірної олії в її коренях.

Монарда Cambridge Scarlet - купить саженцы многолетников почтой

Предлагаем вам купить многолетники от проверенных поставщиков недорого. Если вы хотите получить эффект моментального цветника, то берите больше саженцев, чем указано в схеме. И размещайте их в плотных посадках. Доставляем многолетники наложенным платежом почтой (Новая Почта, Укрпочта). Мы всегда будем делать все возможное, чтобы отправить растения в установленные сроки. Работаем без предоплаты.

Продовжити читання →

Характеристики (Монарда Cambridge Scarlet)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу кореневище
Колір квітки/плоду Червоний
Глибина посадки 5 см
Відстань 25 см
Висота рослини 60-80 см
Колір листків Зелені
Тип продукту Кореневище (ОКС)
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Помірний
Розмір квітки/плоду 5-10 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 3-4
Запах Так
Підходить на зріз Так
Період цвітіння старт червень
Період цвітіння кінець серпень

Посадка (Монарда Cambridge Scarlet)

Посадка. Монарда - зовсім невибаглива рослина. Вона прекрасно себе почуває як на сонячних ділянках, так і в півтіні. Але не підійдуть для вирощування монарди кислі і занадто сирі грунти. Якщо у вашому саду грунти важкі, поліпшите їх внесенням річкового піску, компосту або перегною. Для створення більш виразного ефекту саджайте рослини групами по 5-7 шт. в кожній.

Догляд. Весь догляд за монардою полягає в поливах, особливо в спеку і засуху, розпушуванні, своєчасному видаленні бур'янів і підгодівлі. Щоб знизити кількість поливів і спушень, рекомендуємо замульчувати рослина шаром мульчі товщиною 5 см. Для цієї мети використовуйте сухий перегній, тирсу, подрібнену деревну кору або декоративну мульчу. Торф не рекомендуємо використовувати, оскільки він може сприяти підвищенню кислотності грунту. Монарда потребує підгодівлі, від цього багато в чому залежить рясність її цвітіння. Першу підгодівлю проведіть навесні, в період активного росту. Використовуйте комплексне мінеральне добриво і органіку. Другу підгодівлю проведіть відразу після цвітіння, для чого використовуйте по одній столовій ложці сульфату калію і суперфосфату на 10 л води. Витрата такого розчину 5 л. на 1 кв. м. Після цвітіння, квітконоси зріжте. На зиму потрібно зрізати всю надземну частину. Рослина досить морозостійка, тому укриття на зиму не потребує. Ароматні листки часто використовують як приправу для страв з м'яса і для різних салатів.

Продовжити читання →

Відгуки 17 (Монарда Cambridge Scarlet)

Додати відгук
Злата,

Считается, что если сыпать на горячие угли (или камни) сухие листья монарды, смешанные с сосновой хвоей, воздух наполняется ароматом очищающим душу и тело.

відповісти на відгук
Элли,

Очень интересное растение, набирает все больше популярности. Не так давно я узнала об этом растении и как обычно из американских сайтов. А Флориум как всерда удивил, никак не ожидала увидеть монарду здесь.

відповісти на відгук
Светлана,

Что за удивительные эльфы. Да ещё имеют целебную силу. Что может быть лучше - красота и полезность. Два в одном.

відповісти на відгук
Еленка,

Я с удовольствием добавляю листики монарды в летние салаты. Обязательно засушиваю на зиму. Монарду с успехом применяют в гомеопатии, она улучшает пищеварение, перечислять ее целебные свойства и восхищаться ими могу долго. Одно еще скажу, что сок из свежих листьев монарды способствует заживлению ран. Очень рекомендую приобрести!

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 306004
    1 шт. в упаковці
    Розмір: кореневище

    Зробіть Ваш вибір
    1 уп. 82 95 грн. -10% 74 66 грн. ЗНИЖКА 8 грн
    2 уп. 82 95 грн. -15% 70 92 грн. ЗНИЖКА 12 грн
    4 уп. 82 95 грн. -20% 67 20 грн. ЗНИЖКА 16 грн
    6 уп. 82 95 грн. -25% 63 46 грн. ЗНИЖКА 19 грн