Морозник Niger (саджанці)

Морозник Niger (саджанці)

Артикул: 333012
35
1 шт. в упаковці
Розмір: P9
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 99 95 грн.
Термін відправки: 2-3 дні

Переваги даного сорту

  • Квітки діаметром до 5 см
  • Витончені розсічені листя
  • Не боїться найбільш сильних морозів
Морозник Niger (саджанці)
99 95 грн.

Опис (Морозник Niger)

Морозник Niger - самий морозостійкий вид. Вічнозелений багаторічник. Листки зимуючі, дуже щільні, шкірясті, вони добре виглядають при цвітінні, а потім відмирають, замінюючись новими.

Зовнішній вигляд

Висота рослини 25-30 см. Висота квітконосів 30-60 см. Забарвлення квіток біле або біло-зелене, квіти до 7 см у діаметрі. Якщо морозник випустив квітконіс, а тут повернулися заморозки, це йому не страшно. Він просто опускає свій квітконіс на землю, і в такому стані чекає потепління. Як тільки промінчик сонця доторкнеться до нього, квітконоси тут же піднімаються вгору і квітки розпускаються. Цвітіння, в теплі зими відзначається в грудні-січні, в морозні сніжні зими, відразу після відлиги, частіше в лютому-квітні. Віддає перевагу півтіні під кронами дерев. Рослина морозостійка, витримує до -35°С. 

Морозники ідеальні рослини для тінистих садів. Вони воліють рости в затінених місцях, але можуть рости і на сонці. Тільки від прямого сонця розвиток у них гальмується. Не виносять морозники кислих грунтів. Добре розвиваються тільки на вапняних або нейтральних, багатих гумусом, дренованих грунтах. Морозники не виносять застою води і близького стояння грунтових вод. Але в посушливі і спекотні дні потребують регулярного поливу. Так як рослина зимує з зеленим листям, зрізати їх на зиму не можна. Видаліть тільки пожовклі, сухі та пошкоджені листки. Морозники свою назву отримали завдяки високій морозостійкості. І здатністю цвісти в зимово-весняний період. Морозник не любить, коли порушують його спокій. Дуже небажані пересадки. Тому краще заздалегідь визначитися з місцем посадки. Ну а якщо все ж виникла така потреба, морозники викопують з грудкою землі і пересаджують. На одному місці морозники ростуть до 10 років, дуже розростаються.

 Замовити садові рослини оптом Ви можете на нашому сайті.

Морозник Niger - купити саджанці багаторічників поштою

Пропонуємо вам купити багаторічники від перевірених постачальників недорого. Якщо ви хочете отримати ефект моментального квітника, то беріть більше саджанців, ніж вказано в схемі. І розміщуйте їх в щільних посадках. Доставляємо багаторічники післяплатою поштою (Нова Пошта, Укрпошта). Ми завжди будемо робити все можливе, щоб відправити рослини в установлені терміни. Працюємо без передоплати.

Продовжити читання →

Характеристики (Морозник Niger)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу P9
Колір квітки/плоду Білий, бежевий, кремовий
Глибина посадки 5 см
Відстань 25 см
Висота рослини 40-50 см
Колір листків Зелені
Тип продукту Контейнер P9
Вологість землі Волога
Умови поливу Рідкий
Розмір квітки/плоду 5-10 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 5-6
Запах Так
Період цвітіння старт квітень
Період цвітіння кінець квітень

Посадка (Морозник Niger)

Посадка. Морозники полюбляють нейтральні, добре удобрені і дреновані грунти, без надлишку вологи. Місце для посадки вибирають затінене, найкраще під пологом листопадних чагарників і дерев. Кореневища висаджують в кінці квітня. Глибина посадки - 30 см. При цьому шар землі над посадженим не повинен перевищувати 2 см. Відстань між рослинами - 35-40 см.

Догляд. Невибагливий у догляді. Морознік - посухостійка і морозостійка рослина. Не любить пересадок. На одному місці може рости до 10 років. Після цвітіння грунт рекомендується мульчувати компостом або торфом. Добре піддається вигонці  в зимовий час.

Продовжити читання →

Відгуки 32 (Морозник Niger)

Додати відгук
Анжелика,

Даже фото выставленное Флориумом приятно удивляет. Вы посмотрите, это малыш цветет прямо в снегу. Это так трогательно и так прекрасно. Диковинка..

відповісти на відгук
друг,

Этот сорт начинает цвести еще зимой, если она теплая. Иногда уходит под снег вместе с цветами, а весной к старым добавляет новые. Наверное в теплых регионах способен цвести всю зиму.

відповісти на відгук
Владимир,

это просто напросто никак не передать словами! Цветение припадает на такие строки, когда ни от каких цветов не ожидаешь цветения!)))) Рекомендую всем его посадить!)))

відповісти на відгук
Владимир,

О-о-о ,а этот красавец тоже появился у меня одним из самых первых морозников) За все эти годы хорошенько разросся...) Как же прекрасно он выглядит цветущим,

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 333012
    1 шт. в упаковці
    Розмір: P9

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 99 95 грн.