Троянда Crown Princess Margareta (саджанці)

Троянда Crown Princess Margareta (саджанці)

Артикул: 513019
20
1 шт. в упаковці
Розмір: A++
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 499 95 грн.
Термін відправки: 3-4 дні (можливі затримки через роботу поштових служб)

Переваги даного сорту

  • Крупні, махрові бутони
  • Унікальний абрикосовий колір
  • Вишукане повторне цвітіння
Троянда Crown Princess Margareta (саджанці)
499 95 грн.

Опис (Троянда Crown Princess Margareta)

Дорослий кущ сягає 150 сантиметрів у висоту і 100 сантиметрів завширшки зі спадаючими пагонами. Ідеальна для посадки на задньому плані рабатки, на опорі може використовуватися як невелика витка троянда, в цьому випадку її висота сягає більше 180 сантиметрів. Листя має світло-зелене забарвлення.

Квіти цієї троянди досить великі, мають красиву розеткову форму, махрові, прекрасного абрикосово-оранжевого кольору. Квіти виростають в кистях від 3 до 5 штук на одному стеблі, діаметром від 10 до 12 сантиметрів. Цей сорт троянд дуже стійкий до захворювань. Ця троянда здатна цвісти протягом усього сезону (з кінця травня по листопад). Відмінно росте на сонці, але і витримує напівтінь. Троянди володіє неймовірно сильним фруктовим ароматом. Якщо Ви посадили один кущ троянди Princess Margareta, Вам неодмінно захочеться посадити ще.

Сертифікат відповідності

Купити троянди та кущі Троянда Crown Princess Margareta (плетиста)та оформити доставку поштою по всій території України:

Троянда Crown Princess Margareta - купити цибулини поштою

Замовте цибулини в зручний для вас час. Вони будуть доставлені в підходящий час для посадки. Ми веземо цибулини квітів з Голландії. Пакуємо в дихаючі упаковки. Ви отримаєте посадковий матеріал високої якості недорого. Працюємо без передоплати. Доставляємо післяплатою поштою (Нова Пошта, Укрпошта).

Продовжити читання →

Характеристики (Троянда Crown Princess Margareta)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу A++
Колір квітки/плоду Помаранчевий
Глибина посадки 10 см
Відстань 40 см
Висота рослини 150 см
Потреба в сонці Сонце, Напівтінь
Колір листків Зелені
Тип продукту Саджанець (ВКС)
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Помірний
Розмір квітки/плоду 10-15 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 5-6
Запах Так
Підходить на зріз Так
Період цвітіння старт травень
Період цвітіння кінець вересень

Посадка (Троянда Crown Princess Margareta)

Посадка. Для посадки виберіть місце, яке хоча б кілька годин на день освітлювалося сонцем, а також щоб поблизу не росли дерева, так як трояндам весь час доведеться «змагатися» з корінням дерев. Грунт повинен бути багатим на гумус, якщо грунти бідні, то щедро удобрювати перепрів компостом, до висадки троянд. Висаджувати троянди потрібно настільки швидко, наскільки це можливо, не дозволяючи корінню висохнути. Викопайте яму розміром 50 * 50 * 50см. Додатково скопайте дно ями, додайте компост, добре полийте. Перед посадкою замочіть троянду на 12-20 годин у воді. Засипте коріння землею. Глибину посадки визначте по зоні щеплення. Ця частина саджанця дуже цінна, оскільки вона містить всю генетичну інформацію про сорт. Зону щеплення потрібно захищати. Для сортів Остіна ми рекомендуємо заглиблювати її на 7-10 см, щоб не обморозити. Полийте, замульчуйте.

Догляд. Поливати в спекотну погоду, якщо хочете більше цвітіння - підгодовувати. Найкращим добривом вважається кінський гній. Навесні ви відкриваєте троянду, обрізаєте і можете підгодувати. На зиму потребує укриття, перед яким з куща видаляють всі квіти, листя і недозрівші верхівки пагонів, а кущ підгортають землею і прикривають зверху листям, ялиновими гілками або мульчою.

Продовжити читання →

Відгуки 18 (Троянда Crown Princess Margareta)

Додати відгук
Оксана,

Цього року вперше замовила на Флоріумі. Замовлення зробила ще на початку лютого, потім декілька разів додавала продукцію і змінювала замовлення. повідомлення про відправлення прийшло 06.04.2020, а саму посилку отримала 07.04.2020. Саджанець вказаної троянди упакований на відмінно, коренева система гарно розвинена з білими "поглинаючими" корінцями, на саджанці було 5 пагонів з ледь пророслими бруньками. Посадила 09.04.2020 і тепер чекаю цвітіння. Я задоволена.

відповісти на відгук
Andrey,

Заказал эту розу прошлой весной - перезимовала отлично, куст нарастила больше метра четыре пагона. Очень доволен!

відповісти на відгук
Валентина,

Crown Princess Margareta стала первой розой, которая появилась в моем саду. Прислали крепенький кустик в фирменной упаковке. Для начала уже было приятно, хотя тогда я честно говоря, еще не знала, какие бывают упаковки. Сейчас ей два года. Полностью соответствует описанию. На плетистую пока не похожа, заявленные 150х100, но куст распадается и требует обязательной подвязки. Ведет себя как истинная принцесса. Сначала я посадила ее в таком месте, где ей было, видимо, холодновато. Целый сезон она ловила своими колючими плетями всех, кто проходил мимо, а мне обязательно сильно царапала руки, когда я за нею ухаживала. Мы очень удивлялись такому поведению. Пересадила ее в более уютное местечко, и все наладилось. Она быстренько нарастила много новых побегов и выпустила прекрасные бутоны. Вот такая почти мистическая история.

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 513019
    1 шт. в упаковці
    Розмір: A++

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 499 95 грн.