Виноград Кишмиш Променистий (щеплений) (саджанці)

Виноград Кишмиш Променистий (щеплений) (саджанці)

Артикул: 402001
9
1 шт. в упаковці
Розмір: 30-40 см
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 149 95 грн.
Термін відправки: 5-7 днів
Головні переваги даного сорту
  • Грона масою до 1 кг
  • Золотисто-рожеві ягоди без кісточок
  • Невибагливий у догляді
Виноград Кишмиш Променистий (щеплений) (саджанці)
149 95 грн.

Опис (Виноград Кишмиш Променистий (щеплений))

Виноград Кишмиш Променистий - купити щеплені саджанці винограду.

Високоврожайний,безнасінний,високоякісний універсальний сорт винограду. Дуже смачний і великоплідний мускат. Ранньо-середній термін дозрівання.

Зовнішній вигляд

Кущі середньо або сильно - рослі. Листя у цього сорту світло-зелені серцеподібної форми, середньо розрізані, середнього розміру на довгому черешку. Грони винограду середні і великі, гіллясті, конічної форми з розширенням на кінцях у довжину до 40 см, середньою масою 500-600 гр. Але при гарному догляді грони можуть бути більше 1000 гр.

Ягоди у даного сорту середні і великі, забарвленням від золотисто-рожевого до рожево-червоного кольору. Форма ягід подовжена, середньої маси 2,5 - 4,0 г.

Смакові якості

М'якоть у винограду щільна. Смак з легким мускатним тоном, гармонійний і ароматний. Ягоди в свіжому вигляді можуть зберігатися тривалий час.

Вегетаційний період винограду від самого початку розпускання бруньок і до знімної зрілості самих ягід 125-130 днів. Даний сорт відрізняється дуже хорошою зимостійкістю. Квітки у цієї рослини двостатеві.

Якщо Вам потрібно купити саджанці винограду, то Флоріум садовий центр допоможе вам зробити це легко і зручно.

Виноград Кишмиш Променистий (щеплений) - купити саджанці поштою

Замовляйте саджанці плодових зараз - сплачуйте при отриманні! Ми підходимо до кожної посилки індивідуально, гарантуючи, що вони будуть захищені і доставлені якісно. Працюємо без передоплати і доставляємо саджанці післяплатою поштою. Ви отримаєте посадковий матеріал в вказане вами відділення Нової Пошти або Укрпошти.

Продовжити читання →

Характеристики (Виноград Кишмиш Променистий (щеплений))

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу 30-40 см
Колір квітки/плоду Білий, бежевий, кремовий
Глибина посадки 15 см
Відстань 100 cм
Висота рослини 150-200 см
Колір листків Зелені
Тип продукту Саджанець (ВКС)
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Рідкий
Розмір квітки/плоду 0-5 см
Країна походження Україна
Зона морозостійкості Зона 5-6
Запах Так
Період цвітіння старт червень
Період цвітіння кінець червень

Посадка (Виноград Кишмиш Променистий (щеплений))

Посадка. Виноград належить до світлолюбних рослин. Тільки при хорошому освітленні він швидко росте і щорічно плодоносить. Виноград росте на родючих, пухких, волого-і повітропроникних грунтах. Кращі грунти - чорноземи. Ділянка, де буде рости виноград, готують заздалегідь: його скопують і додають гній з компостом. Саджанці висаджують у ряди або поодиноко. Посадкові ями готують розміром 80×50 см і глибиною 70 см. На дно ями насипають деревну золу (2 склянки), 10-сантиметровий шар дренажу (гравій, щебінь, керамзит). Далі насипають грунтосуміш (садова земля і мінеральні добрива). Коріння заглиблюють на 45 см, не більше. Всі бруньки саджанця повинні бути в грунті, і тільки одна - над поверхнею землі. Після посадки виноград рясно поливають (2 відра води). Виноградний кущ формується штамбом або без штамба. Але зазвичай кущ - це штамб з 4-8 плодовими рукавами,що відходять від нього.

Догляд. Молоді рослини першого року потрібно підв'язати до опори і регулярно поливати до середини серпня. Бурхливо зростаючі пагони видаляють з метою створення плодових рукавів (залишаючи 1-2 пасинка на кожні 20-25 см пагона). У дворічних рослин прищеплюють точки зростання: не нижче 6 листа після кисті на незагрубівших пагонах. Обрізку дорослих кущів краще проводити восени, ніж навесні. Обрізають плодові рукава, лозу, яка добре визріла і пагін заміщення. На плодових рукавах винограду залишають по одній лозі (товщиною 7-9 мм ) і один пагін заміщення. При обрізанні лози залишають 6-10 бруньок, а на пагоні заміщення - 2-3 бруньки. У першу чергу вирізають рукава уражені хворобою або пошкоджені. Дорослі кущі поливають при необхідності. Підживлюють восени. Перед укриттям кущів на зиму, їх обробляють від хвороб (наприклад, 3 % залізним купоросом, 300 г на 10 л води) і підживлюють. Вкривають кущ на зиму ялиновим гіллям (після підмерзання землі).

Продовжити читання →

Відгуки 9 (Виноград Кишмиш Променистий (щеплений))

Додати відгук
Светлана,

В пользу этого сорта винограда хотелось бы сказать следующее: у взрослого куста очень большие и красивые гроздья ( до 30 и более см), бессемянный, можно высушить в обычной сушилке, и получить прекрасный изюм, хорошо переносит транспортировку на большие расстояния и,ко всему, имеет прекрасные вкусовые качества (хотя последнее на любителя).

відповісти на відгук
Светлана,

Не согласна с Анной в том, что новичкам в виноградарстве выращивать этот сорт не стоит. Помните: волков бояться - в лес не ходить. В виноградарстве, как и при выращивании любой другой садоводческой культуры, прежде чем садить нужно как можно больше узнать о том культурном растении, которое собираешься выращивать. Благо мы живем в таком мире, что информацию очень трудно утаить, а не получить. Зная особенности агротехники этого кыш мыша в теории, нужно на практике их придерживаться. Чем раньше приступишь к посадке, тем быстрее получишь результат. Не хочу сказать, что кыш мыш легок в агротехнике, но убеждена в том,что вырастить его можно, и очень многие практически по все Украине выращивают его. Сорт стоит затрат финансовых и физически. Рекомендую

відповісти на відгук
Алина,

Киш-мыш мой любимый сорт винограда. Это как конфеты, нет косточек и шкурочка очень тоненькая, съедобная. Обязательно попробую его вырастить.

відповісти на відгук
Анна,

Очень сладкий безкосточковый сорт, но как и все кыш-мыши очень теплолюбивий. Не рекомендую новичкам. требует хорошего укрытия на зиму.

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 402001
    1 шт. в упаковці
    Розмір: 30-40 см

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 149 95 грн.