Добриво для полуниці

Добриво для полуниці - це комплекс мікро- та макроелементів, яких потребує полуниця. Щоб рослина рясно плодоносила її потрібно підгодовувати регулярно. Урожайність підвищується до 30-40%, відзначається більш раннє і дружніше дозрівання плодів, поліпшуються поживні і смакові якості ягід. Молоді рослини підживлюють більш низькою концентрацією добрив. Рослини набувають стійкості до хвороб, гнилей, легше переносять морозні зими.

«КАТАЛОГ ДОБРИВ ДЛЯ ПОЛУНИЦІ»


Показати більше продуктів

Відгуки, Добриво для полуниці

Залишити відгук
Рейтинг: 4.9/5 20 голоса

Не смотря на ливни - мы скоро будем собирать урожай! Спасибо Флориуму за качественные удобрения подпитки!

відповісти на відгук

Пятый прикорм, почва ужасная, погода тоже, а клубники очень хочется)))) Вторую пачку получила уже с луковицами лилии, первую брала отдельно от общего заказа.

відповісти на відгук

Идеальный состав, который работает отлично на клубнику. Спасибо! этом году купила еще.

відповісти на відгук

Пробовала и жидкое и сухое - скажу одно, клубника благодарна любому удобрению.

відповісти на відгук

Купувала Добриво універсальне для саду та городу. Використовувала це добриво влітку. Ефективне. Розчиняється добре. Поливала під корінь під багато культур. Замовлю ще.

відповісти на відгук

Понравились комплексные удобрения - быстро зацвела клубника и хорошо адаптируется даже в таких погодных условиях, как это лето.

відповісти на відгук

Пока идет в росте хорошо, начала вызревать. Удобрение помогает. Консультанту Флориум юа спасибо! Честно подсказали, что лучше взять и реально ж помогает!

відповісти на відгук

Удобрения хорошие. Покупала вместе со всем заказом еще весной. Клубнику пересаживала - пошла хорошо. думаю, удобрение сыграли не последнюю роль, так как у меня вообще почва не особо подходит для клубники, а удобрения помогают нормализовать кислотность для клубники.

відповісти на відгук

Мне нравится, что в таких удобрениях все понятно в дозировке. Силитру больше не лью - покупаю специальное. спасибо!

відповісти на відгук

Брала несколько видов. Сейчас зашла докупить- а их нет в наличии, надеюсь стимул окажется так же хорошо. Клубника благодарила весь июнь своими плодами) и перезимовала хорошо

відповісти на відгук

Добриво для полуниці: поштова доставка Україною

Полуниця - всіма улюблена ягода. Росте вона практично повсюдно, даруючи чарівні миті насолоди в літній період. Але в той же час, вона, як ніхто інший, потребує догляду і турботи. Про її примхливості вам розповість будь-який садівник. Саме тому для отримання хорошого врожаю вам знадобиться потрібне добриво для полуниці. Тут варто зазначити, що воно повинно бути абсолютно різним і відповідати тому чи іншому періоду зростання даної культури.

Періоди внесення підгодівлі

Полуницю прийнято підживлювати необхідними мікроелементами кілька разів за сезон. Перший етап починається навесні. У цей період рослина потребує азоті. Він сприяє оптимальному росту нових пагонів і розвитку листяної системи.

Купити добриво для полуниці такого типу ви можете на сторінках нашого інтернет магазину. У нас ви знайдете потрібний варіант для вашого рослини, завдяки широкому асортименту товарів.

Другий етап настає в літній період. У цей час у культури починається формування нових коренів. Крім того, закладається основа для наступного року. Тут важливо підібрати продукцію, що містить калій. Період внесення - червень-середина липня.

І останній етап - осіння підгодівля. Даний процес особливо важливий для молодих саджанців, які ще не переживали зимові морози. Підживлення повинна також містити калій і мідь.

Як замовити продукцію

Звернувшись до нашого веб порталу, ви можете оформити заявку на придбання продукції у відповідному каталозі. Ми здійснюємо продаж, як оптом, так і в роздріб. Це дозволить вам заощадити час і за одну покупку отримати достатню кількість товару. Доставка проводиться поштою по всій Україні. Також ви можете купити садовий інвентар та добриво для полуниці в Києві. Крім того, на сторінках нашого сайту ви можете почитати відгуки про посадку і догляд за рослиною і ознайомитися з фото.