Приближай победу - поддерживай ВСУ

ЛЮБИМЫЕ САДОВНИКИ, Важное сообщение!

Дружественные к нашей компании подразделения ВСУ обращаются за Вашей помощью.
В связи с уменьшением западной помощи и чрезмерной активизацией нашего врага, на фронте возникла критическая ситуация с обеспечением наших солдат. Мы все, как сознательные Украинцы, обязаны помочь нашим воинам, которые сейчас в очень трудном положении.


Именно поэтому, мы создаем особые акции, средства с которых будут перечислены на нужды наших военных.

1. Делайте заказ на любую сумму, а в корзине автоматически добавляется благотворительный продукт стоимостью 20 грн.

Получите 5 луковиц Оксаліса Iron Cross в подарок, а мы передаем 20 грн с каждого заказа нашим воинам.

Впоследствии, когда достаточная сумма будет собрана - мы опубликуем отчеты о помощи на нашей странице Facebook

Спасибо, работаем вместе для сохранения жизней наших военных!

Не найдено ни одного продукта, соответствующего фильтрам

Отзывы, Приближай победу - поддерживай ВСУ

Оставить отзыв
Рейтинг: 4.9/5 170 голоса

Дуже вдячна за безкоштовне насіння! Багато пачок і все таке, що дійсно потрібно! Я мега задоволена й вдячна! Бажаю Вам успіху і процвітання!

ответить на отзыв

Дуже задоволена магазином і товаром , дуже ввічливі менеджери. Купляю товари не один рік. В цьому році виписала колоновидні вишні. Одна прийшла в хорошому стані і корнева система і сам саджанець , а інша майже засохла. Висадила ,поливаю росту ніякого . навіть листочки не розпустилися , хоча пройшов місяць від висадки. Хотілося щоб звернули увагу на якість цього товару.

ответить на отзыв

Замовив лілії на розпродажі дружині на День Матері,а одержали в кінці травня.Це не вина магазину,всі цибулини живі,але проросли так,що обвили пакетики в яких знаходились.Це спричинило труднощі з посадкою,але сподіваюсь,що цвітіння компенсує всі неприємні моменти.Магазину процвітання,вдячних клієнтів,нехай квітне наша Україна.

ответить на отзыв

Доброго вечора! Сьогодні отримала своє замовлення. Задоволена. Замовляла акційний товар, кожна цибулина жива, велика, усе дуже добре запаковано. А, дуже щиро дякую за подарунок, вразили в саме серце!!! Отримала в подарунок мікс лілій. Рекомендую florium.ua. І ще буду замовляти. Коли розквітнуть, обов'язково скину фото. ЩИРО ДЯКУЮ!!!!!!!!

ответить на отзыв

Очень довольна "Флориумом". Качественный товар, надёжная упаковка. Не первый раз заказываю. Всем рекомендую и буду ещё заказывать растения.

ответить на отзыв

Гіацинти Big Elefant . Замовляла восени 2021 р.Всхожість 100%
Дійсно дуже великі. Суцвіття та стебло. Колір стерильно рожевий. На початку цвітіння ніжний , потім більш темний. Сорт ранній. Запашний.

ответить на отзыв

Замовляла кали, гладіолуси та анемони. Все насіння прийшло в ідеальному стані, гладіолуси були з росточками. Дуже сподобалося, сподіваюсь, на подальшу співпрацю)))

ответить на отзыв

Отримала, посилку з ліліями. Дуже задоволена цибулинами, всі живі, кільці ідеальні для посадки, запаковано дуже добре, чекаю на цвітіння. Фото згодом поділюся

ответить на отзыв