Селера коренева Чорномор (насіння)
Селера коренева Чорномор (насіння)
Опис (Селера коренева Чорномор)
Селера - справжнє джерело корисних речовин. Цей овоч має величезним запасом вітамінів і мікроелементів, які є корисними для організму людини. Вона досить популярна серед любителів легкої та корисної їжі.
Зовнішній вигляд
Селера належить до того виду овочів, які мають розвинену надземну масу у вигляді листя, і при цьому має досить масивний коренеплід. На вигляд він досить непривабливий, має неапетитний вигляд, але, тільки спробувавши, можна оцінити його по гідності.
Листя селери яскраво-зелені, великі і блискучі. Сірувато-білий коренеплід має округлу або злегка плоску форму. М'якоть усередині біла і ароматна.
-
Вага коренеплоду - 350 г.
-
У діаметрі плід досягає більше 10 см і має округлу форму.
-
Кущ селери має висоту 30-60 см.
-
Період дозрівання овоча - близько 130 днів.
Пропонуємо вам купити недорого насіння від виробника.
Селера кореневий Чорномор - купити насіння поштою
Пропонуємо вам купити недорого насіння овочів. Доставка буде здійснюватися протягом 1-7 днів після оформлення замовлення. Ми працюємо без передплати, і ви платите за покупки тільки післяплатою після отримання замовлення поштою (Нова Пошта, Укрпошта). У день відвантаження вам прийде SMS безпосередньо від кур'єрської компанії з номером відправлення.
Характеристики (Селера коренева Чорномор)
З насінням купують
Посадка (Селера коренева Чорномор)
Селеру вирощують шляхом розсади, рекомендований період - друга декада лютого, однак перед посівом насіння необхідно замочити у воді на добу. Ґрунт для посіву готують з біогумусу і піску. Насіння необхідно злегка накрити ґрунтом. Далі посів накривають плівкою, імітуючи теплицю, і, постійно обприскуючи водою, чекають появи проростей (близько 14 днів). У травні розсада буде готова до висадки у відкритий ґрунт. Коренева селера потребує пухкого родючого ґрунту. Полив необхідно проводити для підтримки постійної зволоженості ґрунту. Плоди збирають пізньої осені.
Смакові якості. Мякота селери має високі смакові якості. Для неї характерний терпкий і пряний аромат, а в смаку переважають солодко-гіркі нотки. В кулінарії овоч має дієтичні властивості. Корисними є абсолютно всі частини селери. Корінь можна приготувати різними способами: запекти, відварити, а також вживати в сушеному вигляді. У вигляді приправи можна використовувати насіння селери. Листя, як правило, додають в салати у свіжому вигляді, а також їх гасять і смажать. У свіжонатертому вигляді воно ідеально поєднується з яблуками та сирами, морквою й ароматною зеленню. У відварному вигляді селеру часто порівнюють з картоплею.
Посів. Селеру вирощують виключно розсадним способом. Для отримання ранньої продукції насіння селери висівають на початку лютого в теплий парник або в миски, а для пізньої - у другій половині березня. Посів виробляють врозкид. Норма висіву 1-2 г насіння на 1 м² на глибину 0,5 см. Селері подобається помірно прохолодний клімат. Вона найкраще розвивається при температурі 18-20 ° C. Для проростання насіння температура повинна бути висока (близько 25 ° С). Молоді паростки селери витримують зниження температури до 4-5 ° С морозу, а дорослі рослини до 7-9 ° С морозу. Селера - вологолюбна культура. Якщо стоїть стійка посуха - обов'язково поливайте, оскільки без води ріст припиняється, а коренеплоди дрібнішають. Селера дуже вимоглива до ґрунту. Добре розвивається на багатих органічними речовинами ґрунтах. При нормальних умовах насіння селери проростають за 20 днів. Щоб прискорити проростання насіння можна замочити у воді протягом однієї-двох діб, після чого їх пророщують при температурі 20 ° С до появи верхівки зростання. Після цього насіння злегка підсушують і висівають у вологий ґрунт.
Догляд. Основне завдання - підтримування нормальної вологості ґрунту. Як тільки утворюються 6-7 листочків, розсада готова до висадки. Для отримання раннього врожаю розсаду можна пікірувати. Для пізнього - досить провести проріджування рослин на відстань 2-3 см. Висаджують селеру в кінці травня - початку червня. Рослину виймають із землі, частину листя та 1/3 кореня обрізають, щоб полегшити приживання. На грядки висаджують на ту ж глибину, на якій вона зростала до висадки. Догляд після посадки - проведення 3-4 розпушувань, підгодівля аміачною селітрою і регулярний полив.
Відгуки 0 (Селера коренева Чорномор)
Додати відгукБудьте спокійні за своє замовлення
Чесна гарантія повернення коштів
Ретельна перевірка кожної рослини
Безпечна та швидка доставка
Грошові бонуси з кожної покупки
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини
Доставка та оплата
Доставка
- Нова Поштa
- УкрПошта
- Доставка в руки
Оплата
- Готівкою при отриманні
- Онлайн-оплата банківською карткою
- Часткова передоплата
ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ
- ОФІЦІЙНО: Старт Розпродажу до -40%
- За кожну покупку отримуйте бонуси
- Безкоштовна доставка від 1999 грн
Додати відгук