Купити цибулини амариліса в Єнакієво

-30%
Амариліc Мікс фото
код: 201065
3 шт в упаковці
143
979 97 грн. 1,399 95 грн.
Закінчується
-30%
Амариліc Northpole фото
код: 201315
1 шт в упаковці
244 97 грн. 349 95 грн.
Закінчується
-30%
Амариліc Sphinx фото
код: 201317
1 шт в упаковці
265 97 грн. 379 95 грн.
Закінчується
-30%
Амариліc Exception фото
код: 201318
1 шт в упаковці
314 97 грн. 449 95 грн.
Закінчується
Показати більше продуктів

Відгуки, Купити цибулини амариліса в Єнакієво

Залишити відгук
Рейтинг: 4.9/5 947 голоса

Дуже хотіла мати амариліси в своїй колекції кімнатних квітів. Восени замовила 8 цибулин. Увесь посадковий матеріал надійшов якісний і відповідав замовленому. Кожна цибулина дала по 2 квітконоса, а перші квітки розпустилися в середині грудня. І ось сьогодні розквітла остання. Я дуже задоволена результатом співпраці з "Флоріум". Сподіваюся, що мої амариліси не загинуть протягом весни-літа і знаву подарують мені радість наступної зими. Дякую, "Флоріум", за надану можливість!

відповісти на відгук

Замовляла тут квіти амараліса 6 штук різні і вже кожна квітка викинула по стрілкі а деякі і по дві а дві квітки вже розцвіли дякую Флоріум за таку прикрасну колекцію.

відповісти на відгук

Зацвіли амариліси махрового міксу-це просто якесь Диво Викинули по два квітконоси. Вже буде скоро місяць як цвітуть. Вдячна команді фірми Молодці!!!!

відповісти на відгук

Замовила в магазині три цибулини амарілліса Picotee, Benfica, Exotic Peacock. Отримала посилку у заявлений термін, цибулі прийшли середні за розміром і, на жаль, заражені червоною гнилизною (більше за всих не пощастило Picotee) Досвіду вирощування цих квітів не було, тому хвилювалася і багато читала, щоб зробити якнайкраще! і ось, нарешті, перший результат! Зацвів Exotic Peacock!!! Моєму щастю немає меж! Рідні і близькі теж закохані у прекрасного голландця! На одній стрілці чотири бутони, які по черзі розкриваються квітами надзвичайної краси! Просто дивовижна картина: за вікном зима, сніг, а на підвіконні яскрава літня зірка! Чекаємо на Benfica, яка "обіцяє" дві стріли, ну і хвилюємося за Picotee, який перший випустив стрілочку, що майже завмерла і тільки нещодавно дуууууже несміливо і повільно почала ріст. Подивимося.... Але хочу вам сказати, якщо ви думаєте і вагаєтеся з приводу доцільності придбання цибуль амарілліса, не зволікайте, купуйте, вирощуйте і радійте красі!

відповісти на відгук

Дуже вдячна вашому колективу за швидкість та ввічливість в обслуговуванні. Останнє замовлення робила по знижці і ось отримала таку красу. 

відповісти на відгук

Я вже другий рік замовляю у Вас квіти. Амариліс на вигонку відважилася замовити вперше, бо ще ніколи цього не робила. Але я не розчарувалася. Кожна цибулька випустила по 2 квітконоси, які поступово розцвітають розкішними квітами. Це неймовірна краса, яка тішить усіх вдома, незважаючи на холод за вікном. Раджу й вам спробувати. Нажаль фото не змогла завантажити, бо завеликий об'єм.

відповісти на відгук

Дякую флориум за таку красу ще будуть цвісти інші мої квіти в мене їх 8шт різні пока зацвіли дві.

відповісти на відгук

Покупала здесь амарилисы,уже 3 года они у меня и цветут каждый год в январе месяце.На лето я высаживаю на огород,поздней осенью срезаю листья ,клубни у небольшие вазоны и ставлю на кухне под мягкий уголок,редко чуть поливаю в декабре переставляю на поддоконник на свет и подкормлю,поливаю нормально,иногда уже стрелки по 5 см бывают и на окне уже зацветают, бывает и по 2 стрелки в одном вазоне.Было что летом на огороде один зацвел.Я их люблю.

відповісти на відгук

Цибулини амариліса  за доступною ціною в інтернет-магазині “Флоріум” з доставкою по Єнакієво.