Купити бульби жоржин в Білій Церкві

Жоржина Apache фото
код: 208271
1 шт в упаковці
1
139 95 грн.
Закінчується
Показати більше продуктів

Відео-інструкція посадки

Найкращі акції сезону

Відгуки, Купити бульби жоржин в Білій Церкві

Залишити відгук
Рейтинг: 4.9/5 109 голоса

Флоріум надав мені надхнення, і останні три роки я почала створювати свою колекцію жоржин,купуючи рослини саме у цього постачальника.Треба відмітити якість посадкового матеріалу та толерантність у вирішенні спірних питань. Надаю фото моїх улюблених жоржин,які розквітли в моєму саду у 2019 році:Seattle,Edinburgh,Orange Fubuki ,Gallery Art Deco,Jewel Yellow , Black Touch ,Lisonette,Myrtle's Folly ,Colorado Classic,Eveline,Rebecca's World,Thomas A.Edison,Canby Centennial

відповісти на відгук

Цієї весни познайомилася завдяки інтернету з Флоріумом :) Неочікувана якість в усьому !!! Рослини в гарному стані і настрої! Упаковка - з любов'ю! А сайт і робота колективу - професійно злагоджені! Гордість викликає таке відношення до справи. І радість за майбутнє нашої землі. Нехай квітує :)
З повагою!

відповісти на відгук

Cпасибо за быструю отправку георгин в г.Кропивницкий.Посадочного материала много и хорошего качества.Отдельная благодарность Наталии за внимательное отношение и прием заявки по телефону.Буду выращивать георгины и надеюсь на длительное сотрудничество в других видах растений.

відповісти на відгук

Замовляла жоржини в 2019 5 сортів всі відповідали заявленим. В 2020 вже замовила 20 сортів. Якість 90%. Дуже дякую флоріум.

відповісти на відгук

Дякую колективу Флоріума - отримала 15 кг щастя! Як завжди, якісний матеріал, швидко та добре запакований. Успіхів! Чекаю нових надходжень:)

відповісти на відгук

Бульби жоржин  за доступною ціною в інтернет-магазині “Флоріум” з доставкою по Білій Церкві.