Часник Casablanca (цибулини)

  • Часник Casablanca смотреть
  • Часник Casablanca описание
  • Часник Casablanca в киеве

Часник Casablanca (цибулини)

Ціна за упаковку:
К-ть в упаковці:250 гр
74,95 грн.
Артикул 602105
На складі:Нема в наявності
Розмір посадкового матеріалу: 8/21
Відгуки (0)
Главные характеристики
250 гр
Нідерланди
8/21
Багатокольоровий
0-5 см
Сірі/серебристі/блакитні
5 см
15 cм
50-60 cм
Зона 3-4
Помірно волога
Рідкий
Цибулини та бульби
  • Детальний опис
  • Посадка
  • Відгуки (0)

Часник «Касабланка» (GARLIC «CASABLANCA») являє собою середньостиглий сорт, який має напівгострий смак і відрізняється прекрасною продуктивністю. Період дозрівання цибулин становить 70-80 днів. Цей сорт часнику воліє рости на будь-яких поживних, багатих органікою, дренованих і зволожених грунтах. Росте переважно на відкритій і сонячній місцевості.

Цибулина досить велика, середня вага якої становить 50-90 г, округлої формою, 12 зубців. Цей сорт часнику дуже стійкий до стрілкування і хвороб, широко використовується як для свіжого вживання, так і для консервування. Цей сорт часнику відрізняється відмінною лежкістю, урожай становить 0,9 кг/м2.

Купити насіння та саджанці Часник «Касабланка» (GARLIC «CASABLANCA») оформити доставку поштою по всій території України: Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь , Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.

Посадка. Часник найкраще росте на ділянках з родючим, нейтральної грунтом. Кращі попередники - огірки, кабачки, капуста. Не можна розміщувати його вдруге на одне і те ж місце або висаджувати після цибулі. Часник - світлолюбна рослина. Тому місце для посадки вибирають сонячне або півтінь. Восени грунт обробляють на глибину близько 30 см, удобрюють органічними та мінеральними добрива (наприклад, 200-400 кг перепрілого гною і 4 кг суперфосфату на 100 м2). Озимий часник найкраще вирощувати в грядках висотою 15-20 см. Для посадки вибирають великі зубки, які відокремлюють від цибулини безпосередньо перед посадкою. Їх висаджують донцем вниз в борозенки на відстань 10-15 см один від одного. Глибина посадки - 5-8 см. Відстань між борозенками - близько 20 см. На площу 100 м2 витрачають 10-12 кг цибулин. Урожайність озимого часнику - 60-70 кг зі 100 м2. Оптимальний період для посадки озимого часнику - друга половина жовтня. Яровий часник саджують ранньою весною після відтавання грунту. На площу 100 м2 необхідно 7-9 кг цибулин. Отриманий врожай становить 50-60 кг зі 100 м2.

Догляд. Основний догляд за рослинами зводиться до розпушування, прополюванні та поливу. При утворенні і зростанні листовяної маси часник найбільше вимогливий до вологи. Квіткові стрілки потрібно обов'язково виламувати так, як витрачаються поживні речовини на харчування квіток і насіння. Озимий часник дозріває в червні - на початку липня, а ярої - в середині липня. Часник готовий до прибирання, якщо його листя пожовкло. Часник прибирають в суху погоду. Рослини висмикують руками або підкопуються лопатою і залишають для просушування на 4-5 днів (уникаючи попадання прямих сонячних променів). Якщо часник буде сплітатися у вінки, вичікують підсихання листя. Після просушування обрізають коріння і стебла, залишаючи у цибулин шийку завдовжки 3-4 см. Здорові цибулини укладають в ящики шаром 15-20 см і зберігають у сухому приміщенні.

Залишіть відгук про цей товар першими

Часник «Касабланка» (GARLIC «CASABLANCA») являє собою середньостиглий сорт, який має напівгострий смак і відрізняється прекрасною продуктивністю. Період дозрівання цибулин становить 70-80 днів. Цей сорт часнику воліє рости на будь-яких поживних, багатих органікою, дренованих і зволожених грунтах. Росте переважно на відкритій і сонячній місцевості.

Цибулина досить велика, середня вага якої становить 50-90 г, округлої формою, 12 зубців. Цей сорт часнику дуже стійкий до стрілкування і хвороб, широко використовується як для свіжого вживання, так і для консервування. Цей сорт часнику відрізняється відмінною лежкістю, урожай становить 0,9 кг/м2.

Купити насіння та саджанці Часник «Касабланка» (GARLIC «CASABLANCA») оформити доставку поштою по всій території України: Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь , Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.

Посадка. Часник найкраще росте на ділянках з родючим, нейтральної грунтом. Кращі попередники - огірки, кабачки, капуста. Не можна розміщувати його вдруге на одне і те ж місце або висаджувати після цибулі. Часник - світлолюбна рослина. Тому місце для посадки вибирають сонячне або півтінь. Восени грунт обробляють на глибину близько 30 см, удобрюють органічними та мінеральними добрива (наприклад, 200-400 кг перепрілого гною і 4 кг суперфосфату на 100 м2). Озимий часник найкраще вирощувати в грядках висотою 15-20 см. Для посадки вибирають великі зубки, які відокремлюють від цибулини безпосередньо перед посадкою. Їх висаджують донцем вниз в борозенки на відстань 10-15 см один від одного. Глибина посадки - 5-8 см. Відстань між борозенками - близько 20 см. На площу 100 м2 витрачають 10-12 кг цибулин. Урожайність озимого часнику - 60-70 кг зі 100 м2. Оптимальний період для посадки озимого часнику - друга половина жовтня. Яровий часник саджують ранньою весною після відтавання грунту. На площу 100 м2 необхідно 7-9 кг цибулин. Отриманий врожай становить 50-60 кг зі 100 м2.

Догляд. Основний догляд за рослинами зводиться до розпушування, прополюванні та поливу. При утворенні і зростанні листовяної маси часник найбільше вимогливий до вологи. Квіткові стрілки потрібно обов'язково виламувати так, як витрачаються поживні речовини на харчування квіток і насіння. Озимий часник дозріває в червні - на початку липня, а ярої - в середині липня. Часник готовий до прибирання, якщо його листя пожовкло. Часник прибирають в суху погоду. Рослини висмикують руками або підкопуються лопатою і залишають для просушування на 4-5 днів (уникаючи попадання прямих сонячних променів). Якщо часник буде сплітатися у вінки, вичікують підсихання листя. Після просушування обрізають коріння і стебла, залишаючи у цибулин шийку завдовжки 3-4 см. Здорові цибулини укладають в ящики шаром 15-20 см і зберігають у сухому приміщенні.

Залишіть відгук про цей товар першими