Цибулини лілій в Житомирі

Показати більше продуктів

Відео-інструкція посадки



Найкращі акції сезону


Відгуки, Цибулини лілій в Житомирі

Залишити відгук
Рейтинг: 4.9/5 491 голоса

Люблю лилию за изящную красоту и пьянящий аромат,за то что эта королева без норова и капризов...

відповісти на відгук

Хоча лілії прийшли трохи з запізненням і були висаджені в кінці квітня, але зараз усі з бутонами. Доречі, лілії з Яскравої клумби були посажені набагато раніше і на вигляд були непогані, але половина ще не зійшла, а інші в два рази менші , ніж ваші. Дякую Вам за якісний посадковий матеріал

відповісти на відгук

Лилии - прекрасный способ за один сезон размножить много деток. Я, получив посылку, со всех лилий сняла несколько внешних чешуек, обработала в марганцовке несколько минут и во влажный субстрат. Летом наросла неплохая "школка" из деток. Так что так размножить - реально, тем более, что луковицы лилий размером 14/16 и сняв чешуйку, они все равно будут цвести летом.

відповісти на відгук

Читала много отзывов о красавице Элоди, но всем не хватало её махровости. Просто не могу не поделиться! Вот моя Элоди! Ничем её не удобряла. Спасибо Флориум за посадочный материал. Любите свои цветы!!!

відповісти на відгук

Перший раз замовляв в інтернетмагазині флоріумі і яскравій клумбі. Замовлення в обох магазинах було з безкоштовною доставкою. Яскрава к-ба перша вислала посилку з вибаченнями що неврожай і половини замовлення небуде . На щось подібне я вже чекав і від флоріума . Та на диво флоріум моє замовлення прислав у повному обсязі без плати за пересилку. Яскрава к-ба пересилку не проплатила... Вибір з ким надалі працювати для мене очевидний.

відповісти на відгук

Лілії прості у догляді. Чудово виглядають в усіх квітниках. Безліч видів з різним часом цвітіння. Досить швидко розмножуються. Для лілій потрібна дренована земля з помірною вологістю, щоб цибульки не згнили від застою води чи не засохли в спекотний період. Пару разів за сезон підсипаю попіл і азотне добриво. Всі цибулинки від Флоріум здорові і цвітуть в рік посадки.

відповісти на відгук

Цибулини лілій  за доступною ціною в інтернет-магазині “Флоріум” з доставкою по Житомирі.