Флокс Purple Beauty (саджанці)

Флокс Purple Beauty (саджанці)

Артикул: 332083
2
1 шт. в упаковці
Розмір: P9
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 79 95 грн.
Термін відправки: 2-3 дні

Головні переваги даного сорту

  • Невибагливий у догляді
  • Довго стоїть у зрізці
  • Тривале цвітіння
Флокс Purple Beauty (саджанці)
79 95 грн.

Опис (Флокс Purple Beauty)

Флокс Purple Beauty (Phlox subulata 'Purple Beauty', Moss Phlox, Creeping Phlox). Новинка! Флокс шилоподібний або флокс повзучий Purple Beauty - популярна і проста в вирощуванні садова рослина з великою кількістю квіток. Ще одна назва: флокс весняноквітучий. Цей сорт виробляє яскравий показ зіркоподібних світло-фіолетових квітів з темними центрами, які зберігаються протягом декількох тижнів. Він низькорослої форми зростання, і, як правило, цвіте одним з перших серед багаторічників. Висота рослини становить 5-10 см, а ширина - 15-25 см.

Зовнішній вигляд і аромат

Флокс шилоподібний - прекрасна ґрунтопокривна багаторічна рослина з крихітними квітками. Це вічнозелена рослина-килим, яка прокидається після довгої зими, щоб подарувати вам лавину кольору. М'які, голчасті напіввічнозелені листки міцні. Квітки дрібні, близько 1,5 см в діаметрі. У пік цвітіння повністю покривають всю рослину, утворюючи пляму кольору. Як правило, вони розпускаються з середини весни до початку літа. Квітки ароматні. Вони приваблюють метеликів.

Флокс Purple Beauty (Пьорпл Б'юті) стійкий до посухи. Добре росте на сонячних місцях, в кліматичній зоні від 3 до 9. Повзучі флокси краще ростуть в дуже пористому середовищі, кам'янистих і сухих піщаних схилах з чудовим дренажем, зі злегка кислою реакцією (рН від 5,8 до 6,2). Ґрунт слід утримувати в злегка вологому, але не мокрому стані. Заборонено висаджувати цей сорт в непідготовлену глинистий, кислий і удобрений органікою ґрунт. Завдяки повільному зростанню, як правило, немає необхідності контролювати висоту рослини. Через 3-4 роки після посадки куртинки потрібно розділити. Щоб провести омолодження рослини, розрізають на одну третину довжини пагонів. Кращий період для поділу флокса шиловидного - початок осені. Підходить для вирощування в горщиках (розмір ємності повинен бути не менше 11-13 см). Морозостійкість висока: ця рослина витримує зниження температури до -34 ° C.

Прекрасний багаторічник за короткий період зможе задекорувати вашу клумбу або альпінарій, газон або бордюр. Підходить для вирощування в контейнері. Зберіть свою колекцію флокса шиловидного з серії Early Spring series: 'Early Spring Blue', 'Early Spring Dark Pink', Early Spring Lavender ',' Early Spring Light Pink ',' Early Spring Purple ',' Early Spring White ', а також - Phlox 'Emerald Cushion Blue', Phlox Alexander's Surprise, Phlox Snowflake та ін. Будь ласка, зверніть увагу, що фотографії, показані тут, є тільки прикладами. Форма, колір, розмір і зовнішній вигляд завжди може чимось відрізнятися від «норми». А все тому, що кожна рослина росте і розвивається в різних умовах (кліматичних, грунтових і т.п.). Проте, якість наших рослин залишається незмінною.

Якщо ви вирішили флокс шилоподібний купити, то інтернет-магазин Флоріум допоможе Вам зробити це дуже легко і зручно.

Флокс Purple Beauty - купити саджанці багаторічників поштою

Пропонуємо вам купити багаторічники від перевірених постачальників недорого. Якщо ви хочете отримати ефект моментального квітника, то беріть більше саджанців, ніж вказано в схемі. І розміщуйте їх в щільних посадках. Доставляємо багаторічники післяплатою поштою (Нова Пошта, Укрпошта). Ми завжди будемо робити все можливе, щоб відправити рослини в установлені терміни. Працюємо без передоплати.

Продовжити читання →

Характеристики (Флокс Purple Beauty)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу P9
Колір квітки/плоду Фіолетовий
Глибина посадки 5 см
Відстань 25 см
Висота рослини 5-10 см
Потреба в сонці Сонце
Колір листків Зелені
Тип продукту Контейнер P9
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Помірний
Розмір квітки/плоду 0-5 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 3-4
Період цвітіння старт квітень
Період цвітіння кінець червень

Посадка (Флокс Purple Beauty)

Посадка. Для успішного зростання флоксам необхідне світле і тепле місце. Деякі сорти можуть рости і в напівтіні. Грунт може бути будь-який, але краще, якщо він буде пухкий і поживний. Для весняної посадки, грунт краще готувати восени. Флокси висаджують у ямки близько 20 см в діаметрі і глибиною 15-18 см. Глибина посадки близько 10 см.

Догляд. Флокси невимогливі у догляді. Все що потрібно - полив, розпушування, видалення відцвілих квіток, мульчування. Вони потребують помірної вологості. Не допускати пересушування і застою води. У суху погоду поливають щодня. Флокси - холодостійкі рослини, але деякі сорти вимагають укриття на зиму.

Продовжити читання →

Відгуки 1 (Флокс Purple Beauty)

Додати відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 332083
    1 шт. в упаковці
    Розмір: P9

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 79 95 грн.