Кабачок Зебра

  • Кабачок Зебра купить онлайн

Кабачок Зебра

Ціна за упаковку:
К-ть в упаковці:1 гр
4,55 грн.
Артикул 708020
На складі:Нема в наявності
Розмір посадкового матеріалу:
Відгуки (1)
Главные характеристики
1 гр
Нідерланди
Багатокольоровий
15-20 см
Зелені
5 см
30 см
25 см
Зона 5-6
Помірно волога
Помірний
Насіння
  • Детальний опис
  • Посадка
  • Відгуки (1)

Кабачок Зебра, 1 г

Виробник: СЦ Традиція

Зебра - ранньостиглий сорт смугастого високоурожайного кабачка. Вегетаційний період 38-40 днів. Плоди циліндричної форми. Забарвлення плодів світло-зелене розбавлене ​​довгастими темно-зеленими смугами (звідси й назва сорту). М'якоть біло-жовта, соковита і трохи солодка. Рослина компактна, батогів мало, головний пагін короткий. Середня маса плоду 500-1200 г. Урожайність 9,0 кг з кв. м. Має чудові смакові якості. Прекрасний товарний вигляд. Призначений даний гібрид для реалізації у свіжому вигляді, транспортування на далекі відстані і для переробки. Підходить як для вирощування у відкритому грунті, так і під плівковим укриттям (що дає можливість одержати ранню продукцію). Плодоносить довго і при цьому дає дуже високий урожай. Володіє стійкістю до вірусу огіркової мозаїки. Вирощувати кабачки можна через розсаду або безпосередньо посівом насіння у відкритий грунт. Кабачки вимогливі до тепла і світла, їх насіння проростає при температурі 12-14 ° С. Оптимальна температура для росту і розвитку рослин 20-25 ° С. Навіть незначні заморозки для рослин згубні. Віддають переваги родючим, добре прогрітим грунтам. Схема посадки 100х100 см.

Насіння вже повністю підготовлене виробником до висіву і не вимагає додаткової обробки: замочування, пророщування та ін.

Купити насіння Кабачок Зебра та оформити доставку поштою по всій території України: Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь , Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.

Посів. Кабачки - теплолюбні рослини. Сходи дуже чутливі навіть до слабких весняних заморозків. Пилок квітки не дозріває, і плоди не утворюються, якщо нічна температура опускається нижче 12 ° С. Оптимальна температура для їх росту і плодоношення 25-28 ° С. Від посіву до отримання плодів проходить 60-70 днів. Глибина загортання насіння 5-7 см. Між рослинами 70-80 см. Для отримання ранньої продукції застосовують розсадний спосіб. Розсаду вирощують у горщиках.

Догляд. Для формування потужної надземної частини кабачки витрачають багато води, що обумовлює їх велику вологолюбивість і меншу посухостійкість. Найбільш сприятлива для них помірна ґрунтова вологість ≈ 70%. У період дозрівання плодів вологість ґрунту повинна бути нижча. При нестачі вологи молоді плоди спадають або набувають грубої консистенції. Кабачки є надзвичайно світлолюбними рослинами, у зв'язку з чим їх потрібно висівати на сонячних місцях. Найкраще кабачки ростуть і плодоносять на вологоємному, легкому і теплому ґрунті, багатому поживними речовинами. Дуже ефективним добривом є перегній. З поживних речовин особливе значення мають для них фосфор і калій, тому що вони підвищують ранньостиглість кабачків і покращують якість плодів.

Хорошие кабачки, как раз сейчас плодоносят, мне нравятся

відповісти на відгук

Кабачок Зебра, 1 г

Виробник: СЦ Традиція

Зебра - ранньостиглий сорт смугастого високоурожайного кабачка. Вегетаційний період 38-40 днів. Плоди циліндричної форми. Забарвлення плодів світло-зелене розбавлене ​​довгастими темно-зеленими смугами (звідси й назва сорту). М'якоть біло-жовта, соковита і трохи солодка. Рослина компактна, батогів мало, головний пагін короткий. Середня маса плоду 500-1200 г. Урожайність 9,0 кг з кв. м. Має чудові смакові якості. Прекрасний товарний вигляд. Призначений даний гібрид для реалізації у свіжому вигляді, транспортування на далекі відстані і для переробки. Підходить як для вирощування у відкритому грунті, так і під плівковим укриттям (що дає можливість одержати ранню продукцію). Плодоносить довго і при цьому дає дуже високий урожай. Володіє стійкістю до вірусу огіркової мозаїки. Вирощувати кабачки можна через розсаду або безпосередньо посівом насіння у відкритий грунт. Кабачки вимогливі до тепла і світла, їх насіння проростає при температурі 12-14 ° С. Оптимальна температура для росту і розвитку рослин 20-25 ° С. Навіть незначні заморозки для рослин згубні. Віддають переваги родючим, добре прогрітим грунтам. Схема посадки 100х100 см.

Насіння вже повністю підготовлене виробником до висіву і не вимагає додаткової обробки: замочування, пророщування та ін.

Купити насіння Кабачок Зебра та оформити доставку поштою по всій території України: Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь , Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.

Посів. Кабачки - теплолюбні рослини. Сходи дуже чутливі навіть до слабких весняних заморозків. Пилок квітки не дозріває, і плоди не утворюються, якщо нічна температура опускається нижче 12 ° С. Оптимальна температура для їх росту і плодоношення 25-28 ° С. Від посіву до отримання плодів проходить 60-70 днів. Глибина загортання насіння 5-7 см. Між рослинами 70-80 см. Для отримання ранньої продукції застосовують розсадний спосіб. Розсаду вирощують у горщиках.

Догляд. Для формування потужної надземної частини кабачки витрачають багато води, що обумовлює їх велику вологолюбивість і меншу посухостійкість. Найбільш сприятлива для них помірна ґрунтова вологість ≈ 70%. У період дозрівання плодів вологість ґрунту повинна бути нижча. При нестачі вологи молоді плоди спадають або набувають грубої консистенції. Кабачки є надзвичайно світлолюбними рослинами, у зв'язку з чим їх потрібно висівати на сонячних місцях. Найкраще кабачки ростуть і плодоносять на вологоємному, легкому і теплому ґрунті, багатому поживними речовинами. Дуже ефективним добривом є перегній. З поживних речовин особливе значення мають для них фосфор і калій, тому що вони підвищують ранньостиглість кабачків і покращують якість плодів.

Хорошие кабачки, как раз сейчас плодоносят, мне нравятся

відповісти на відгук