Амариліc Splash (цибулини)

-30%
Хіт Сезону

Амариліc Splash (цибулини)

Артикул: 201108
18
1 шт. в упаковці
Розмір: 26/28
Зробіть Ваш вибір
1 уп. 479 95 грн. -30% 335 97 грн. ЗНИЖКА 144 грн
2 уп. 479 95 грн. -35% 319 17 грн. ЗНИЖКА 161 грн
4 уп. 479 95 грн. -40% 302 37 грн. ЗНИЖКА 178 грн
6 уп. 479 95 грн. -45% 285 57 грн. ЗНИЖКА 194 грн
Термін відправки: 5 - 7 днів

Переваги даного сорту

  • Величезні квітки з текстурованими пелюстками
  • Потужний трубчастий квітконос
  • Ідеально виглядає в декоративному горщику на підвіконні
Амариліc Splash (цибулини)
479 95 грн. 335 97 грн.

Опис (Амариліc Splash)

Амариліс Splash (Hippeastrum 'Splash', Double Amaryllis). Новинка! Відноситься до сімейства Амарилісові, роду - Гіппеаструм, групи - Крупноквіткові гіппеаструми (Galaxy Group). Він з'явився на ринку зовсім недавно, в 2011 році. Оригінатор: N.L. van Geest B.V. Назва сорту звучить в перекладі як «Сплеск». І він дійсно виправдовує своє ім'я. А все завдяки величезним махровим квіткам двокольорового забарвлення, червоного і білого. Їх розмір вражає - до 24 см в діаметрі! Амариліс Splash (Сплеш) дійсно кидається в очі з його загостреними пелюстками, що нагадують ефектні смугасті садові лілії. Це воістину королівський квітка! Він здивує вас своїм цвітінням і подарує гарний настрій.

Зовнішній вигляд

Подвоєння краси! Махрові амариліси є відмінною варіацією в роду «гіппеаструм». Розмір квітки і висота стебла такі ж, як і великоквіткових амарилісів з простими квітками, за винятком того, що утворюється «махровий» квітка. По суті, те, що у вас є »квітка в квітці». Великі цибулини виробляють по 4-6 квіток, і виростають в середньому до 50 см у висоту, в залежності від сорту.

  • Діаметр квітки: до 24 см

  • Забарвлення квітки: червоне і біле

  • Висота квітки: близько 40 см

Це цибулинна багаторічна рослина, яка зазвичай цвіте в кімнатних умовах в «зимовий час». Якщо Ви шукаєте щось особливе, зверніть увагу на цей амариліс. Привабливі квітки на сильних стеблах з яскравим забарвленням - це те, що вам потрібно! Горло квітки у вигляді світло-жовтої зірки. Квітки іноді можуть бути асиметричною форми. А все тому, що на верхній частині оцвітини утворюється більше пелюсток, ніж на нижній. Кожна квітка складається з 15-17 пелюсток, які зібрані в 3-4 шари. Пелюстки, в свою чергу, подовжені, неширокі, з загостреними кінчиками і злегка хвилястими краями (особливо у зовнішніх пелюсток). Тичинкові нитки і приймочки утворюються рідко (приймочка зазвичай залишається недорозвиненою). Квітконос довгий, трубчастий, зелений. Листя широкі, глянсові, ременеподібні, темно-зеленого кольору. Цибулина м'ясиста, округла, трохи витягнута. Має розмір до 10 см в діаметрі. Вона виробляє один-два квітконосу. Висота рослини становить близько 40 см.

Період цвітіння - зима-весна (через 8 тижнів після посадки). Замовте собі шикарний букет! Погодьтеся, дуже цікаво спостерігати, як райдужні квітки загоряються в холодний день. Крім того, амариліс або гіппеаструм може стати прекрасним подарунком для ваших близьких і друзів. Пам'ятайте, що ця рослина слід пересаджувати тільки кожні три або чотири роки так, як він не любить зайвого занепокоєння. У період вегетації рослини слід підгодовувати, чергуючи органічні добрива з мінеральними. Частота підгодівлі повинна складати один раз в два тижні.

P.S. Гіппеаструм вперше помилково ідентифікований як "Амариллис Equestris" ботаніком Ліннеєм. Помилка Ліннея є причиною всесвітньої плутанини між «амарилісами» і «гіппеаструмами". Ми пропонуємо вам ретельно підготовлені тропічні цибулини. Тому вони вимагають тільки теплих температур, хорошого поливу і яскравого світла, щоб доставити воістину вражаючу продуктивність.

У нашому інтернет магазині ви зможете купити амариліси за доступною ціною з доставкою поштою.

Амариліс Splash - купити цибулини поштою

Купити бульби та цибулини Амариліc Splash та оформити доставку поштою по всій території України: Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Луганськ, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Сімферополь, Севастополь , Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Мелітополь, Біла Церква.)

Продовжити читання →

Характеристики (Амариліc Splash)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу 26/28
Колір квітки/плоду Червоний
Глибина посадки 1 см
Відстань 10 см
Висота рослини 40 см
Потреба в сонці Сонце, Напівтінь
Кімнатна рослина Так
Колір листків Сірі/сріблястіі/блакитні
Тип продукту Цибулини та бульби
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Помірний
Розмір квітки/плоду Більше 20 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 9-10
Підходить на зріз Так
Період цвітіння старт 6 тижнів після посадки
Період цвітіння кінець через 2 тижні після початку цвітіння

Посадка (Амариліc Splash)

Посадка. Цибулину амариліса саджають у горщики так, щоб вона на половину або на 1/3 частина була на поверхні грунту. Коріння засипають повітропроникною землесумішю, що складається з дернової, перегнійної, торф'яної землі і піску. Після посадки рослину щедро поливають.

Догляд. У період цвітіння амарилісу забезпечують яскраве сонячне світло і прохолоду. Також їх починають підгодовувати, щоб компенсувати втрату поживних речовин (регулярно, через 7-10 днів). Поливають або в піддон, або збоку від цибулини. Потрібно, щоб вода при поливі не потрапляла на цибулину. Після цвітіння горщик поміщають у світле, добре провітрюване і тепле приміщення. Повністю припиняється полив у вересні, коли усохнуть листя. Цибулину слід перенести в темне, сухе, прохолодне місце. Рослина має відпочивати близько 2 місяців. Амарілліси - багаторічні рослини, тому не потрібно пересаджувати їх щорічно. Іноді буває достатньою заміна верхнього шару землі, при цьому слід оберігати коріння і не засипати цибулину вище попереднього рівня.

Продовжити читання →

Відгуки 14 (Амариліc Splash)

Додати відгук
Оля,

Гарно квтіне цей амариліс, рада, що обрала його собі, дякую Флоріум

відповісти на відгук
Олександра,

Ось як красиво перший раз зацвів мій амариліс, тільки тепер знайшла час виставити результат і похизуватися. Дякую Флоріум, я задоволена.

відповісти на відгук
Нінель,

Спасибі за цей красивий амариліс, люблю ним милуватися.

відповісти на відгук
Емма,

Обожнюю цей амариліс, просто любов. Щиро дякую Флоріум за чудові квіти і гарний вибір.

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 201108
    1 шт. в упаковці
    Розмір: 26/28

    Зробіть Ваш вибір
    1 уп. 479 95 грн. -30% 335 97 грн. ЗНИЖКА 144 грн
    2 уп. 479 95 грн. -35% 319 17 грн. ЗНИЖКА 161 грн
    4 уп. 479 95 грн. -40% 302 37 грн. ЗНИЖКА 178 грн
    6 уп. 479 95 грн. -45% 285 57 грн. ЗНИЖКА 194 грн