Герань Ann Folkard (саджанці)

Герань Ann Folkard (саджанці)

Артикул: 338001
13
1 шт. в упаковці
Розмір: P9
Зробіть Ваш вибір
1 уп. 199 95 грн. -10% 179 96 грн. ЗНИЖКА 20 грн
Термін відправки: Після 15 квітня

Переваги даного сорту

  • Безліч квіток різних відтінків
  • Тривале цвітіння
  • Не вибагливий у догляді
Герань Ann Folkard (саджанці)
199 95 грн. 179 96 грн.

Опис (Герань Ann Folkard)

Герань Ann Folkard (Geranium procurrens x G.psilostemon 'Ann Folkard'). Новинка! Один з кращих сортів з яскравими квітками. Вам обов'язково сподобається! Ця невибаглива трав'яниста багаторічна рослина, яка дуже добре адаптується до різних умов. Є гібридом, отриманим в Англії в 1973 році. Оригінатор: Oliver Folkard in Lincolnshire (England). Він з'явився в результаті схрещування герані procurrens і герані дрібнотичинкової (або вірменської).

Зовнішній вигляд

Вона має яскраві чашовидні квітки на сильних стеблах. Кількість пелюсток у квітці - п'ять. Їх забарвлення - фіолетове-рожеве з темними прожилками і з чорним «вічком» в центрі. Розмір квітки - близько 5 см в діаметрі.

Квітки дивовижною забарвлення красиво виглядають на тлі ажурного листя. Листки глибоко-розсічені, дуже декоративні. Їх забарвлення на початку золотистг, а потім набуває жовто-зеленого відтінкк. Стебло прямостояче, міцне, гіллясте. Кущик розкидистий, вимагає багато місця на клумбі. За літо він збільшується в чотири рази! Цвітіння тривале - милуватися квітками можна протягом декількох місяців поспіль.

Ця герань буде рости в більшості грунтів при наявності хорошого дренажу. Вона надає перевагу сонцю або півтіні, але також витримує і повну тінь (з родючим вологим грунтом). Ця рослина ідеально підходить для великих садів. Її можна розташовувати в центрі або на краю квітника, і вздовж доріжок. Під ним не ростуть бур'яни. Тривалість цвітіння залежить від поливів: забезпечте їй регулярний полив під час тривалої посухи. Дуже швидко розростається і може витісняти сусідні квіти. Тому періодично слід видаляти зайві пагони. Наприкінці осені або на початку зими зріжте наземну частину. Це сильне рослина розмножується діленням кущів: його можна ділити кожні три-чотири роки ранньою весною. Насіння не утворює. Морозостійкий сорт (витримує -29 ° C морозу). Висота рослини - 30-60 см, а ширина - 60-100 см. Період цвітіння - літо-осінь.

Замовити більше Ви можете в нашому інтернет магазині рослин для саду Україна.

Герань Ann Folkard - купити саджанці багаторічників поштою

Пропонуємо вам купити багаторічники від перевірених постачальників недорого. Якщо ви хочете отримати ефект моментального квітника, то беріть більше саджанців, ніж вказано в схемі. І розміщуйте їх в щільних посадках. Доставляємо багаторічники післяплатою поштою (Нова Пошта, Укрпошта). Ми завжди будемо робити все можливе, щоб відправити рослини в установлені терміни. Працюємо без передоплати.

Продовжити читання →

Характеристики (Герань Ann Folkard)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу P9
Колір квітки/плоду Багатокольоровий
Глибина посадки 5 см
Відстань 25 см
Висота рослини 100-150 см
Колір листків Желтые/золотистые
Тип продукту Контейнер P9
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Помірний
Розмір квітки/плоду 0-5 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 5-6
Період цвітіння старт липень
Період цвітіння кінець червень

Посадка (Герань Ann Folkard)

Посадка. Герань вирощують на відкритому або злегка затіненому місці з родючим, пухким грунтом. Глибина посадки - близько 10 см. Відстань між рослинами - близько 30 см. На одному місці можуть рости 10-15 років.

Догляд. Герань садова - невибаглива рослина. Посухостійка і морозостійка. Досить швидко розростається. Пересадку переносить легко. Дуже швидко приживається на новому місці. Рослина мало схильна до захворювань, шкідники обходять її стороною. Герань садова зимує у відкритому грунті.

Продовжити читання →

Відгуки 13 (Герань Ann Folkard)

Додати відгук
Злата,

Елена, а как Вы сажаете? Куда не спрашиваю, не важно - растут везде, хотя и предпочитают солнышко. Может заглубляете? Корневище должно слегка наклонно уходить вглубь. Если садили вертикально вниз, то плачевный результат - закономерен, сама на этом обжигалась.

відповісти на відгук
Елена,

У меня с геранями не сложились отношения. Ничего не получалось несколько раз. Но, судя по отзывам цветоводов, это совсем не прихотливое растение. Может стоит мне попробовать еще раз. Просто, глядя, на герани, представленные на этом сайте, особенно на сорт Ann Folkard, невозможно от них отказаться.

відповісти на відгук
Злата,

Теперь у меня на участке 7 видов гераней. Есть даже с зимнезелеными листьями. Характер у них более покладистый, чем у изнеженных комнатных, цветы, в основном, крупнее да и в саду смотрятся более органично. Весьма и весьма рекомендую.

відповісти на відгук
Злата,

Садовые герани, как и их "домашние" родственники обладают способностью оздоравливать почву и воздух. Особенно их соседство хорошо для роз. предотвращает множество болезней. Собственно из этих соображений я и завела у себя первую герань.
Ну, а потом подружились с ними и знакомство Значительно расширилось!

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 338001
    1 шт. в упаковці
    Розмір: P9

    Зробіть Ваш вибір
    1 уп. 199 95 грн. -10% 179 96 грн. ЗНИЖКА 20 грн