Півонія Doreen (кореневища)

Півонія Doreen (кореневища)

Артикул: 328002
14
1 шт. в упаковці
Розмір: 2-3 бруньки
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 259 95 грн.
Термін відправки: 5-7 днів
Переваги даного сорту
  • За сезон формує до 30 квіток
  • Темно-зелене глянцеве листя
  • Витримує сильні морози
Півонія Doreen (кореневища)
259 95 грн.

Опис (Півонія Doreen)

Doreen - химерний сорт півонії. Він обов'язково приверне увагу оточення і допоможе створити унікальні живі композиції, а також доповнити пишні букети.

Зовнішній вигляд і аромат

Півонія незвичайна в кожному своєму сантиметрі. Кущ середньої висоти досить компактний і стійкий. Стебла густо усипані листям. Саме ж зелене листя ніби вирізане з найкращих глянцевих журналів. Візерунки, в які перетворюється листя, повторити просто неможливо!

Бутони служать найбільш цінною прикрасою цієї рослини. Розкриваючись квіти японської форми мають тонкий солодким ароматом. Круглі пелюстки складаються в декілька ярусну чашу. У центрі цієї піали розташовані тичинки. Вони досить великі, завиваються і створюють золотисту кулю.

  • Висота: 80 см

  • Час цвітіння: червень-липень

  • Форма бутона: японська

  • Діаметр суцвіття: 18 см

  • Забарвлення: рожеве

Трав'янистий багаторічник півонія Doreen виведений в США, хоча має так звану «японську форму квітки», і часто приймається за «японця». Невисока рослина, висота максимально 70 - 80 см, а квітки - до 18 см.
Зазвичай цей сорт середньо-пізнього строку цвітіння, але в хорошому кліматі може розпуститися і в травні або червні, квітки прості, кольору фуксії з сердцевиною з стамінодіями жовтого кольору.
Півонія Doreen дуже ароматний, з приємним сильним запахом. Найкраще висадити його так, щоб дерева захищали від вітру, але вони при цьому не повинні підступати занадто близько. Уникайте низьких сирих місць, намагайтеся, щоб на півонію завжди потрапляло сонце.

Купити саджанці півоній в Україні можна з легкістю в нашому прекрасному інтернет-магазині.

Півонія Doreen - купити саджанці багаторічників поштою

Пропонуємо вам купити багаторічники від перевірених постачальників недорого. Якщо ви хочете отримати ефект моментального квітника, то беріть більше саджанців, ніж вказано в схемі. І розміщуйте їх в щільних посадках. Доставляємо багаторічники післяплатою поштою (Нова Пошта, Укрпошта). Ми завжди будемо робити все можливе, щоб відправити рослини в установлені терміни. Працюємо без передоплати.

Продовжити читання →

Характеристики (Півонія Doreen)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу 2-3 бруньки
Колір квітки/плоду Рожевий
Глибина посадки 10 см
Відстань 30 см
Висота рослини 80 см
Колір листків Зелені
Тип продукту Кореневище (ОКС)
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Помірний
Розмір квітки/плоду 15-20 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 3-4
Запах Так
Підходить на зріз Так
Період цвітіння старт травень
Період цвітіння кінець червень

Посадка (Півонія Doreen)

Півонія може не цвісти в перший рік після посадки, оскільки рослина має набрати листову масу.

Час посадки. Посадка сорту доводиться на початок квітня - кінець травня, вересень-листопад.

Місце посадки. Для висаджування вибирають сонячне місце.

Глибина посадки. Поглиблення в землю повинно складати близько 60 см. Коріння півонії не такі довгі, тому в таку глибоку яму засипають пухку землю, компост і нерідко додають золу для врегулювання кислотності ґрунту. В кінцевому підсумку повинна залишитися лунка, в яку корінь півонії зможе повністю лягти.

Догляд. Доглядати за квіткою практично немає потреби. Помірний полив після повного висихання ґрунту і підгодівлі - найбільш значущі процеси під час вирощування красеня Doreen.

Посадка. Посадку півоній можна проводити з початку квітня по кінець травня навесні і з кінця вересня по листопад восени. Для цього викопують ями глибиною і шириною 50-60 см і на відстані 90-100 см один від одного. На дно ями засипають городню землю, компост, перегній і додають 2 склянки деревної золи. У знижених місцях ями викопують на 15-20см глибше, щоб зробити дренаж і потім засипати перегноєм. Наступний шар засипають звичайною землею з ділянки і висаджують посадковий матеріал. Кореневу систему рівномірно розподіляють по всьому об'єму, потім засипають землею і рясно поливають для ущільнення землі. Глибина посадки повинна бути 4-5см над бруньками відновлення.

Продовжити читання →

Відгуки 12 (Півонія Doreen)

Додати відгук
Марина,

Казалось бы за таким шикарным пионом нужен большой уход! А оказалось, что он весьма неприхотлив. Растет и радует глаз! А еще большим плюсом я считаю то, что он и весной декоративен, когда не цветет еще

відповісти на відгук
Нина,

Я очень люблю пионы, и это один из моих самых любимых сортов. Единственное огорчение - в первый год вырастает всего пара невысоких стебельков с редкими листьями: деленки небольшие, молодые, цветения придется ждать несколько лет. Но качество растений хорошее, они здоровы, почки сильные.

відповісти на відгук
ольга,

Тудно найти сад ,где бы не рос пион,а такой пион украшение любого цветника, сада. Лепестки этого пиона округлые, цвета фуксии с розовым, середина цветка заполнина желтыми стаминодиями( видоизмененные тычинки) .контрас цвета создает необычайную красоту этому пиону. Картинка каталога не может передать всю красоту куста, когда весь он усыпан цетами-это надо видеть. Цветет этот пион у меня позже других пионов. Зимостоек,неприхотлив.

відповісти на відгук
Злата,

Японскими пионами увлеклась относительно недавно ( лет 8-9). Они покорили меня лаконичностью и нежностью. В их "простых" цветах - море гармонии и очарования. К ним идешь и утром, и днем и вечером тоже спешишь к ним. Ведь в зависимости от освещения меняется и восприятие конкретного цветка. Глаз не оторвать!

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 328002
    1 шт. в упаковці
    Розмір: 2-3 бруньки

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 259 95 грн.