Троянда Barkarole (саджанці)

Троянда Barkarole (саджанці)

Артикул: 512004
13
1 шт. в упаковці
Розмір: 40 см
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 99 95 грн.
Термін відправки: протягом 2-3 днів

Переваги даного сорту

  • Розкішний аромат квітів
  • Цвітіння рясне і тривале
  • Стійкий до грибкових захворювань
Троянда Barkarole (саджанці)
99 95 грн.

Опис (Троянда Barkarole)

Роза Barkarole
Дуже важливо для троянди Barkarole підготувати добре освітлене місце, особливо в першій половині дня, так як рясне і тривале цвітіння Ви зможете побачити тільки на такій ділянці. Крім того на сонце в цей час виходить сильне випаровування з листя, завдяки чому знижується ймовірність грибкового захворювання. У тіні троянди Barkarole ростуть набагато повільніше, утворюючи тонкі й довгі пагони, слабо цвітуть, а також легко уражуються хворобами та шкідниками. Місце не повинно бути на північній стороні, а також занадто продуватися вітрами. По можливості троянди не варто саджати близько до дерев, тому що коріння цієї рослини відбирають харчування і вологу, дерева створюють тінь, а також ускладнюють нормальний розвиток троянд, і погіршують цвітіння. На кущах можуть з'явитися «сліпі» пагони і збільшиться ймовірність захворювання борошнистою росою, а також чорною плямистістю. Ділянка для троянд не повинна бути нижче решти території, щоб уникнути застою талої води.
 Грунт потрібнен пухкий, родючий, суглинний, багатий гумусом, легко проникний для повітря і вологи. Також добре буде рости ця рослина і на чорноземах. Легкі піщані, а також супіщані грунти для нього менш бажані, тому що взимку вони досить часто промерзають, а ось влітку навпаки перегріваються. З цієї причини з цих грунтів швидше вимиваються всі поживні речовини. Щоб покращити грунт, у нього вносять торф і вапно, дернову землю і перепрілий гній. Важкі глинисті грунти необхідно дренувати, вносити перегній, торф, пісок, компост, щоб вода не затримувалася надовго. При нестачі кисню починає погіршуватися ріст коренів, а от надмірна вологість веде до загибелі даної рослини.
 Рози Barkarole переважніше висаджувати навесні в регіонах з суворим кліматом, а з м'якою зимою - восени. При посадці саджанців,потрібно підготувати просторі ями, акуратно розправити коріння, а в грунт додати органічне добриво і компост. Коріння підсушених саджанців цієї рослини перед посадкою необхідно занурити на добу в холодну воду. Після чого у підготовлених саджанців троянд Barkarole акуратно розправляють коріння і укладають в похилому положенні в підготовлену простору яму, при цьому в грунт додають органічне добриво і компост, а на кореневі шийки обережно насипають пісок. У літній період рослині потрібний періодичний полив, необхідно вносити добриво в період цвітіння і бутонізації. Також рекомендується два рази на місяць обприскувати кущі антигрибковими препаратами. Цю процедуру потрібно проводити в суху, безвітряну погоду. У вегетаційний період необхідний регулярний проток. Перед заморозками всі квітки і бутони обрізають, залишають кущ у висоту до 40см. Його підгортають сумішшю грунту з піском. У регіонах, де зими суворі для троянд роблять укриття.

Купити троянди та кущі Троянда Barkarole та оформити доставку поштою по всій території України: Севастополь, Суми, Сімферополь , Вінниця, Рівне, Івано-Франківськ, Чернігів, Луганськ, Хмельницький, Чернівці, Черкаси, Житомир та інші міста України.

Продовжити читання →

Характеристики (Троянда Barkarole)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу 40 см
Колір квітки/плоду Червоний
Глибина посадки 10 см
Відстань 40 см
Висота рослини 70-100 см
Потреба в сонці Недоступний
Колір листків Зелені
Тип продукту Саджанець (ВКС)
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Помірний
Розмір квітки/плоду 5-10 см
Країна походження Нідерланди
Зона морозостійкості Зона 5-6
Запах Так
Підходить на зріз Так
Період цвітіння старт травень
Період цвітіння кінець вересень

Посадка (Троянда Barkarole)

Посадка. Посадку троянд здійснюють навесні й восени. Вибираючи місце для троянди - врахуйте, що вона любить відкриті сонячні місця, родючий, добре удобрений грунт. Не переносить надлишкової вологості і місць з високим заляганням грунтових вод. Місце, де будуть рости троянди, потрібно підготувати заздалегідь, якщо троянди будете садити навесні - посадочні ямки підготуйте з осені, якщо восени - навесні. Ямки викопують розміром 40 х 40 х 40 см. Поливають, після того як вода увійде в землю, в ямку насипають суміш з перегною і землі. Саджанець розміщають так, щоб місце щеплення було на рівні або трохи вище грунту (на 1-2 см). Коріння присипають грунтом, поливають, а лунки мульчують перегноєм або торфом. Відстань між трояндами повинно бути не менше 30 см, а між рядами - не менше 90 см.

Догляд. Внесення добрив та підживлення обов'язкові. Потребує прищіпки, прийомах з формування куща, видалення слабких пагонів і дикої порослі підщеп.

На зиму потребує укриття, перед яким з куща видаляють всі квіти, листя і недозрівші верхівки пагонів, а кущ підгортають землею і прикривають зверху листям, ялиновими гілками або мульчою. Пагони ремонтантних троянд пригинають до землі і закривають хвойним гіллям, пагони плетистих троянд укладають на ялинове гілля, вкривають утеплюючими матеріалами (толь, руберойд іноді - гноєм).

Навесні як тільки потепліє не забудьте зняти укриття.

Продовжити читання →

Відгуки 13 (Троянда Barkarole)

Додати відгук
Карина,

Люблю эту розу, но хотелось бы более обильного цветения. Всегда вовремя удаляю отцвевшие цветки, а она все-равно даёт одновременно не более 3-4 цветов.

відповісти на відгук
Алина,

Одна из первых роз в моём саду. Очень красивая темная глянцевая листва. Лучшая роза для срезки, очень долго стоит в вазе!

відповісти на відгук
Елена,

Слышала, что у этого сорта куст не аккуратный, даже кривобокий, и советуют высаживать этот сорт только для срезки, чтоб куста не было видно, Но я думаю, что это полная чушь, у меня нормальный куст, не без того, чтоб какая-то ветка не туда вырастет, так я ее обрезаю. Так что смело покупайте и сажайте - не пожалеете!

відповісти на відгук
Елена,

Сорт морозостойкий. Укрывала всегда как обычно укрываю все свои розы, а в прошлую зиму подмерз, но восстановился полностью в течение прошлого сезона.

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 512004
    1 шт. в упаковці
    Розмір: 40 см

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 99 95 грн.