Троянда Rumba (саджанці)

Троянда Rumba (саджанці)

Артикул: 512011
17
1 шт. в упаковці
Розмір: 30-40 см
Зробіть Ваш вибір
1 упаковка за ціною 169 95 грн.
Термін відправки: 4-6 днів

Переваги даного сорту

  • Надзвичайно стійкий до хвороб
  • Пишне та тривале цвітіння
  • Аромат середньої інтенсивності
Троянда Rumba (саджанці)
169 95 грн.

Опис (Троянда Rumba)

Троянда Rumba(Троянда Румба) належить до сортів троянди поліантової. Виведена в Данії в 1958 році.

Зовнішній вигляд

Кущ цієї троянди прямостоячий, досягає розмірів від 40 до 50 см у висоту і 50 см завширшки. Листя, блискуче зеленого кольору. Квітки, розкрившись, набувають жовтого кольору, а краї пелюсток поступово стають яскраво-червоними, а потім малиновими. Квіти мають акуратну форму розеток, махрові і з'являються в кистях від 3 до 15 штук на одному стеблі, діаметром 6-7 см.

  • Висота рослини: 40-50 см

  • Забарвлення квітки: яскраво-червоне

  • Діаметр квітки: 6-7 см

Цвіте троянда рясно, упродовж усього вегетаційного періоду. Віддає перевагу сонячним місцям і добре дренованому ґрунту. Аромат середньої інтенсивності. Використовується  в поодиноких посадках, і в композиціях з іншими декоративними рослинами. Відмінно буде виглядати в розаріях. Попри те, що на сьогодні з'явилося багато сортів, що перевершують її, вона все одно залишається популярною і широко поширеною, особливо в північній частині Європи.

На нашому сайті садівників України найкращий товар і доступні ціни.

Перед посадкою обов'язково зніміть віск із кінців гілок (за його наявності)! Також кінці гілок, які знаходилися під восковим покривом, укоротіть на 1-2 см секатором.

Для кращого росту та цвітіння троянд рекомендуємо використовувати добриво пролонгованої дії Florium Profi для троянд.

Троянда Rumba - купити саджанці поштою

Пропонуємо вам купити саджанці троянд недорого. Як найбільший інтернет-магазин в країні, гарантуємо, що ви отримаєте якісний посадковий матеріал. Ми працюємо без передоплати і ви платите за покупки тільки післяплатою після отримання замовлення поштою (Нова Пошта, Укрпошта). Ми здійснюємо доставку в усі міста і населені пункти України.

Продовжити читання →

Характеристики (Троянда Rumba)

Кількість в упаковці 1 шт
Розмір посадкового матеріалу 30-40 см
Колір квітки/плоду Багатокольоровий
Глибина посадки 10 см
Відстань 40 см
Висота рослини 40-50 см
Колір листків Зелені
Тип продукту Саджанець (ВКС)
Вологість землі Помірно волога
Умови поливу Помірний
Розмір квітки/плоду 5-10 см
Країна походження Україна
Зона морозостійкості Зона 5-6
Запах Так
Підходить на зріз Так
Період цвітіння старт травень
Період цвітіння кінець вересень

Посадка (Троянда Rumba)

Посадка. Посадку троянд здійснюють навесні й восени. Вибираючи місце для троянди - врахуйте, що вона любить відкриті сонячні місця, родючий, добре удобрений грунт. Не переносить надлишкової вологості і місць з високим заляганням грунтових вод. Місце, де будуть рости троянди, потрібно підготувати заздалегідь, якщо троянди будете садити навесні - посадочні ямки підготуйте з осені, якщо восени - навесні. Ямки викопують розміром 40 х 40 х 40 см. Поливають, після того як вода увійде в землю, в ямку насипають суміш з перегною і землі. Саджанець розміщають так, щоб місце щеплення було на рівні або трохи вище грунту (на 1-2 см). Коріння присипають грунтом, поливають, а лунки мульчують перегноєм або торфом. Відстань між трояндами повинно бути не менше 30 см, а між рядами - не менше 90 см.

Догляд. Внесення добрив та підживлення обов'язкові. Потребує прищіпки, прийомах з формування куща, видалення слабких пагонів і дикої порослі підщеп.

На зиму потребує укриття, перед яким з куща видаляють всі квіти, листя і недозрівші верхівки пагонів, а кущ підгортають землею і прикривають зверху листям, ялиновими гілками або мульчою. Пагони ремонтантних троянд пригинають до землі і закривають хвойним гіллям, пагони плетистих троянд укладають на ялинове гілля, вкривають утеплюючими матеріалами (толь, руберойд іноді - гноєм).

Навесні як тільки потепліє не забудьте зняти укриття.

Продовжити читання →

Відгуки 16 (Троянда Rumba)

Додати відгук
Элли,

Отличный сорт роз для небольшой клумбы, или для маленьких городских палисадников. Может расти на бедных почвах, хорошая устойчивость к болезням!

відповісти на відгук
Алина,

Неприхотливая, но очень эффектная розочка. Кустики маленькие, аккуратные с множеством цветов, которые меняют свою окраску на протяжении цветения. Хорошо растет на ярком солнце.

відповісти на відгук
ольга,

Это старый сорт низкорослой розы ,но от этого он не стал менее популярным и сейчас, потому что роза очень яркая. У меня она уже7 лет(первая моя роза)., появилось много других , но эта растет на переднем плане.Цветки у этой розы появляются в кистях,в начале раскрывшиеся цветки желтого цвета, потом края становятся .алыми, затем цветок становится-малиновым. Можно представить какой красивый куст делается,когда рапускаются цвети на нескольких кистях.,при зтом цветет розочка все лето, надо только своевременно удалять отцвевшие . цветки. Мне она очень нравится.

відповісти на відгук
Светлана,

Неприхотливый сорт. Бутон красив в полураскрытом состоянии. Лепестки не осыпаются, а засыхают на кусте. Необходимо обрезать иначе будет неопрятный куст.

відповісти на відгук

Будьте спокійні за своє замовлення

Купуючи у нас, Ви нічим не ризикуєте
Чесна гарантія повернення коштів
Високі європейські стандарти
Ретельна перевірка кожної рослини
Новітня система зберігання
Безпечна та швидка доставка
Економія ваших коштів
Грошові бонуси з кожної покупки
Правильний відбір
Всі рослини ідеально приймаються в будь-якому регіоні України
Відповідність всіх сортів
Гарантуємо відповідність фото товару і вирощеної рослини

Доставка та оплата

Доставка

  • Нова Поштa
  • УкрПошта
  • Доставка в руки

Оплата

  • Готівкою при отриманні
  • Онлайн-оплата банківською карткою
  • Часткова передоплата

ГОЛОВНІ АКЦІЇ СЕЗОНУ


    Артикул: 512011
    1 шт. в упаковці
    Розмір: 30-40 см

    Зробіть Ваш вибір
    1 упаковка за ціною 169 95 грн.