Амариліси від Floralia

«КАТАЛОГ АМАРИЛІСІВ ВІД FLORALIA»


-30%
Амариліс Evergreen фото
код: 201022
1 шт в упаковці
19
265 97 грн. 379 95 грн.
Закінчується
-30%
Амариліc Lemon Star фото
код: 201197
1 шт в упаковці
16
251 97 грн. 359 95 грн.
Закінчується
Показати більше продуктів

Відгуки, Амариліси від Floralia

Залишити відгук
Рейтинг: 4.8/5 65 голоса

Рекомендую к покупке! Цветут по два-три раза в год, все зависит от вашего желания и усилий. Сами цветы очень спокойные и не требовательные к уходу и вниманию. Да и по свету сложно мне сказать, у меня как на солнечной стороне стоят, так и на северной, но и там и там Хорошо распускаются.

відповісти на відгук

Хорошие цены и большой выбор. Вот за что я люблю этот интернет магазин. Спасибо Флориуму за качество, покупаю постоянно каждый год что-то новенькое для себя) Амариллисы полюбились с прошлого года. Уже есть 4 сорта, но останавливать не собираюсь. Даю им цвести по 2 раза в год) Один раз стараюсь подгадывать на мой ДР)

відповісти на відгук

За амариліс Red Peacock вдячна Флоріум. Спасибі, що завжди можу на вас розраховувати при виборі квітів.

відповісти на відгук

Амариліс Naranja такого насиченого помаранчевого кольору, жаль, що фото не передає всієї краси. Я дуже задоволена своїми замовленнями на Флоріум.

відповісти на відгук

Хороший посадочный материал. а точнее - луковицы. Делал заказ осенью - все пришло вовремя. Также покупала и удобрение - пробуждаю своих амариллисов с его помощью в феврале)

відповісти на відгук

Замовила кілька цибулин амарилісів Monte Carlo і Fire Ball. Спасибі магазину, посилку отримала, дякую.

відповісти на відгук

Мені дуже сподобався амариліс Estella, люблю квіти такого кольору. Флоріумом задоволена і вдячна, що завжди "тримаєте марку".

відповісти на відгук

Спасибі, амариліс Rebecca чудовий. Замовляю тут вже не перший рік.

відповісти на відгук

Большой выбор, хорошие привлекательные цены. Купила 3 сорта . Не разу не выращивала Амариллисы, но чувствую, что начну. Луковицы, кстати, большие достаточно, думаю, цветы будут тоже большими и красивыми, как на фото.

відповісти на відгук

Мои Амариллисы все куплены на Флориуме и все цветут и радуют) А меня радуют цены и радует то что могу порадовать себя) О, как закрутила)

відповісти на відгук

Як замовити цибулини амарилісів від Floralia поштою

У будь-який, навіть найбільш віддалений куточок країни, де є поштове відділення, саджанці доставляються в максимально стислі терміни. При відвантаженні посадковий матеріал упаковується найретельнішим чином. Коріння не пересихають, ростові пагони не деформуються, цілісність молодих рослин не страждає при транспортуванні. Оплата послуг з доставки мінімальна, в деяких випадках, наприклад, при оптовій закупівлі, і зовсім відсутня.

Як ми працюємо:

  • Пропонуємо вам купити цибулини амарилісів від Floralia недорого

  • Без передплати

  • Доставляємо замовлення післяплатою

  • Доставляємо поштою (Нова Пошта, Укрпошта)

Якщо товар розпроданий

Весь посадковий матеріал можна придбати за умови наявності його на нашому складі в момент оформлення замовлення. У міру просування сезону деякі саджанці будуть розпродані. Для перевірки доступності конкретного сорту в поточному сезоні необхідно зателефонувати менеджеру. Якщо у вас не виходить оформити замовлення, будь ласка, також зв'яжіться з нами.

Спеціальні пропозиції від FLORIUM.UA

Час від часу ми будемо робити спеціальні пропозиції, які доступні тільки в певний період і за умови наявності запасів рослин

У наших силах прикрасити ваш сад

Замовити цибулини амарилісів від Floralia (Амариліси Німфа, Амариліси з Африки) в Україні (Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Львові) за доступною кожному ціною можна з каталогу видів і сортів інтернет магазину FLORIUM. Всі кущі від перевірених постачальників. Відправлена вам рослина має відмінну приживлюваність (за умови дотримання вами всіх рекомендацій та інструкцій, які опубліковані на сайті FLORIUM).