Наближай перемогу - підтримуй ЗСУ

ЛЮБІ САДІВНИКИ, Важливе повідомлення!

Дружні до нашої компанії підрозділи ЗСУ звертаються по Вашу допомогу.
У зв'язку із зменшенням західної допомоги та надмірною активізацією нашого ворога, на фронті виникла критична ситуація із забезпеченням наших солдат. Ми всі, як свідомі Українці, зобов'язані допомогти нашим воїнам, які зараз у дуже скрутному становищі.


Саме тому, ми створюємо особливі акції, кошти з яких будуть перераховані на потреби наших військових.

1. Робіть замовлення на будь-яку суму, а у корзині автоматично додається благодійний продукт вартістю 20 грн.
Отримайте 5 цибулин Оксалісу (Кислиця) Iron Cross у подарунок, а ми передаємо 20 грн із кожного замовлення нашим воїнам.

Згодом, коли достатня сума буде зібрана - ми опублікуємо звіти про допомогу на нашій сторінці у Facebook.

Дякуємо, працюємо разом для збереження життів наших військових!

Не знайдено жодного продукту, відповідного фільтрам

Відгуки, Наближай перемогу - підтримуй ЗСУ

Залишити відгук
Рейтинг: 4.9/5 170 голоса

Дякую за чесність . За квіти які надійшли зіпсовані була нарахована компенсація. Всі інши квіти вже починають радувати око. Сподіваюсь що це трапилось випадково. Ще раз дякую за порозуміння. Обов’язково порекомендую магазин друзям. З повагою Лілія.

відповісти на відгук

Мое сотрудничество с Флориумом началось недавно. Чуствую, подсадили меня на "наркоцветочную иглу". Все посилки приходили в идеале. Денег нет , а заказать - ХОЧУ, ХОЧУ!!!!!

відповісти на відгук

Заказывала лилии и черенки клубники. Все пришло аккуратно упаковано, луковицы были все уже готовы к посадке, в хорошем состоянии. Клубника уже выпускала листочки. Посылкой довольно. Жду цветков и ягод. Прийдёт сезон тюльпанов обязательно закажу.

відповісти на відгук

Купила на розпродажі ось таку красу.Дуже полюбляю гіпи та лілії.Буду і надалі з Вами співпрацювати, дякую за гарний та якісний товар.

відповісти на відгук

Получила сегодня посылку.Очень довольна.Качество доставки отличнейшее.Все корешочки и луковички в наилучшей форме без повреждений и плесени.уложены в подпитывающие субстраты.Операторы внимательные.Благодарю за вашу работу,внимание и качественный товар.

відповісти на відгук

не знаю почему не получается оставить отзыв но попробую еще раз....прекрасные цветы роза эльф и абракадабра которые заказывала тут...радуют пятый год цветут щикарно

відповісти на відгук